Созопол 2025 г. – мнения, впечатления и препоръки

• 20 112
  • 311
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Баракуда със сигурност!

# 91
Споделям малко впечатления от заведенията в стария град.
Ресторант Ривиера - вкусът на храната е като домашно приготвена, лично на мен той ми е фаворит.
Del Muro - има интересни предложения и дневно (обедно) меню.
Di Valli - също е добър, цените са малко по-поносими.
Качвам и малко снимки. Зеления (спаначен) омлет е от Del Muro. Nerd

# 92
  • София
Да онагледя мнението си от миналата седмица:

Но това е положението.

# 93
Аз не разбрах какво е мнението ти от миналата седмица, въпреки че се върнах назад.. освен че е тотално неграмотно, я видях тази обява и въобще не ми стана ясно къде е, но гледката в близък план са едни кокошарници и неща подобни на външни вц-та

# 94
  • София
Мнението ми беше, че е такова нивото на повечето хора, които отдават под наем места за настаняване. Неграмотно написани обяви, трудна комуникация, чамови мебели, на пък цени на ниво.

# 95
Значи изцяло подкрепям 😄

# 96
# 97
Има ли прилично китайско ядене в Созопол някъде?

# 98
  • София

Buono, ако не бъркам името. Намира се на централния плаж, където е мелницата.   Simple Smile

# 99
  • В Града на Липите
Здравейте. Търся отзиви за хотел Мартинез на плаж Хармани.

# 100
  • София

Buono бистро и пица, имат и китайско - точно над Централния плаж е. Имат и обедно меню в активния сезон, ние често обядваме там.

# 101
Здравейте. Търся отзиви за хотел Мартинез на плаж Хармани.
В момента сме в Мартинез.Храната е страхотна.Хотела е пълен.Настаняването е ужасно бавно.Има момче и момиче на рецепцията.Момичето нищо не вдява .Бавно работи.Настаняването не може по-рано от 14ч.Ако идете по -рано висите и чакате и после става опашка на рецепция.Персонала не са българи-монголци и руско говорящи.Басейните са 3.Водата е добре,не е студена.Мятане и запазване на хавлии по шезлонгите има от сутринта.Плажа е много близо и го няма това гадно нанагорнище/като в Китен/ като се прибираме от там.Водата на морето става изведнъж дълбока .Питайте ,ако нещо друго ви интересува.

# 102
  • Бургас
По принцип навсякъде настаняването е след 14 ч.
Освобождаването е до 12ч
Персонала навсякъде е интернационален вече така ,че свиквайте!

# 103
  • В Града на Липите
Благодаря Elpida. Четох че плажа е доста ветровит. Има ли големи вълни, че смятаме да носим падъл борд? И как е детската анимация? Става ли за 3 годишни? Simple Smile

# 104
Ветровито е да ,има вълни средни са ,според мен не става за падъл борд.Не съм гледала детската анимация ,че все сме нанякъде.Ако случайно я видя ,ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт