Созопол 2025 г. – мнения, впечатления и препоръки

• 20 204
  • 311
  •   2
Отговори
# 60
Чудя се как тези простовати хора могат дори да пишат..че и оценки и отзиви да оставят. Rolling Eyes Излагате се.
И не е по темата...
Ако имате нещо да споделите за конкретен хотел в Созопол..би било полезно. Останалото е чист /и с доста неприятен привкус/ спам.

# 61
Не, не е спам. Това е по темата защо "коптори" имат толкова високи оценки в Booking и подобните сайтове. Единствената причина за това е контингентът. Толкоз.
По отношение на хотел с изсикване чистота споделих.

# 62
Здравейте,
Тази година избрахме апартамент Менада на Буджака за 10 нощувки от 21-31 юли. Нямам търпение за почивката в Созопол! Доста пъти сме го посещавали,  това място е толкова любимо и зареждащо, просто незаменимо за БГ черноморието. Смятам да обикаляме плажовете с кола - Градина, Каваци, Аркутино и т.н.
Може ли да изкажете мнение за Градина? В коя част спирате и плажувате? Досега винаги спирахме в областта на Баш Бар-а, който мисля, че е вече под различно наименувание. Там, обаче ми омръзна. 😀

# 63
А какви са цените тази година, споделете актуално инфо, моля Simple Smile
Какво е евтино и скъпо за нощувка в Созопол сега?
В Грийн лайф гледах обяви по около 170лв за студио и над 200 за апартамент с една спалня, ама реално толкова ли са? На Буджака как вървят квартирите?

Ние избрахме Менада Грийн Хилс апартамент в Буджака, цена 1134лв за 10 нощувки. Една спалня и всекидневна (кухня, диван, маса)Посещавали сме го и преди, избираме го заради допускането на домашен любимец. Ние сме с кавалер 8кг. и там е разрешено. А също, детето ни харесва басейна и е близо до Лидъл.

# 64
Добре де, като се качите на Буджака колко време ходите до плаж? Щото аз сега погледнах това менада( по друга причина, исках да му видя оценките щото в ГЛ също дават и са с ниски оценки, но и тук не е мн.висока) и то си е на баира и въобще море не се вижда на повечето снимки..

# 65
Вижда се, море. Поне аз, където бях преди години. Но Буджака не е моето.
Не повторих.
Макар, че хотелчето беше чисто, добре обзаведен, басейн - хубав
Всяко лято прескачаме до Созопол, но никога повече на Буджака или Созополис.
Не са моите места.

# 66
Добре де, като се качите на Буджака колко време ходите до плаж? Щото аз сега погледнах това менада( по друга причина, исках да му видя оценките щото в ГЛ също дават и са с ниски оценки, но и тук не е мн.висока) и то си е на баира и въобще море не се вижда на повечето снимки..
Обикновено на Градина ходим, може би 10тина минути - 7км. Това с пътуването не го отчитаме особено, защото и в реалния живот живеем в къща извън София и от нашето "село" до първкя квартал в София ни 6-7км шофиране, освен, ако не искаме да използваме селският рейс, който е на 30-40 минути до Княжево. До центъра съответно сме на 13-14км. и сме свикнали на това. Та, общо взето ни е същото както от вкъщи до Княжево. 🫣😁

# 67
С кола разстояната са малки. Ама с паркирането.. проблем.

# 68
С кола разстояната са малки. Ама с паркирането.. проблем.
Досега винаги сме ползвали паркингите на къмпингра, а в града този до пристанището и не сме имали проблем. А самият комплекс също има паркинг и си прибираме колата вечер там.
Интересно ми е дали в града има някъде обозначени инвалидни места за паркиране, тъй като си изкарах такъв талон и не знам дали бих могла да паркирам някъде безплатно, както в София с него.

# 69
# 70
Да, сега видях наредбата в сайта за синятя зона и това, което ме интересува
"В „Синя зона“ се осигуряват фиксирани и обозначени със знак Д21 –„Инвалид” места за безплатно паркиране на МПС, превозващи и/или управлявани от хора с трайни увреждания. На местата, могат да престояват до 4 часа само автомобили, снабдени с карта"
Значи, при малко късмет мога и да попадна на свободно инвалидно място и да го ползвам до 4 часа. Ако ли не, ще сме си както преди. Каквото такова.. 😁

# 71
  • София
Ние винаги избираме нещо до централния плаж на Созопол. Три години бяхме във Villa List, тази година ще сме в Afla Vita.
Не ми харесва на Буджака и на Хармани...

# 72
Ние сме ходили на няколко пъти пешком от началото на Буджака (началото, което е към града) до Каваците. Сутрин бива, не е проблем. Но вече към 6-7, след цял ден на слънцето, от Каваците до Буджака си е истинска грижа за фигурата.

Преди ползвахме влакчето. (Имам си някаква слабост аз към всичко дет' мяса на железница). Но влакчето си беше друго изпитание - чакане, бутане, места няма. Точно затова не харесвам Буджака. Там е за хора, които не ходят на плаж и само гледката на морето ги зарeжда. Няма лошо, донякъде и аз съм така. Но не мога и без да се изтъркалям в пясъка.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 13:45 от Защо ме търсиш?

# 73
  • при моите любими
За мен пък обратното. Буджака и конкретно Райския залив са страхотни. Спокойно, тихо, релаксиращо и със страхотни гледки. Ходим си на плаж с кола и не е драма. Но наистина за много хора е проблем, така че просто да избират друго. Но шумотевицата в града е ужасна и аз не бих си го причинила вече. Едно време, като бяхме на 20 беше супер, близо до всички барове и дискотеки, но отдавна не търсим това в една почивка. А за паркирането, по назад го коментирахме. Има достатъчно платени зони и се намира място и в стария град и на плажовете.

# 74
Стига сте си мерили районите, все едно вие имате имоти там...
Кажете за ресторантите тази година, има ли вече отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт