Отговори
# 1 200
  • София
Искам да се похваля, понеже в момента няма на кого, а гинеколога ми не отговаря сега (явно има работа)  Simple Smile
Човешки папилома вирус (HVP) – високорисковите типове всички са ми отрицателни !!!  Sunglasses

# 1 201
Браво,момичета,чудесни новини.

# 1 202
Радвам се много, че има още добри новини Grinning
Все повече такива да има Praynig

# 1 203
  • София
Благодаря ви, момичета!
Дано да се преборим с тази коварна болест. Simple Smile
Между другото гинекологът ми каза, че след като високорисковите вируси са отрицателни можем да помислим за ваксина .... newsm78

# 1 204
  • София-България, Израел - където си поискам
Браво момичета за хубавите резултати Hug
Аз сега се връщам от лекар, изгори ми раничката след два месеца на контролен преглед, дано да нямам проблеми сега,че съм на тръни.
После ще пиша по-подробно, че сега още съм под силни емоциии.

# 1 205
включвам се и аз- сполучлива цитонамазка, е не - идеална, ама тя такава няма как да е. #Crazy

# 1 206
Тъкмо щях да ви се хваля,че се чувствам добре след изгарянето на раничката и преди 10 мин.без  да помисля вдигнах малкия да го измия ,заболя ме леко и веднага в тоалетната видях 2-3 капки кръв.Сега ми е свито сърцето, да не почне по-силно да тече.Лекарката изрично ме предупреди да се пазя и ако ми тече бистра кръв да отивам при нея. Момичета,моля ви стискай те ми палци,толкова съм изплашена.
Иначе на всички,които им предстои подобно нещо, да знаят,че самата процедура не е болезнена, всичко стана за няколко минути.

# 1 207
ЖАКИ,СТИСКАМ ПАЛЦИ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД.ПИШИ ПОСЛЕ КАКВО Е СТАНАЛО./ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА ШРИФТА НО НЕ МИ СЕ ТРИЕ/

# 1 208
Не се тревожи, сега гледай да се попазиш повече и всичко ще е наред Praynig

# 1 209
Благодаря ви момичета   bouquet
Вече съм добре, тези дни ще си почивам и няма да вдигам тежко Naughty

# 1 210
  • В центъра на моретата
Здравейте момичета,
Интересува ме дали мога да си направя цитонамазка докато кърмя и все още нямам цикъл? Родих преди 6 месеца, като забременях от инвитро и по време на бременноста ми махнаха един полип, който беше на шийката на матката. Доктора каза, че се е появил в резултат на пормоналната интервенция от инвитрото. Притеснявам се да не би да има някакви други последици и ми се иска да направя, но не зная дали, докато кърмя и нямам цикъл резултатите ще са реални.
Ако някой знае нещо по въпроса ще съм благодарна да го сподели.

# 1 211
да разбира се със сигурност можеш да направиш цитонамазка

# 1 212
Здравейте!Време е да се включа и аз във вашия клуб.Резултатът от цитонамазката ми беше ПАП 3 А-В.Никъде не намерих какво точно означава това(има за 3А ,има и за 3В,но какво е 3А-В не прочетох никъде).Беше отбелязано "без HPV" и "Нискостепенни ПИЛ".Гинеколожката каза,че имам раничка,която се е задълбочила и ме изпрати за биопсия.Там ми направиха и пробно абразио на канала и сега чакам резултати.Не знам как ще ги дочакам,толкова ме е страх какво ще излезе.А диагнозата на болничния ми е "Дисплазия коли утери".Имам ли основания да съм толкова притеснена?Успокойте ме малко!Благодаря!

# 1 213
  • София
milnik1968,
не се притеснявай, 3А-В е умерена дисплазия, нещата са в начален стадий, все още няма ракови клетки.
Биопсията е решаваща, но няма място за фатални мисли.
Имам предположения, но не съм лекар за да ги казвам.
А тази раничка дълго ли си я търпяла без да я лекуваш по някакъв начин?

# 1 214
Преди две години ми я откриха(предполагам,че е същата) и ходих доста пъти да ми я мажат с нещо.Предполагам,че не ми я доизлекуваха,но може и да бъркам.Тогава цитонамазката ми беше супер.

Общи условия

Активация на акаунт