АС и други романтични К-драми - тема 14

• 10 635
  • 355
  •   1
Отговори
# 345
  • пак на Рив Гош
Може ли да е игрален филм със заглавие  Pretty Crazy?
https://www.youtube.com/shorts/m8Ja6rSikAE
Белл, точно това е - игрален филм от тази година:
https://mydramalist.com/711331-2-o-clock-date

А за двойката в басейна- доколкото видях, двамата актьори (Yu Long и Yang Mei Mei) са двойка в живота, та може би затова действат толкова ентусиазирано 😀.
Като им гледам филмографията, тази година имат снимани 7-8 сериала заедно (основно уеб-сериали, с по 2-5 минути епизоди).

# 346
  • Варненска клюкарка
Може ли да е игрален филм със заглавие  Pretty Crazy?
https://www.youtube.com/shorts/m8Ja6rSikAE
Белл, точно това е - игрален филм от тази година:
https://mydramalist.com/711331-2-o-clock-date

А за двойката в басейна- доколкото видях, двамата актьори (Yu Long и Yang Mei Mei) са двойка в живота, та може би затова действат толкова ентусиазирано 😀.
Като им гледам филмографията, тази година имат снимани 7-8 сериала заедно (основно уеб-сериали, с по 2-5 минути епизоди).

Роце мерси за бързия отговор, ще потърся филма, ама това от втория Шортс от 1-2 минутните серии не знам... Забравих да кажа че пича е подпалил яко сякаш си е вкъщи, ама дамата му малко се стиска, а то даже му била жена 🤪

# 347
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Може да си наваксва човекът за пропуснатото у дома. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Де да знаем! 33uu

# 348
  • Русе
Нови корейски предложения за октомври 2025 г.
03.10 Всё сбудется / Genie, Make a Wish/ - 12 eп., петък- роман.комедия, фентъзи
10.10 Женись на мне / Would You Marry Me? / - 12 еп., п/с , роман.комедия
11.10 Босс компании "Тайфун" / Typhoon Family / - 16 еп., с/н,
13.10 Мари и странные папы / Marie and Her Three Daddies / - 120 еп.
25.10 Идеальная жизнь мистера Кима / The Dream Life of Mr. Kim / - 12 еп., с/н, офис сем.драма
29.10 Прикоснуться к душе / Spirit Fingers / - 12 еп., сряда,
31.10 Струящаяся над рекой луна / The Moon Flows over the River / - 12 еп., п/с, романт.истор.фентъзи драма
....................
Демончо се уволни, Кроасанчо пое щафетата за казарма на 27.09 . Май и Трапчинко скоро се завръща...?!

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 09:26 от winona

# 349
2-3 от заглавията ми звучат обещаващо. А дано!
Благодаря за инфото Уин.Hug

# 350
  • Русе
Профи, наистина има интересни имена и заглавия! Simple Smile
На 3-ти: Сузи + У Бин ( отново)
На 10-и: Чье У Шик + Чон Со Мин
На 11-ти: с Джуно ( най-после)
На 31-и: с Кан Те О + Ким Се-Джон ( ох, тази все ми разваля сериалите, ама това е лично чувство). Искам него да гледам! Joy
Може би подценявам някое заглавие, но на 1-ва писта това ми харесва.

# 351
Нощес отметнах последните два епизода на Юна. Не се впечатлих чак толкова от кървищата. Може би защото така и не можах да възприема този сериал на сериозно. Прихнах от смях на боя с бомби и черпаци. Joy А и ми хареса, че се събраха в настоящето. Нали на краля му остана откъснатата страница от книгата, с нея се е телепортирал. ОК, в заключение забавен сериал, макар и плиткоумно скалъпен.

# 352
Аз започнах Tempest. Всичките 9 епизода вече са излъчени и 7 от тях преведени на бг от Мечтателите.

Шпионаж, политически интриги и мръсни игрички на много високо ниво, и.... искри на екрана от двамата главни. Химията между тях изпълва атмосферата дори само в някой поглед, докосване, в даден жест.  
А, когато гледаш плеяда от толкова добри актьори събрани на куп всички недомислици в сценария остават на заден план.

# 353
Аз снощи го приключих, тъй като го гледах с английски субтитри. Честно казано, политическата част не ме вълнуваше толкова, колкото какво ще се случи между двамата главни герои - кандидатката за президент и нейният бодигард Wink Имаха страхотна химия и успяха много добре да изградят образите си.

Скрит текст:
А любовта между тях беше точно такава, каквато харесвам - дълбока, силна, но показана с финес, без излишна натрапчивост. Според мен именно в това беше чара ѝ. Усещаше се истинска. Мисля, че реакциите на зрителите и шумът около Мун Джу и Сан Хо са ясен знак, че не е нужно много, за да се потопиш в емоцията и да я преживееш напълно. Истинско удоволствие беше да ги гледам на екрана.
Като цяло започнах сериала заради Джи Хьон. Тя си ми е любимка отдавна и знаех, че за да е избрала този сериал след толкова време, ще си струва.

Скрит текст:
Въпреки че не свърши съвсем по начина, по който ми се искаше. С няколко думи - краят беше щастлив. Предотвратиха войната и тя се кандидатира отново за президент, НО наистина не ми се искаше Сан Хо да умира. (Макар че имаше намек, че в крайна сметка не е мъртъв, тъй като след взрива показаха решетките на вратата отворени, което предполага, че се е измъкнал). И все пак ми се искаше да ги видя двамата щастливи заедно накрая, поне за миг. Sob

- - -
Редактирано, защото погледнах и по-горните съобщения.

Ако става въпрос за същия филм с Ю На, мисля, че онзи ден ми излезе в Плейтуб, докато си търсех нещо ново за гледане. https://playtube.tv/watch/%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0-%D0%BB% … BD2tlYk39R1K.html

Впрочем захванах и First Lady, но засега съм изгледала само първите два епизода. Сториха ми се леко скучновати. Действието се развиваше някак бавно като че ли. Но определено ще го продължа де. То тепърва ще се разгръща историята.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 18:12 от starzy

# 354
  • Варненска клюкарка
Последния епизод на Бон апети Ваше Величество е бил с рейтинг 17,1, та всички са доволни. Ли Че Мин неочаквано стана голяма звезда и му предстои светло бъдеще, Юна на средна възраст за пореден път затвърждава статуса си на голяма звезда и любимка на кореските зрители. Както се казва  всички са на печалба и то от прект на който в последния момент е сменен главния актьор.

Ли Че Мин и приятелката му отпразнуваха рождените си дни през септември и двамата навършиха  25,  пуснали са снимки с почти еднакви торти, не се крият, били са заедно на финалното гледане на последна серия на сериала. Официално са повърдили връзката си миналия март, т.е. преди година и половина, но запознати коментират че реално вероятно са заедно поне от 2, когато през 2023 са се снимали в някакъв сериал. Коментират също, че агенцията му вероятно не е много доволна от факта на откритите му отношения, но засега проявява търпимост. Предстоят му фен срещи, та ще се види как ще продължат нещата нататък...

Продължават да дъвчат УСокчо за проблема на летището миналия юли, като този път съдията е порицал и него. Глобили са охранителната фирма и и шефа на охраната му с по 1 млн. вона, което е нищо, няма и по 1000 долара, но миналата година фирмата имаха забрана докато тече разследването техни служители да  стъпват на летище Инчон по работа и точно в навечерието на важно събитие в Япония, когато купища айдъли летяха за там и не беше лесно да се осигури нова охрана от днес за утре неочавано оставиха Сокчо без такава, та го съпровождаше  личния охранител на АйЮ, г-н Пак, който от години е до нея  и така феновете разпознавайки го заподозряха че предстои важна новина преди още тя да бъде съобщена. Вероятно и затова избъраха, а снимките на сериала им започнаха едва този юни.
Съдията, преди дни обявявайки глобите на охранителната фирма е  порицал и BWS че също носел вина за погрома на летището. Казал че можел да не обявява графика си предварително, да се прикриел с маска и шапка (той си беше с маска и шапка, като ги махна само за задължителната паспортна проверка, но как да се скрие като стърчи с почти половин метър над средностатистическия кореец) А графиците за официални събития се съобщават от агенциите и всички селебрита ги чакат фенове на летището, на кой повече, на кой по-малко, това е част от бизнеса, както знаем по летищата стават цели дефилета, но явно подобно стълпотворение си беше неочакван прецедент. На предните му няколко пътувания за последния месец не е имало проблем нито с присъстващите, нито охраната беше надвишавала правата си. После имаше случаи с много голяма охрана, подкрепена и от летищната, където не използваха заслепяване и т.н., но едва не го смачкаха, та се наложи да го изведат през отделе изход за да стигне до колата си - това на връщане от някъде, как може да се скрие като докато е във въздуха фенклубът му вече знае, следят се флайтрадари и се знае минутата на пристигането му. Година преди Сокчето на същото летище е имало подобен инцидент с АйЮ, дори с още по-голям погром, чупене на летищна собственост и съборени  хора, самата тя с риск да бъде наранена е помагала на хадналите да стават, но дела не е имало.

АйЮ днес на Seoul Drama Awards 2025. Много харесвам нежния облик на дамите по такива събития, няма нищо наруфено по тях, изглеждат чисти, нежни, почти ефирни, бижутата им, доклкото ги имат също не се нарапват по никакъв начин.

Чак някои прекаляват с нежността Joy Много си харесах тази ефирна розова рокля. Това са водещата на Salon Drip2 и известен комик Чанг до Йон и Текхьон от 2PM.

# 355
Марги, мисля че може да актуализираш линка за сериала ни на 41 позиция в списъка ни на първа страница. Ако не се бъркам ето го качен вече в Плейтюб от Мечтателите - https://playtube.tv/search?keyword=%D0%A1+%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0% … %80%D0%B5%D0%B4+E

Уин, да не пиша оттатък, К-поп ловци на демони е с превод на български от  Kdrama Fever в Плейтюб - https://playtube.tv/watch/%D0%BA-%D0%BF%D0%BE%D0%BF-%D0%BB%D0%BE … XwYMuLmmCOws.html и е 1 час и 40 минути. Гледала си и по-дълги сериални епизоди. Песните му са наистина страхотни. Ден нямам да не съм изслушала поне една от тях.

Връщам се да чета Белл.
---------------------------------------------------------

П.П. Духчетата са качили много от старите си заглавия в Плейтюб. Има и сериали, има и филми.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 20:41 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт