Отговори
# 1 185
Момичета, моля кажете добър док за колпоскопия, и изобщо да си ме следи, защото съм с конизация а моя док замина в чужбина.Ако знаете някой от окръжния диспансер до 5 градска ще ми е удобно, ако не може и от друго място.Мерси предварително Grinning
Д-р Станков - Шейново Hug
Мерси  Grinning

# 1 186
  • София-България, Израел - където си поискам
jakinik, като вмъкваш цитат пиши извън него.

Относно горенето - раничката се гори дори и да няма ЧПВ.
И какво като се установи номера щама?
Моля те, попитай лекарката си какво чеше да ти прави ако нямаше ЧПВ или ако щамовете бяха с други номера?
Не мога да се отърва от мисълта, че излишно даваме пари за скъпите вирусологични изследвания!

извинявай за горния цитат, просто грешка Embarassed
утре ще ходя при нея, после ще пиша.
Като и казах,че е тип 11 и тя каза, а добре спокойно Rolling Eyes, не знам ако беше друг тип.Като си носих пробата и после като я взимах ми направи впечатление,че имаше страшно много листчета с резултати за ЧПВ, явно масово започват да проверяват за ЧПВ.

# 1 187
  • София-България, Израел - където си поискам
Момичета, моля кажете добър док за колпоскопия, и изобщо да си ме следи, защото съм с конизация а моя док замина в чужбина.Ако знаете някой от окръжния диспансер до 5 градска ще ми е удобно, ако не може и от друго място.Мерси предварително Grinning

д-р Консулова, работи в 8  поликлиника в Надежда, много съм доволна , ходих специално за колоскопия при нея Peace

# 1 188
Момичета ,предстои ми да си направя цитонамазка за първи път.Бихте ли ми казали добър гинеколог,който да работи със здравн.каса/имам направление от джипито/ от Варна съм.Има ли някакво значение преди или след цикъл да се направи-Защо?.Тази процедура болезнена ли е ?/може да сте обсъждали ,но простете.-не мога да Ва изчета/.

# 1 189
  • София
Момичета ,предстои ми да си направя цитонамазка за първи път.Бихте ли ми казали добър гинеколог,който да работи със здравн.каса/имам направление от джипито/ от Варна съм.Има ли някакво значение преди или след цикъл да се направи-Защо?.Тази процедура болезнена ли е ?/може да сте обсъждали ,но простете.-не мога да Ва изчета/.

Не е болезнено, но не е приятно, аз усещам проклетата четцица, но това е индивидуално.

По-добре било преди овулацията да се взема материал за проба.

Защо - не знам.

И да Ви се похваля, че ми е кеф!

17 месеца след конизацията съм ПАП 1 група.

Желая Ви здраве момичета!

# 1 190
Супер, страхотен резултат!
А къде ти правиха конизацията?

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 22:16 от motoneti

# 1 191
  • София

В онкологията в Дървеница в София.

# 1 192

А кой доктор и доволна ли си?Мерси, че писа просто съм с конизация и си търся док, който да ме следи.

# 1 193
Момичета, ако някоя има инфо (опит) бих била благодарна да сподели.
Цитонамазка - PAP 1;
Колпоскопия - виждаха се изменени участъци с размер 3х3 мм;
Последва бипсия за изясняване на съмнителните участъци. Находката от биопсията е "Лека папиломизация и паракератоза". CIN няма, докторът ми каза, че все още нямам дисплазия, но предлага да "изгори" съмнителните участъци.
Питането ми е дали не прибързва с горенето? От друга страна пък едва ли е разумно да чакам да развия дисплазия, или, пази Боже, по-лошо. Дали няма друг, по-съвременен метод (цената не е от значение)? И още нещо, бих искала да чуя и още едно мнение от друг лекар, така че, ако някой е доволен от своя и го посещава дълго време и смята, че може да му се довери и т.н. Проблемът ми е, че все още нямам деца и ми се иска да съм убедена, че като се подлагам на подобни интервенции, те са абсолютно наложителни и неизбежни, а не с цял някой да гушне парички.
Предварително благодаря.

# 1 194
Munecа поискай второ мнение, твое право е, от къде си
Светла и Бобо, от Варна потърси д-р Атанасов 0887495836, процедурата не боли
Чудя се каква е тази лекарска безотговорност да пращат пациентите сами да си носят цитонамазките
това никъде го няма да си държиш стъклата в къщо, просто съм изумена..

# 1 195
....................................
Предварително благодаря.
Махни образуванието,щом е папиломатозно.Лазер-а е съвременен метод за премахване на подобни леки измемения,Suprema си е правила,разпитай я.Аз ходя при Ганчева,много съм доволна.

# 1 196
  • София

А кой доктор и доволна ли си?Мерси, че писа просто съм с конизация и си търся док, който да ме следи.

Споделям - доктора, който ме оперира е Красимир Ангелов, доволна съм и продължавам да ходя при него на контроли.

# 1 197
Svetlaibobo, за Варна ли питаш?

# 1 198
Много съм щастлива  Grinning, резултата от типизацията на HPV е отрицателен.Много ви  Hug всичките и ви желая всичкото здраве на света!

# 1 199
И аз съм доволна от ІІІ група минах на ІІ - ІІІ, след обгаряне на раничката, но цитонамазката ми е взета преди това, което означава че на контролния трябва да ми е вече ІІ -ра  Simple SmileИ по думите на доктора.

Общи условия

Активация на акаунт