Отговори
# 1 215
  • София
Да попитам и аз-току-що си взех резултата-ПАП ІІ с изобилие от левкоцити. Коментара беше - Сам по себе си резултата е добър, левкоцитите са от гъбичките, които ми откриха при взимането на намазката. Не каза нищо за контролна такава.

# 1 216
  • София-България, Израел - където си поискам
Да попитам и аз-току-що си взех резултата-ПАП ІІ с изобилие от левкоцити. Коментара беше - Сам по себе си резултата е добър, левкоцитите са от гъбичките, които ми откриха при взимането на намазката. Не каза нищо за контролна такава.
левкоцитите означават,че имаш възпаление.Според мен е хубаво да ти предпишат някакви глобули, не оставай така нещата. Относно групата не е лош резултата, можеш след 6 месеца до година да си направиш контролна цитонамазка.

# 1 217
искам да ви попитам всъщност от какво се получава заболяването?освен да си правим профилактично намазки,има ли и друг начин,с който да се предпазим?

# 1 218
  • София
левкоцитите означават,че имаш възпаление.Според мен е хубаво да ти предпишат някакви глобули, не оставай така нещата. Относно групата не е лош резултата, можеш след 6 месеца до година да си направиш контролна цитонамазка.
Благодаря, изписа ми някакви вагинални за след цикъла.
Още веднъж  bouquet  bouquet  bouquet

# 1 219
http://zateb.info/

Запълнете цветето със снимките си, ако сте съпричастни към инициативата.
 Hug Peace

# 1 220
Момичета,може ли някоя от вас да ми каже пият ли се антибиотици или някакви други медикаменти преди и след конизация?

# 1 221
не съм пила нищо преди и след конизациото  Peace

# 1 222
Момичета,може ли някоя от вас да ми каже пият ли се антибиотици или някакви други медикаменти преди и след конизация?
Преди ми назначиха вагинални свещички профилактично, а след -антибиотик.
Но все пак всеки док си работи различно.
Успех Hug

# 1 223
Здравейте, имам въпрос, свързан с ЧПВ, но преди това трябва да кажа няколко думи като предистория. Преди 2 години направих спонтанен аборт в началото на 6-ти месец и в хистологията ми пишеше като причина Хореоамниотит. Вчера бях при една небезизвестна докторка в София, която ми сподели, че имало 3 причини за това: 1. ЧПВ; 2. Хламидия и 3. Вагинална инфекция. Съответно каза, че трябва да си направя изследване за първите две. Хламидия си направих преди няколко дни с PCR и резултатът е отрицателен. Майка ми говори с д-р Ковачев (така се казваше май) от института по вирусология и той е казал, че всички изследвани досега жени, които са направили спонтанен аборт, са отрицателни за ЧПВ, следователно според него това не би трябвало да е причината и нямало смисъл да се изследвам. Аз, естествено, смятам за всеки случай да се изследвам за този вирус, тъй като съм имала кондиломи, които даже ми се струва, че не са доизлекувани. Чудя се на кого да вярвам. Въпросът не е дали да си направя изследването, защото ще го направя, а в това, дали оттук нататък да вярвам на тази лекарка.
Моля, ако някоя от вас има информация за връзката ЧПВ-спонтанен аборт-хореоамниотит, да сподели.
Благодаря Simple Smile

# 1 224
  • София-България, Израел - където си поискам
Първо съчувствие за това,което си изживяла.  bouquet
Точно на въпроса ти не мога да  отговоря, но мисля,че вече при всякакви случаи казват че причината е ЧПВ. В много от случаите може и  да е основателно, но определено не за всички.
Хубаво е да се изследваш и ако не дай боже го имаш от кой тип е, след това се консултирай с друг лекар, дали този вид може да е причина за аборта ти. В твоя случай съм склона да вярвам на това ,което е казал Ковачев.

# 1 225
Здравейте момичета,моля спешно за мнение за конизация в "Майчин дом", кой лекар да/не  избера??? От началото на годината  "с раничка" ходя по частни кабинети,цитонамазките са 3а и 3д, биопсията е с дисплазия 2-3 степен  и двете  лекарки предлагаха горене с ток в частните си кабинети,не се реших. Отидох в Майчин дом и ми казаха конизация?! Търсих други мнения,а влоших положението май? Пишете и на ЛС. Благодаря!

# 1 226
Майка ми говори с д-р Ковачев (така се казваше май) от института по вирусология и той е казал, че всички изследвани досега жени, които са направили спонтанен аборт, са отрицателни за ЧПВ...
Въпросът не е дали да си направя изследването, защото ще го направя, а в това, дали оттук нататък да вярвам на тази лекарка.
Към думите на този доктор мога да добавя - има толкова жени, които имат ЧПВ и са родили ... и не са имали спонтанен аборт (познавам поне 5), така че  предполагам не е от това.

Здравейте момичета,моля спешно за мнение за конизация в "Майчин дом", кой лекар да/не  избера??? От началото на годината  "с раничка" ходя по частни кабинети,цитонамазките са 3а и 3д, биопсията е с дисплазия 2-3 степен  и двете  лекарки предлагаха горене с ток в частните си кабинети,не се реших. Отидох в Майчин дом и ми казаха конизация?! Търсих други мнения,а влоших положението май? Пишете и на ЛС. Благодаря!

Ами Славчев, аз в за друг не съм чувала в майчин дом. Но незнам дали непременно ти се е влошило положението. Просто те там така процедират - няма горене, направо конизация, за резултати като твойте.

# 1 227
Zoya,
от това, което съм чела във форумите, по мнение на пациентки, относно онко-гинекологични проблеми в Майчин дом, д-р Славчев е точният човек. Аз съм оперирана там от д-р Тюфекчиева, тя е много добър специалист, но не знам дали е по-добрия избор от д-р Славчев, специално за конизацио.

# 1 228
Благодаря ви, момичета  Simple Smile

# 1 229
Здравейте пак Grinning
В петък съм на колпоскопия при док Кюркчиева, моля стискайте палци всичко да е ок.
И още нещо, правили са ми колпоскопия, но беше отдавна и не помня от реактива, с който мажат щипе ли ,просто искам да съм подготвена  Embarassed
Мерси на всички предварително Hug

Общи условия

Активация на акаунт