Созопол 2025 г. – мнения, впечатления и препоръки

• 20 038
  • 310
  •   1
Отговори
# 120
  • Пазарджик/Лондон
Здравейте и от мен,
Тази година решихме да посетим Созопол.Видвх,че има спешен кабинет,но с отрицателни отзиви.Тъй като ще сме с малко дете, реших да разгледам спешен кабинет и лекар.Бихте ли казали как е положението в курорта,дано не се случва на никой, но ако нещо стане, може ли да се разчита на тях.
Тези,които са ползвали лекар, може ли да споделят контакти,мнения.

Преди няколко години бяхме в GreenLife, когато ни потрчбва лекар - попитахме на рецепцията и те ни изпратиха лекар след около час. Не знам дали е още така.

# 121
Здравейте и от мен,
Тази година решихме да посетим Созопол.Видвх,че има спешен кабинет,но с отрицателни отзиви.Тъй като ще сме с малко дете, реших да разгледам спешен кабинет и лекар.Бихте ли казали как е положението в курорта,дано не се случва на никой, но ако нещо стане, може ли да се разчита на тях.
Тези,които са ползвали лекар, може ли да споделят контакти,мнения.

Няма спешен лекар (педиатър), нас ни пратиха в УМБАЛ Бургас, а от там ни казаха да си ходим в София. Rolling Eyes

# 122
  • Deutschland
Брат ми беше платил 300 лева на частен педиатър в Бургас миналото лято. Детето е било с летен вирус.

# 123
На сайта на община Созопол има налична информация за медицински услуги. https://sozopol.bg/bg/informatsiya-za-grazhdani.html

# 124
Има УНГ ето тук https://maps.app.goo.gl/dgCFYbT5G2CUpqXa8?g_st=ic, нямам лични впечатления

# 125
  • Пловдив
Има УНГ ето тук https://maps.app.goo.gl/dgCFYbT5G2CUpqXa8?g_st=ic, нямам лични впечатления

Аз имам. През лятото на 2022 г. се наложи да отидем- обстойно прегледа детето и цената беше нормална.

# 126
  • Бургас
Аз насред сезон отидох да ми вадят кърлеж и всичко беше ок. Не е имало проблеми, не знам, дали е заради работното ми място.

# 127
  • София
Вчера приятелката на сина ми си е навехнала крака и са отишли до спешното в Бургас, тъй като се е подул. Ние сме живели няколко години в Бургас, налагало ни се е да търсим лекар за кашлица на сина ми, когато беше малък, само в Бургас. Иначе има спешен център навсякъде - в Созопол, в Поморие, в Приморско, ама не са кой знае какво. Ако вече някъде работят с лекар на повикване, както е споделила преди мен потребителката, би било супер. Но общо взето само на Бургас разчитайте, там си има всичко, денонощно. И Маджуров имат спешен кабинет, и Лайф имат, но са все в Бургас.

За първи път няма да плащаме за паркинги😆направоооо дишам спокойно, иначе от хотела ми предложиха цена 10 лв за паркомясто, ако не местим колата.

# 128
Прибрахме се днес от х-л Мартинез и да си починем най-сетне в къщи.То там беше лудница.Чаршафите  не ни ги смениха през целия престой.Хавлиите ,аз ходих да търся камериерките да дават нови ,след третия ден .Единственото ,което правиха е да изхвърлят кошчето.Накарах ги дори да изметат стаята.Такова чудо за 4 звезден хотел не съм видяла.И този плаж Хармани е много ветровит ,то хубаво имаше вълнички ,ама голям вятър и течение беше ,не ни хареса.Шезлонги на басейните,както написах  и преди ,който превари е там.В хладиника изобщо не се зареждаше с вода или пък кафета.И понеже бяхме в стая към басейна ,вечер изобщо не можеше да се спи на отворена тераса ,все пияни компании долу пиеха с музики .Комари нямаше ,с тюлено перде е.

# 129
  • Бургас
Леле! Е как без да имате почистване и смяна на бельо, през целия престой!?
Това е недопустимо!
И то за голям хотел, като Мартинез!

# 130
Ние бяхме в Онегин до Мартинез и беше същата работа, много съм недоволна от обслужването, някакви украинки имаше, дето само премитаха около басейна, а дори боклука не хвърляха от стаята. Нищо общо с хотела преди 8 години, там не бих стъпила повече. Жалко, че нашите хотели масово вдигат цени, а свалят нивото на сървиса. В събота заминаваме за Приморско, дано и там не ме разочароват.

# 131
  • Бургас
Съжалявам,че сте разочаровани.
Но знайте, че има места, които държат страшно много на чистотата и уюта на гостите си!
Явно, не сте попаднали на такива места.

# 132
  • София
Ей такава лудница преживяхме миналата година във "Вила лист" до Централния плаж. Беше пълно с румънци под 30, които вдигаха хотела на главата си.
Затова тази година избрахме "Алфа вита".

# 133
Не четохте ли описанията на Созопол от последните години дори в теми като тази? Всичко в централната част на града, особено в близост до Веселата уличка, е шумотевица.

# 134
Ако става дума за нашия шум ,аз написах че не идваше от Веселата уличка ,ние не "гледахме" към нея ,а към нашия си басейн ,където пиха и врякаха долу до 2ч.

Общи условия

Активация на акаунт