Созопол 2025 г. – мнения, впечатления и препоръки

• 20 183
  • 311
  •   2
Отговори
# 150
Здравейте, някой има ли мнение за хотел Съни Созопол?

# 151
Вече сме на плажа Харманли-много ветровито и има вълни ,не става за плуване.2жезлонга и чадър -24 лв.Платени паркинги има в близост с достатъчни места-14лв за денонощие.
Препоръчате хубав рибен ресторант.

# 152
  • Sofia
"При Чико", Старият Созопол, Рибари

# 153
  • София
Панорама "Свети Иван" и "Нептун" в Стария Созопол.

# 154
  • БУРГАС
В Хавай е страхотно обедното меню, много вкусно готвят и има доста варианти , 17 лв мисля беше , супа,  основно и десерт

# 155
В Хавай е страхотно обедното меню, много вкусно готвят и има доста варианти , 17 лв мисля беше , супа,  основно и десерт
Къде се намира
На централния плаж ветровито ли е?
На Харманли има червен флаг,много неприятно.

# 156
На Хармани през целия ни престой беше ветровито .Все флага червен.Ходихме на централен.На Хармани няма да стъпя повече.

# 157
  • София
Днес е ветровито и има вълни на Хармани, но преди това поне поне 5-6 дни дни морето беше спокойно и имаше зелен флаг. Въпрос на късмет.

# 158
Днес и на Каваци е така

# 159
  • Бургас
В сравнение - Хармани и Каваци - на Каваци е по- безопасно, дори и при силен вятър.
Хармани си е опасен плажа. При всякакво време.

# 160
  • София
"Хавай" се намира на плаж Хармани.
За мен Централният плаж е най-закътан и съответно - по-рядко има червени флагове.

# 161
  • Сф
И на Златна рибка винаги е оk,стига да има как да се придвижите. Не го понасям и аз Хармани. Като малка с нашите все в Созопол отсядахме и имахме приятели там местни. Що истории чух, все за Хармани. А дъщеря ми миналата година с компания от първо лице видя удавник там. Вика ми, мамо едър, голям човек,  не успяха да го спасят. Опасен плаж за съжаление.

# 162
Някой ползвал ли е студио Одеса 22 в Созопол и какво ви е мнението, имам резервация за август, като трябва да се плати цялата сума на 25 юли, искам да разбера как е и ако нещо не е ок да я анулирам.

# 163
Ние бяхме там преди 5 години, така, че може и да има някакви промени.
Имат паркинг, което си е голямо удобство, особено в тази част на Созопол. Не си спомням дали се плащаше допълнително или беше включено в нощувките.
Плажа е на няколко метра от вас.
Студиото има кухня оборудвана с всичко необходимо, стаята си е тесничка, но за двама човека бива, климатик, тераса с долу-горе хубава гледка, море и комшиите в отсрещния хотел как правят с@кс.

# 164
На Хармани през целия ни престой беше ветровито .Все флага червен.Ходихме на централен.На Хармани няма да стъпя повече.

На централен има ями! В края към стария град. В средата на морето имаше жълт знак с една черна точка...аз го разбрах че ямите са точно под/до до знака. А се оказаха в другия край на плажа.
Неприятно си беше..попаднахме с детето в такава Hushed

Общи условия

Активация на акаунт