Созопол 2025 г. – мнения, впечатления и препоръки

• 19 933
  • 310
  •   2
Отговори
# 255
  • София
По 7 лв са.

# 256
  • Пловдив
След изгрева е ред на залеза Two Hearts

# 257
Някой знае ли на Градина какъв е флага, има ли вълни и вятър? Утре ще сме там Blush

# 258
  • при моите любими
Някой знае ли на Градина какъв е флага, има ли вълни и вятър? Утре ще сме там Blush
Червен. Надяваме се утре да стане поне жълт.

# 259
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
В созополската фейсбук група днес беше написано, че флагът на плажовете около града е червен. Златна рибка може би пак е изключение, но Градина - едва ли.
Факт е, че понякога на следващия ден морето е като огледало, но тези дни не съм сигурна, че ще стане така.

# 260
  • София
Утре най-накрая отпрашваме към Созопол.
От кои ресторанти в Стария град сте доволни тази година? Плащането с карта е огромен плюс.

# 261
  • Sofia
Ние харесахме много ресторант Созополи тази година.

# 262
  • Бургас
Попитах вчера за тази пицария ,,Милано,, . Колегата ми каза, че последно като е минавал преди няколко дни е работела.
А това, за разрешителното се говорело от дълго време.
Но с точност - нищо не мога да напиша!
Морето все още е бурно, въпреки, че вълните понамаляха.
На Златна рибка беше по-спокойно.

# 263
Утре най-накрая отпрашваме към Созопол.
От кои ресторанти в Стария град сте доволни тази година? Плащането с карта е огромен плюс.

Стария Созопол, Созополи и почти от ресторант Албатрос.

# 264
Преди години бях прочела тук за тази пицария Милано. Ако е същата разбира се - в началото на стария град. Прочетох много положителни отзиви тук и седнахме с мъжа ми. Ми не знам, но беше нищо, ама наистина нищо особено, заслужаващо толкова ахкане и охкане по нея. Никога повече не повторихме. За тези пари човек може да хапне къде по-вкусно из стария град.

# 265
Да, преди пощата е.

# 266
  • Deutschland
От любопитство хвърлих поглед върху отзивите и пишат, че било много скъпо. Пицата конкретно, нямам идея какво друго продават.

# 267
  • Варна
Това е една посредствена махлянска пицария, нищо общо с италианска пица, не си заслужава коментарите даже.

# 268
И аз преди години ходих веднъж , но не повторих. Според мен тогава някой си е правил реклама тук. В целия град съм изръчкала какво ли не за толкова години. Там баш не бих отишла. Дори не помня нещо да съм останала гладна, нито съм махнаджийка. Сториха ми се навремето като претоплени пици. Ми там нагоре има парчета дето са по- евтини. Не си струва коментара тая пицария баш.

# 269
И аз преди години ходих веднъж , но не повторих. Според мен тогава някой си е правил реклама тук. В целия град съм изръчкала какво ли не за толкова години. Там баш не бих отишла. Дори не помня нещо да съм останала гладна, нито съм махнаджийка. Сториха ми се навремето като претоплени пици. Ми там нагоре има парчета дето са по- евтини.
И по-вкусни.

И аз тогава си го помислих. Но не посмях да го кажа тук. Не посмях и сега докато някой друг не сподели същото усещане.
Подобна реклама подозирах и за един друг ресторант някъде около яхтеното пристанище. Невероятни хвалби тук. Пак по същото време отидохме и до там с мъжа ми. На фона на кипящия живот в стария град това беше едно застреляно ресторантче на кънда в дивия дето... Впрочем и до ден днешен продължават питанията за него тук в темата. Но щом им харесва на хората...

Общи условия

Активация на акаунт