Нещо технологично беше, приличащо на голям озонатор или разпръскващо влага като мъгла в някаква сграда....А корейците наистина ли са толкова красиви, както коментират влогърите?Корейците са във всякакви форми и размери
. Това, което гледаме по екраните, е каймакът откъм външен вид, особено в главните и основните второстепенни роли. Иначе по улиците има всякакви - и красиви, и не чак толкова, и млади, и стари... Но като цяло ми направи впечатление, че са винаги много спретнато облечени и нагласени и като цяло много стройни, аз на моменти се чувствах като повлекана с дънките и тениските ми. И сякаш в Сеул бяха малко по-добре изглеждащи като цяло. Но не мога да кажа, че всички хора, които видях, са толкова красиви, колкото и актьорите по сериалите. Разбира се, видях по улиците и много красиви млади (и не толкова млади) хора, но определено не бяха мнозинството.
). Много ми хареса Председателя - ех, старата гвардия никак не се дава и си личи класата! И останалите артисти добре се справиха, но очите ми бяха като магнит към Jung Jin Young
. Голям сладур!
Започнаха нови сериали тази седмица с Чи, КимЮ и други. Някой гледа ли?

. С удоволствие следях пътуването ви
. На лични ще те питам някои неща тези дни, но първо си почини и влез в ритъма на ежедневието.
.

Може би защото чета субтитри и се концентрирам главно върху героите... И така пропускам интересни подробности...