Отговори
# 1 335
  • София
Момичетааааа  Hug  Hug  Hug
резултатите ми от цитонамазката ми съвпадат с предната и съм ПАП 2 !!!!!!!  Simple Smile Много много се радвам.Просто..нямам думи. И все пак ще си направя пак след 3 месеца Simple Smile тези неща е хубаво да се следят. Благодавя ви за цялата помощ.

Браво Лилчо, много се радвам Simple Smile
Дай Боже повече такива резултати!
Утре влизам за конизация. Стискайте палци да мине добре  Praynig

# 1 336
Lil4o Честито!Само такива новини да се чуват  Praynig

svetla1971  Стискам и то здраво, дано и ти се похвалиш скоро Hug

Смехорана и на теб стискам Hug желая ти бързо възстановяване и само добри резултати на контролите след това Praynig

# 1 337
  • София-България, Израел - където си поискам
Лилчо, браво! Hug Само такива резултати вече!
Смехорана и Светла 1971   на вас стискам палци и по примера на Лилчо само хубави резултати от тук на татък Peace

# 1 338
  • София
Момичета, много ви благодаря за подкрепата  Hug
Живи и здрави в края на седмицата ще докладвам как е минало.
Бъдете здрави и се пазете!  Hug Hug Hug

# 1 339
Моите резултати днес не са готови още снощи почти не съм спала от притеснение а пък тази нощ май също ще е така.Съвсем се сдухах.Момичета стискайте ми палци моля ви Praynig
[/quote]

Ще стискаме, разбира се. Дано всичко да е наред  Praynig Praynig

# 1 340
Мерси много на всички !!  Hug Пожелавам ни на всички да сме все така с добри резуултати.

svetla1971  : стискам палци и на крака и на ръце!

# 1 341
 newsm78 две-три страници назад, прочетох, че тази ваксина е само за жени с по-малко от 4 полови партньори, това значи ли, че всяка която има над 4 е с риск да има рак ?! Това значи , че почти всички жена са болни, защото са имали много партньори , тогава защо някой лекар не заговори директно за това - има ли връзка между броят на половите партньори и рака?

# 1 342
  • София-България, Израел - където си поискам
newsm78 две-три страници назад, прочетох, че тази ваксина е само за жени с по-малко от 4 полови партньори, това значи ли, че всяка която има над 4 е с риск да има рак ?! Това значи , че почти всички жена са болни, защото са имали много партньори , тогава защо някой лекар не заговори директно за това - има ли връзка между броят на половите партньори и рака?
за мен това е  глупост, може да имаш един партньор и пак да имаш вируса.
Друг е въпросът,че безразборните връзки и т.н могат да донесат не само вирус, но и други полово предавани болести,ако не се вземат предпазни мерки. Naughty

# 1 343
Тогава защо една жена по-горе е написала, че след като е проверила е установила, пише си , че ваксината е само за жени с по-малко от 4 полови партньора, това Е НЕВЕРОЯТНО ЛЮБОПИТНО и ИНТЕРЕСНО, значи все пак има някаква връзка, защо иначе ще бъде изискване, а не премълчават ли нещо лекарите ?! Thinking

# 1 344
   Глупости са! Няма връзка броят на партньорите и вируса. И по-горе е казано, може да си имал само един партньор и пак да имаш вируса. Има някакво объркване  Peace

# 1 345
strahotno tanina!moite pozdravleniq!nie bg-jeni sme malko zanemareni ot taq gledna to4ka.as naprimer si napravih samo edna za celiq si jivot i tq be fatalna.sega sam operirana. #Crazy

# 1 346
 тази ваксина е само за жени с по-малко от 4 полови партньори, това значи ли, че всяка която има над 4 е с риск да има рак ?! Това значи , че почти всички жена са болни, защото са имали много партньори , тогава защо някой лекар не заговори директно за това - има ли връзка между броят на половите партньори и рака?
[/quote]

Не говори, защото по-голяма глупост не съм чувала. Не го казвам с лоши чувства. Ако беше така, тогава 90% от жените щяха да бъдат с рак на маточната шийка Laughing

# 1 347
  • София
Това за 4-те партньори ми се струва пълна глупост. Може и само с 1 да е била жената и той да й е прадал ЧПВ. Ваксината по принцип е за момичета, които не са започнали полов живот. Доколкото знам имаше и възрастово ограничение - до 26 г.

# 1 348
Това за 4-те партньори ми се струва пълна глупост. Може и само с 1 да е била жената и той да й е прадал ЧПВ. Ваксината по принцип е за момичета, които не са започнали полов живот. Доколкото знам имаше и възрастово ограничение - до 26 г.

Точно така. thumbsup
book Ама то нали някой трябва да чете, а не да прелита през темата.

http://www.hpvgard.org/?page=31
Silgard предпазва от 4 типа на човешкия папиломавирус (HPV).  Тези 4 типа причиняват 70% от случаите на рак на маточната шийка и 90% от случаите на генитални брадавици (кондиломи). Тя е предназначена за момичета и млади жени на възраст между 9 и 26 години . Това е възрастта, в която започват първите сексуални контакти . Рискът от заразяване с вируса тогава е най-висок.

http://www.gardasil.com/what-is-gardasil/
GARDASIL is the only cervical cancer vaccine that helps protect against 4 types of human papillomavirus (HPV): 2 types that cause 70% of cervical cancer cases, and 2 more types that cause 90% of genital warts cases. GARDASIL is for girls and young women ages 9 to 26.

Профилактичната ваксина е разработена от френско-германския фармацевтичен концерн Санофи-Авентис (Merk). В Европа ваксината се продава под търговските марки "Гардазил" (Gardasil) и "Силгард" (Silgard).

# 1 349
strahotno tanina!moite pozdravleniq!nie bg-jeni sme malko zanemareni ot taq gledna to4ka.as naprimer si napravih samo edna za celiq si jivot i tq be fatalna.sega sam operirana. #Crazy

И аз така  Wink Май станахме най-малко пет такива в темата  Rolling Eyes Пиши ми, ако искаш на лични да съгласуваме кой какво прави, щото аз никви изследвния не съм си правила оттогава насам  Blush пусти страх.

Общи условия

Активация на акаунт