Отговори
# 645
В крайна сметка, схващането, че е безболезнена биопсията, не е вярно!  Peace

Значи някои ги боли, други не ги боли, което отхвърля твърдението, че не е болезнена.

# 646
В крайна сметка, схващането, че е безболезнена биопсията, не е вярно!  Peace

Значи някои ги боли, други не ги боли, което отхвърля твърдението, че не е болезнена.

Мен не ме болеше самото взимане на пробите/за биопсия и вирусологично изследване/Заболя ме/защипа ,когато ме намазаха с някакъв препарат след това.

# 647
За това дали боли или не може да каже само човек който го е преживял.

# 648
Мен също не ме е боляло. Освен всичко останало, огромно значение има и дали добър лекар ти прави биопсията. Вътрешната настройка също оказва влияние, възрастта и т.н.

# 649
  • С най- страхотния човек
[Здравейте мили майки.Първо искам да пожелая на всички през идващата година много здраве щастие да не спират да преследват мечтите си.Многосе радвам че се говори по този наболял въпрос.Трябва повече да се говори за цитонамазките за заболяванията на шииката на матката за да започнем по често да ходим на гениколог колкото и да ни е неприятно разбира се.size=10pt][/size]

# 650
Честита Коледа и Весело посрещане на новата 2008 година! За питането относно болката при биопсията, наистина е относително за всеки според чувствителността е. Мисля че е добре момичета да се вземе 1 аолин или нещо друго обезболяващо 1/2 час преди манипулацията и няколко дни преди това да се взема витамин С по 1 ампула за по бързо заздравяване. Това е мое скомно мнение. Относно развитието край мен на 7.01 ще ми кажат датата за конизациото, която реших да направя в "Майчин дом" в София при доц. д-р Виктор Златков. Моля пишете с какво и по точно с какви средства трябва да се подготвя от Варна! Имам и проблем че непрестано кървя без да съм в цикъл. Пия Дицинон 3 х 2 таблети, но от него намалява, но не спира. Пия и калций + D3 и Вит. С по 1 ампула дневно. Моля ако имате идея с какво мога да предприема пишете, защото при тези празници докторите са се покрили. И те са хора разбираемо е! Приятна вечер на всички.

# 651
          Иве аз кървях от самата раничка, най вече при секс, но при мен беше само зацапване, при теб може да е нещо хормонално  Thinking За Майчин дом аз си платих само престоя за 4 дена някъде към 7-8 лв, самата конизация беше по здравна каса и не съм плащала нищо.

НА ВСИЧКИ ПОЖЕЛАВАМ ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА И ДАНО НИ ДОНЕСЕ НАЙ ВЕЧЕ И ЗДРАВЕ И МЪНИЧКО КЪСМЕТ     smile3525

# 652
Честита Коледа и Весело посрещане на новата 2008 година! За питането относно болката при биопсията, наистина е относително за всеки според чувствителността е. Мисля че е добре момичета да се вземе 1 аолин или нещо друго обезболяващо 1/2 час преди манипулацията и няколко дни преди това да се взема витамин С по 1 ампула за по бързо заздравяване. Това е мое скомно мнение. Относно развитието край мен на 7.01 ще ми кажат датата за конизациото, която реших да направя в "Майчин дом" в София при доц. д-р Виктор Златков. Моля пишете с какво и по точно с какви средства трябва да се подготвя от Варна! Имам и проблем че непрестано кървя без да съм в цикъл. Пия Дицинон 3 х 2 таблети, но от него намалява, но не спира. Пия и калций + D3 и Вит. С по 1 ампула дневно. Моля ако имате идея с какво мога да предприема пишете, защото при тези празници докторите са се покрили. И те са хора разбираемо е! Приятна вечер на всички.
Иве, този месец и на мен ми правиха конизацио самоче в Пазарджик-при  Доцент-Порязов той идва от Пловдив в Пазарджик.Няма нищо страшно.Упойката ми беше в гърба.ищо не усещаш.

# 653
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВАС МНОГО ЗДРАВЕ ПРЕЗ НОВАТА 2008 ГОДИНА!!!

# 654
За много години - нека през 2008 година да сме по здрави. Grinning

# 655
Весела и щастлива нова година .С пожелание за много здраве,щастие,късмет,пари,много много любов и сбъдване на всички мечти

# 656
 Heart EyesМного здраве, щастие и късмет през новата година. Повече усмивки и сбъднати мечти.

# 657
  • На края на света !
правя си цитонамазка веднъж годишно по съвет на гинеколожката ми Peace

# 658
Как да не пропуска човек , като отидеш при личния лекар и започва да гледа в някакъв списък дали ти фигурира ЕГН-то ,ако ли не няма да ти да де направление. Та така се принудих да отида съответно на платен преглед и то след раждане. Кажете ми тава на какво прилича, а се наложи да ми се направи цитонамазка и все едно си знаех че си исках и направление ама нема ,защото ме няма в прословутия списък.

# 659
Имали някои на които са му правили Конизацио?

Общи условия

Активация на акаунт