Отговори
# 1 740
  • София
Nia1 , не е задължително пак да опреш до конизация. Може да не е нищо обезпокоително, може да се наложи някакво изгаряне и т.н. Успекой се! Стискам ти палци!  Praynig Hug

# 1 741
благодаря ви за отговора bowuu и ме извинете , че не съм видяла , дискусията на този проблем по-нагоре в темата.Успех Nia1- дано се окаже нещо безобидно , макал , че и аз съм под напрежение- в четвъртък съм на преглед.И аз като iveto_ се шашкам всеки път като ми идва и затова имах нужда от допитване - все пак сме минали по един и същи път.Благодаря и на cubbit за винаги навременните отговори .късмет и успеш на всички . Hug

# 1 742
Извинете ме за правописните грешки! Blush

# 1 743
Здравейте,
Относно типизацията на ХПВ вирус.Имайте предвид ,че ако пациента е под 30 годишна възраст има 20% шанс ниско-рисковите ХПВ вируси да се сгрешат със високорисковите.
Има две места в София, където се правят днк-тестове за типизация на вируса.Едното е до затвора, лабораторията  на  доцент Кълвачев.От лабораторията се взима контейнер,който се носи на лекуващия гинеколог ,след което се връща на лабораторията.
Другото е Геника-обикновено предоставят контейнери на гинеколозите ,затова последните масово ги препоръчват
Цената е прибилизително една и съща-100 лева.
Препоръчително е да си направите типизиция на ХПВ вируса и на второ място ако се съмнявате в резулатата.
За съжаление точността на тестовете не е 100%,а при възраст под 30 години се забелязват грешки в резултатите.

# 1 744
момичета ,  отивам на цитонамазка и много ме е страх от резултатът SadОпитвам се да се взема в ръце , но нещо не ми се получава .Дано всичко да е наред , че..........не ми се ходи пак по мъките. Shocked

# 1 745
момичета ,  отивам на цитонамазка и много ме е страх от резултатът SadОпитвам се да се взема в ръце , но нещо не ми се получава .Дано всичко да е наред , че..........не ми се ходи пак по мъките. Shocked
Стискам палци Praynig

# 1 746
Ще е,не се тревожи.Успех.

# 1 747
  • с/у ОколоМръсТното
     И аз пак да си кажа, че също съм така. Цапа ми по няколко дни преди да тръгне. Обсъждали сме го неведнъж и пак се шашкам всеки месец и влизам да си припомня, че и при други е така  Laughing

ми аз също съм така, без да съ се подлагала на конизация.
Липса на добри нива на прогестерон е.

# 1 748
момичета , благодаря за подкрепата .При взимането на цитонамазката ме болеше страшно много  Shocked, и лекарката ми каза , че ми е запушен цервикалният канал и може би ще се наложи пак да се подложа на конизация , което много ме изплаши.И преди са ми вземали цитонамазка , но не ме е боляло изобщо и затова си мисля , че е права.Все пак ще изчакаме резултатът /след 01.09 / а дотогава ще  :shock #CrazyНяма ли край всичко това ?- незнам.А искаме да правим инвитро ноември месец- неискам да се отложи пак Sad.При някои от вас имало ли е такъв проблем ? Моля ви споделете ! Praynig

# 1 749
пропукнах да отбележа , че на 28.05.08г.ми правиха конизация.Толкова съм се шашнала , че и писането не ми е наред вече.

# 1 750
момичета , благодаря за подкрепата .При взимането на цитонамазката ме болеше страшно много  Shocked, и лекарката ми каза , че ми е запушен цервикалният канал и може би ще се наложи пак да се подложа на конизация ,
Запушен?! Thinking От какво?

# 1 751
...каза , че ми е запушен цервикалният канал...

Сигурна ли си, че точно това е казала??? Че ти е запушен цервикалния канал???
Обади й се и я питай отново, съмнявам се да е казала това...

# 1 752
здражеите мои4ета,от 4 дена сам ж  нежеероятен страх,слеед цитонамазка пап3 д,джа дена след тожа биопсия и абразио...6те полъдея докатоизлязат резолтатите...а а ко е рак,кжо 6те с епражи,ъмира ли се ?сигорно зжъ4а глъпажо доста,но сам изпла6ена доста.....и дали тия доктори 6те са сагласни да  ме жземат,акоизбера някои от тях приемрно...те избират коида лекъжат ако са ж 4астен кабинет...не знам,ако имате информация ,моля ви споделете,помогнете ....тък има доста сарде4ни йени,4ета   и сам тъ по спокоина,тъ по разтревойена.....ъмира ли се жеднага ,ако открият 4е е рак и има разсеики....

# 1 753
izwinete me za gre6kite,ne sam svikanla na kirilica,no 6te svikna.....iskam vsi4ki  da ozdraveem....dai BOJE

# 1 754
Какъв рак,бе момиче???И аз бях с такава цитонамазка и ето ме сега жива и здрава.Не се шашкай!Всичко ще се оправи.Не бързай да се предаваш и да умираш,защото няма нищо чак толкова страшно.Всияки тук сме минали през това.А между другото на колко години си?

Общи условия

Активация на акаунт