АС и други романтични К-драми - тема 14

• 21 545
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Варненска клюкарка
Проф, ето по интересното което  извади Jk от чантата си и цените разбира се 🤪
https://youtube.com/shorts/4BWMYiTTlQo?si=VXfi1Gzfe9S7MLzJ

А Ким У Бин е станал
 посланик на Ралф Лорън
https://youtube.com/shorts/RZL8YEK3JBM?si=Wkv6zW0sAdWwZmCM

# 706
  • пустинен пъпеш
Изгледах 16 еп. на Typhoon Family,харесаха ми достойното поведение на широко скроен човек и думите на Те Пунг в разговора му със стария Бак Хо.А втората половина на серията излъчваше грабваща човешка топлота.Стори ми се,че финалният монолог на Те Пунг с неколкократното споменаване на цветя прави скрита препратка към розата и малкият принц на Екзюпери(може би съм повлияна от често показваното желание на азиатците да изтъкнат,че са познавачи на европейското изкуство:музика,литература).Е сериалът си има и своите слабости(напр.защо старият Кан,баща на гг не спаси компанията си чрез дълговата разписка),но то пък без тях как щеше да се получат перипетиите на героите.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 22:27 от rududu

# 707
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Минавам само да отбележа, че Добро момче го има преведен на български от Мечтателите - https://playtube.tv/watch/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE-%D0%BC% … t/1b3MHYeUFyMfdqe

В каталога на Духчетата от първа страница сериалът, който Белл гледа - Пепеляшка и четирите принца, е отбелязан като преведен на български, но в плейтюб го няма при никой от преводачите. Предполагах, че ще е при Духчетата. Другият вариант е така да са му изменили заглавието, че да не успявам да го идентифицирам сред стотиците сериали. Рових повече от час и при четиримата преводачи.
На руски го има, Белл е сложила линк.

--------------------------------
Белл, в тези видеа много лъжат. Дори ексклузив варианта на парфюма в разфасовката си от 100 ml струва 250 евро, предлаган от самите Шанел. Къде ги сънуват тия 1200 долара, не знам!

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 22:48 от profi_1

# 708
  • пустинен пъпеш
След Тайфуна нещо ми стана музикално и то с БТС
https://youtu.be/bpnhXgyFHaw?si=r7-K3FyxQret-zqk
Заинтригува ме откъде се появи звучащото в тази песен агапи му
https://youtu.be/I_-DI-S-KUA?si=i4SdHFVJTEikCteOhttps://

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 22:55 от rududu

# 709
  • пак на Рив Гош
Белл, в тези видеа много лъжат. Дори ексклузив варианта на парфюма в разфасовката си от 100 ml струва 250 евро, предлаган от самите Шанел. Къде ги сънуват тия 1200 долара, не знам!
И балсамът за устни на Laneige не е 500 долара. Имам същия и определено не го платих толкова Joy

# 710
  • пустинен пъпеш
Всъщност май е само танц на БТС по гръцката песен Na M' Agapas.Явно в бързането  ми новият ми таблет нещо ми прави номера и като опитам да редактирам, променя част от текста.

# 711
Grinning това  най-вероятно е цената след като ги е ползвал поне по веднъж,  и а се зачудих  та чак полюбопитствах 368евро за 300мл парфюм, не EDP.  https://www.chanel.com/sk/fragrance/p/107009/bleu-de-chanel-parfum-spray/
Пепеляшка я има с превод в телеграм.  💖253 Пепеляшка и четиримата рицари                                                                                                                                  Cinderella and the Four Knights (2016)  е записана.

# 712
Ярка личност е Хуаса, свободолюбива... Не е типична хубавица, но притежава глас и женственост, които не те оставят безразличен. Щом говори открито за стереотипите за женска красота не страда от комплекси, но и осъзнава все пак, че се нуждае от одобрение, за да върви напред... В страхотна форма е, с къса коса излъчването ѝ се променя, но ми беше интересно, че точно за заснемането на видеото към Good Goodbye се е подстригала.

Охх, двойна сладост са Ча и кучето. Heart

Рудуду, за следенето на конкретна тема без да се налага да минаваш през останалите в раздела и аз бих препоръчала  камбанката най-горе.
Проф, аз много харесвам мобилната версия,🤪 някак по-подредена ми е и най-вече отбелязано е с червена точка при нови мнения или съобщение.
Мда, имаме си предистория в подфорум Романтични сериали, започнахме с турски сериал и един друг някога красив Ча... После с променен състав и предпочитания, но донякъде от сантименталност (пък и защото сме романтички по душа) държахме да сме си тук. Въпреки предупрежденията от модератори и мераците на недоброжелатели да се пренасочим към раздел Филми и сериали с преговори и упоритост успяхме да останем. Mr. Green Heart

Пепеляшка и четирите принца го има преведен на бг, но като гледам май само в Телеграм. Криси е писала за Пепеляшката, но видях късно.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 23:28 от Margarita N.

# 713
Редактирано.
----------------------------------------
Още в каталога на Спирита се отваря линк за Телеграм, ама мен там ме няма. Стои им и другият за Vbox7. Там видях в чий профил е бил и затова умозаключих, че преводът е на Духчетата.

Крис, то ако е неговият, цената си е направо на далавера, даже за празен флакон. Mr. Green Joy

rududu, първият ти линк е песента ОСТ от "Хуаранг". ВИ играе в този сериал и с Джин изпълняват основната песен.
Вторият ти линк е от някакво фенско творчество, в което авторът си е лепнал каквото му харесва, като музика, към едно от изпълненията на BTS на хита им  'Butter'.
Ето оригиналното MV на песента - https://www.youtube.com/watch?v=WMweEpGlu_U

----------------------------------------
Каква хубава реклама!

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 00:40 от profi_1

# 714
  • Русе
Корейски предложения за м.Декември
1. 05.12  The Price of Confession  - 12 еп., петък, детект.трилър
2. 06.12  Pro Bono - 12 еп., с/н , комед.юрид.драма
3. 06.12  Surely Tomorrow - 12 еп., с/н , ром.комедия с ПАК СО ДЖУН
4. 15.12  First Man  семейная дорама MBC по будням
5. 18.12  Villains  - 8 еп., четвъртък х 2 еп., крими трилър
6. 19.12  Love Me - 12 еп., петък, семейна ром.драма
7. 22.12  I Dol I - 12 еп., п/в , детект.юрид.роман.комедия
8. 24.12  Made in Korea -  - 6 еп., сряда
    График: 1сезон  1-2 серии - 24.12, 3-4 серии - 31.12, 5 и 6 серии - 07 и 14.01 соответственно.
    2 сезон (7-12 серии) выйдет во 2-й половине 2026 года.  
9. 26.12  Cashero - 8 еп., петък , фант., свръхспособности , с ДЖУНО.
..........................................
Koйто се интересува от предстоящи филми или шоу, Дани ги е прибавила към списъка в другата тема "За корейски и китайски сериали".

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 10:33 от winona

# 715
  • Варненска клюкарка
Благодаря че търсите сериала с български субтитри, ама не знам още колко ще го гледам .

Снощи ме домързя да изключвам субтирите  в Шортс, вървят малко под центъра и видях че има цени, но не и самите цифри. Вярно са се оляли. Не че няма толкова скъпи парфюми, но в случая не става въпрос за такъв. На мен ми е странно че в ръчната си чанта Куки носи толкова голям флакон, изглежда някак като реклама. От други чийто чанти са отваряли по студиата съм виждала флакончета от онези дето са колко един гланц за устни, които се ползват за пътувания- от 7 до 20мл. Със сигурност видяхме какво има в тази чанта. Мисля че доста подготвени ходят по такива  интервюта, освен за говоренето си и за всичко което се вижда по тях самите т.е. няма нищо случайно, в т.ч. и съдържанието на чантите им. Като знам колко много се пуши в Коре, сигурно особено внимават да не вземе случайно да изпадне някоя кутия цигари Joy Ча освен електрониките си, нали рекламира Айфон, Айпад, носеше и самобръсначка, нямал много растителност, ама не пропускал. Май само Сокчо не беше свикнал с новата си популярност и някак е пропуснал огледа на съдържанието на чантата си, та освен няколкото шапки излязоха  и няколко пакетчета Тайлол хот- човещинка, каза че бил зиморничав и болнав,..

Преди месец в корейската реклама на Дънкин Сокчо си сви един трюфел и го хапна тайно, а днес във филипинската проговори на филипински, звучи малко носово...
https://www.youtube.com/shorts/IC8nXQAelOE

отдавна не бях попадала на това видео на АйЮ и Суки, много е красива
https://www.youtube.com/shorts/niUF3HmE35Y

Марги мисля че това ще ти е интересно - резултатите на песента на Хуаса

Скрит текст:

Хуаса от MAMAMOO покори корейските музикални класации с песента си „Good Goodbye“ след вирусно изпълнение на 46-ите филмови награди Blue Dragon.
На 30 ноември Instiz iChart официално обяви, че „Good Goodbye“ е постигнала перфектен all-kill, което прави Хваса първата солистка, постигнала този подвиг през 2025 г.
Песента постига сертифициран all-kill, когато достигне номер едно в дневната класация на Melon и топ 100, дневните и класациите в реално време на Genie and Bugs, класацията Top Songs на YouTube Music, дневната класация на VIBE и класациите в реално време на FLO и iChart. Перфектният all-kill означава също, че песента оглавява седмичната класация на iChart.

„Good Goodbye“ е едва четвъртата песен, която постига перфектен all-kill тази година, след „REBEL HEART“ на IVE, „Too Bad“ на G-Dragon (с участието на Anderson .Paak) и „Golden“ на HUNTR/X (от саундтрака на K-Pop Demon Hunter).

Но наистина е много хубава песента, мен ме загря още като я чух на живото изпълнение на наградите, пък аз рядко се паля от първия път, помня че нашатках 3 шортчета и оригиналното видео в темата, защото не можах да реша кое от кое ми звучи по-добре  Joy

Относно късите дамски прически, навлиза таква мода и на запад, а на изток винаги са си ги обичали. В статията пише че след дракона имат купища заявки за прическата на Сонг Хьо Кьо, макар че тя ходи подкъсена от пролетта, имаше и фотосесии още тжгава . В статияата се оспоменаваше Сончето, Хуаса, Ким До Йон  и Ким Го Ън, която пролетта много критикуваха за доста късата и прическа, направо я ореваха къде и е косата, а сега обратното...

На това награждаване Сонг Хе Гьо ставаше тема на разговор всеки път, когато се появяваше за кратко пред камерата. Сонг Хе Гьо съчета перфектно елегантна, изчистена къса прическа боб с прозрачен, свеж грим, създавайки едновременно деликатен и изискано елегантен вид. Острите ѝ черти на лицето в близки планове и сияещата, равномерна кожа предизвикаха възхищение от много зрители.

Сон Йе Джин някак много домашна

Ким Го Ън

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 17:04 от Беллора

# 716
Тц, не е за реклама. Когато е за реклама ги обръщат с надписите към камерата. Освен това Куки и Джимин прекараха няколко дни в Япония, джобен формат нямаше да му стигне. Просто си го разнася в раницата. А и "познавам" човека, няма договор с наизвадените марки. Joy
Но при всички случаи си подбират съдържанието на чантите преди участие в точно такъв формат. Добавките, витамините и лекарствата не са изключение, а често срещано съдържание.

Сетете се Профа дали не отиде в обедната почивка в най-близката парфюмерия, със съответно предлагане, да душне пустото му Блу на Шанел. Crazy Joy
Ами много ми хареса Heart Eyes. Свеж мъжки аромат, бих използвала като определение и "леко бръснарски", с риск някоя от "парфюмните" специалистки да ми начука канчето Laughing. Ако решим с щерките да попълним на ММ уханията, в чест на предстоящия Никулден, бих се спряла на този. Че един от миналата година, пак марка, едва оживях докато го свърши. Някаква нотка от аромата му адски ме дразнеше, направо се задушавах и ми се повдигаше, и съм стояла с часове затворена в друга стая или на терасата, докато поне малко тази миризма успее да се разкара. Не става въпрос за неприятен мирис, а за непоносимост към конкретния. Сега осъзнавам, че трябваше да го запомня, за да не се случва никога повече да се появи вкъщи.

Късите прически както могат да отиват на нечие лице, така могат и хич да не му отиват. На горните актриси определено е първото

# 717
Цитат на: Беллора
Good Goodbye“ е едва четвъртата песен, която постига перфектен all-kill тази година, след „REBEL HEART“ на IVE, „Too Bad“ на G-Dragon (с участието на Anderson .Paak) и „Golden“ на HUNTR/X (от саундтрака на K-Pop Demon Hunter).
Че това си е голямо постижение.
Заслужен успех за песента Good Goodbye и Хуаса. Скромен принос има и Пак Джонг Мин, феновете са във възторг и си пожелават да го видят най-сетне в мелодрама... по възможност с Хуаса Joy Мен ако питат, определено имат химия.Joy

Бел, ако никой не беше я споделил в темата можеше и сто пъти да мина през песента в Шортс със сигурност нямаше да се заслушам, но истината е, че сега не мога да се спра.Joy

Каква трансформация само
https://youtube.com/shorts/cJo6DTCc27Q?si=orLVZ8OenK-jL1b2

# 718
Цял ден слушам и гледам- Good Goodbye на Хуаса и Пак Джонг Мин, който много допринася за въздействието . Наистина е запленяващ клип. Хубава вечер!

# 719
  • Варненска клюкарка
Все още гледам Рицарите, вече 5 серии и не е станало по-добре- като сцени някак много наивно и на всички им куцат емоциите, за да е при всички, значи нещо режисурата не е наред, пък за главната да не се повтарям. Ама и от зор да я изкарат бедна, не знам коя поред серия е с един и същ анцуг навсякъде - навън, в къщата, в траурния дом/гробище...където и да отиде, а уж и накупиха дрехи, пък само веднъж я облякоха, ама и там не изглеждаше добре, стояха и точно като подарени. Прекаляват с някои акценти, а другаде нещо недостига.

Казах си че ще гледам и шеста и ако нещо не се размърда по мой вкус ще съм до там. След малко я пускам...

Днес ме заливат стари видеа с АйЮ. Тук танцуваща на Mr Rover, мисля че е от концерта и Златния час преди 3 години Heart
https://www.youtube.com/shorts/65JELI14Jbo

Агенцията на УСокчо - VARO е пуснала това, не знам откъде е, някакви хора ядат на събрани една до друга маси, като в закусвалня, дали е екипът, сякаш е старо, но агенцията му често пуска стари кадри с него... А Сокчо похапва и говори тихо и спокойно какъвто си му е маниерът на говорене по прицип...
https://www.youtube.com/shorts/8dUK_9keu6c

Проф, имах превид скрита реклама, нещо като еднократно продуктово позициониране в стил да не сте ме карали да си вадя съдържанието от чантата. Чела съм за такива единични рекламни изяви без актьори/айдъли да са посланици на някоя марка, а просто за случая.... Нещо такова се получи с някакъв снакс който Лиса беше извадила от чантата си, когато я помолиха да покаже съдържанието и. Така уж случайно, но в следващите дни най-много него се налагало да зареждат по рафтовете в магазините в сравнение с друите вкусове на марката. Такава статия излезе след въпросното интервю около Белия лотос в който тя имаше малка роля - колко удобно, тя в сериал, суперзвезда, предните дни въпросното интервю в което си хрупна там някакво залъче, ясно се чу хрупането в микрофона, издаде и звук от удоволствие, било и любимо за гризкане, направо да му се прияде на човек... ами някак нагласено изглеждаше цялотонещо и щото не стига, марката се похвали с рафтовете в магазините, а официално айдълката не е лице на марката. Ако не се лъжа беше Харибо и след съответната и реакция на вкуса и демонстрация как си гризна един докато говореше, беше почти сигурно че е реклама. Не казвам че при всички е така, но четох че има такава практика нещо като еднократен удар под формата на продуктово позициониране от някоя суперзвезда и корейците буквално хуквали към магазините.

...Че един от миналата година, пак марка, едва оживях докато го свърши...

Аа, мога да си преставя.
Скрит текст:
От тази гледна точкка, аз им избирам на моите ароматите, не протестират, сигурно защото и на тях им допадат, ама се е случвало да се промъкне някой подарък, синът ми ползва икономично и от бала му откак брат ми му  подари се случва да ме задушава с един елексир (класическият парфюм не е лош, но говоря за негова разновидност категория елексир) дето мирише на амоняк.Това нещо вмирисва възглавници, мястото на което е лежал, усеща се остатък от някаква остра съставка дори след пране и дорислед душ, отделен въпрос е че съм с много силно обоняние и една неприятна молекула да има във въздуха 3 етажа надолу и нагоре от нас, надушвам я... По тази причина и ММ вече не се мъчи да ми подарява аромати откак преди няколко години ме завари да пръскам руло тоалетна хартия с един от подаръците му Joy

ПП Вики и ти ли 🤪

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 20:48 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт