Февруарски бебчета 2026г

• 22 272
  • 800
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Чебурашка, и аз като старите баба да кажа, че соковете не заместват водата. Иначе аз слагам вода в хладилника и я разреждам със стайна, и така пия. Когато е охладена, се пие по-лесно

# 796
Соковете са пълни със захари, а Колата има фосфорна киселина, която не се препоръчва за бременни. На мен страшно киселини ми създават и не хидратират изобщо. Давате на организма едни бързи захари, които са осмотично активни и издуват стохама, и червата. Ако изсъхването на устата е съпътствано с ацентонов дъх си следете глюкозата.  Аз бях така в 1 триместър, вече не, даже не ми се пие вода и се насилвам Simple Smile

Аз съм така с течностите напоследък също + съхнене то на устата. Не казвам вода, защото по някаква причина продължава да ми се гади от нея и пия само кола и сокове.

# 797
Соковете хич не са полезни, а кола още повече правете си чай и го слагайте в хладилника. Соковете на мен ми вдигат кръвната захар.

Аз съм така с течностите напоследък също + съхнене то на устата. Не казвам вода, защото по някаква причина продължава да ми се гади от нея и пия само кола и сокове.

# 798
Здравейте,
Имали ли сте мускулни крампи ниско долу?

# 799
На мен също ми се гади от вода ако пийна повече от няколко глътки.
Гледам да пия по малко на често, но най-големия ми хак е газирана вода - нямам проблеми с нея, даже много ми помагаше при гадене по време на 1ви триместър!
Единствено гледам да е с ниско съдържание на натрий, например Девин и Saguaro (от Лидл).

# 800
Здравейте, момичета! Flowers Cherry Blossom
Направих нова тема, тъй като тази може всеки момент да я заключат, поради лимита на страниците.
Заповядайте - https://m.bg-mamma.com/?topic=1811178

Общи условия

Активация на акаунт