Февруарски бебчета 2026г

• 22 704
  • 800
  •   1
Отговори
# 120
Съжалявам,при мен даже ембрионче нямаше! Консултирайте се с друг лекар! Вижте ЧХГ дали расте! Моето абразио вече е факт Sad Дано при Вас се развият нещата с благоприятен изход! Успех!
Здравейте. Бях на втори преглед и за съжаление сърдечната дейност почти е спряла, единствено се виждаха единични пулсации на ембриона. Изчакваме 1 седмица и отивам на абразио.
Пожелавам успешни бременности на всички в групата.

Благодаря. И втори лекар дойде на прегледа и мнението му беше същото. Не се засича сърдечна дейност, на монитора се виждат единични пулсации. Изостава си и от г.с. Ясна е работата, но понеже все още има някаква дейност изчакват с абразиото. Как премина при вас, болезнено ли е, травмиращо ли е?

# 121
Пишете ми на "лични", нека тази темичка си остане бебешка Simple Smile
Съжалявам,при мен даже ембрионче нямаше! Консултирайте се с друг лекар! Вижте ЧХГ дали расте! Моето абразио вече е факт Sad Дано при Вас се развият нещата с благоприятен изход! Успех!
Здравейте. Бях на втори преглед и за съжаление сърдечната дейност почти е спряла, единствено се виждаха единични пулсации на ембриона. Изчакваме 1 седмица и отивам на абразио.
Пожелавам успешни бременности на всички в групата.

Благодаря. И втори лекар дойде на прегледа и мнението му беше същото. Не се засича сърдечна дейност, на монитора се виждат единични пулсации. Изостава си и от г.с. Ясна е работата, но понеже все още има някаква дейност изчакват с абразиото. Как премина при вас, болезнено ли е, травмиращо ли е?

# 122

Здравейте. Записвам се и аз в темичката с евентуална дата 23.02.2026.Това е снимката от последния ми профил. Видя се жълтучно мехурче , но не и ембрион. Според вас дали всичко е наред.

# 123
В коя седмица сте, ембрионче се вижда в 8-9 г.с. или при ЧХГ около 10000. Може да сте с късна овулация!

Здравейте. Записвам се и аз в темичката с евентуална дата 23.02.2026.Това е снимката от последния ми профил. Видя се жълтучно мехурче , но не и ембрион. Според вас дали всичко е наред.

# 124
В коя седмица сте, ембрионче се вижда в 8-9 г.с. или при ЧХГ около 10000. Може да сте с късна овулация!
[img width=450
В 5 седмица и 2 дни с ЧХГ 16411

# 125
[img width=450
В 5 седмица и 2 дни с ЧХГ 16411

При мен на преглед в 5+0 се видя само сакче, без жълтъчно мехурче. След това в 6+4 се видя и мехурче, и ембрионче, и сърдечна дейност. Не се притеснявай, просто още е рано 😊

# 126
  • София
Много е рано още за ембрионче в такава ранна седмица.
Мен ме викат в 7+3, за да видим дали има пулс. Чакането е много трудно, но няма какво да направим.

# 127
Момичета, записвам се и при вас от мартенската тема. С термин 11 март съм, но вероятно ще родя в края на февруари (секцио) ако всичко е наред.
На 37 години съм, имам детенце на 1год и 10 месеца и много се вълнувам от настоящата бременност.

# 128
Ох аз малко съм се притеснила.. имам час в петък но сега вечерта след ходене по малка нужда и забърсване имах някакво много светло бежово /тип цвят лате/ по хартията..
на някой случвало ли му се е.. все пак мисля ако утре сутрин се повтори да пиша на АГ

# 129
Ако не приемате прогестеронов препарат, може да Ви изпишат Утрогестан, аз като съм прокървявала са ми изписвали като максималната доза е 3×2, а ака имате болки може и но-шпа!
Ох аз малко съм се притеснила.. имам час в петък но сега вечерта след ходене по малка нужда и забърсване имах някакво много светло бежово /тип цвят лате/ по хартията..
на някой случвало ли му се е.. все пак мисля ако утре сутрин се повтори да пиша на АГ

# 130
  • София
И аз имах такъв проблем, но с бледо розово. Тъй като съм след инвитро пиех Аспирин и лекарката каза да го спирам, и най-вече да не ходя по жегите и да почивам повече. Според нея, ако не е ярко червена кръв, няма място за притеснения, но дори и тогава може да се касае за нещо дребно.

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 14:56 от Yellow_girl

# 131
След кървене близо две седмици, от началото на месеца кръвта ми спря, но и аз съм точно с такова течение/зацапване. Приемам Утрогестан 3х2 вече 20 дни и след поставянето му с изтичане на лекарството изтича и това кафеникавото, докато друг път е просто върху салфетката след тоалетна. А понякога дори и при избърсване го няма. Моя преглед също е в петък и моята АГ също ми е казвала, че не е ли ясна кръв не се притесняваме. Ако не се появи кървене си изчакайте до тогава.

# 132
  • София
Момичета, днес съм много доволна и щастлива 😀 Най-накря чух пулс и видях малката точка, която си седи спокойно в мен и отговаря на 7+3 седмица. Цяла нощ не съм спала,  заради този преглед, но не е имало причина за притеснение. Казаха ми да си запиша час за ранен скрининг към 10 август, като опциите са Оскар и Марковс.  Някоя от вас вече насочила ли се е? Не знам и кога е подходящо да се насоча и запиша за женска консултация, дали да не изчакам поне до 10-а седмица, чудя се.

# 133
Момичета, днес съм много доволна и щастлива 😀 Най-накря чух пулс и видях малката точка, която си седи спокойно в мен и отговаря на 7+3 седмица. Цяла нощ не съм спала,  заради този преглед, но не е имало причина за притеснение. Казаха ми да си запиша час за ранен скрининг към 10 август, като опциите са Оскар и Марковс.  Някоя от вас вече насочила ли се е? Не знам и кога е подходящо да се насоча и запиша за женска консултация, дали да не изчакам поне до 10-а седмица, чудя се.

Женска консултация регистрацията е след 12г.с., преди това си ходите на преглед както ви вика АГ.
Аз лично съм записала при Славяна Галева ФМ, с първата бременност бях при нея, всичко което видя беше вярно.
Марковс препоръчвам фетална ехокардиография при Маринов тя е около 20-22г.с

# 134
Здравейте, момичета! От утре вече 10 г.с., мина почивката, за която се притеснявах, защото беше доста дълго пътуване, с малкия постоянно движение, но беше доста добре. Не посмях да се къпя в морето, но под чадъра беше приятно. Развалих режима страшно много там, та освен кръвно следя и кръвна захар и влизам в релсите с хранене..

Общи условия

Активация на акаунт