Февруарски бебчета 2026г

• 28 167
  • 800
  •   1
Отговори
# 480
Маслата на Rivana са хубави и лесно достъпни, ползвала съм същото бадемово на лицето. Сега лятото мазането ще е лесно, но зимата ще е малко кофти стоенето с голо мазно коремче, докато маслото попие 😀
Иначе питах chatGPT за кремове за тяло с центела и хиалуронова киселина и 99% от предложенията му не бяха достъпни на оскъдния ни български пазар. Та ако някоя от вас ползва или знае такъв крем ще съм благодарна да сподели.

# 481
Момичета вие кой пренатален тест избрахте. На мен ми препоръчаха вижън+
Но имам съм много раздвоена като чета.

# 482
Niftypro и с първата бременност и сега. Правих го в геника

# 483
  • София
Аз си пуснах Панорама, пращат го в САЩ. Четох, че там той е сред предпочитаните. На NMGENOMIX мисля, че е. Днес влизам да видя дали има резултат и ми дава грешна регистрация. Писах им веднага и ми отговориха, че IT работят по въпроса. Дано всичко да е наред със системата.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 10:21 от Yellow_girl

# 484
Момичета от Варна, а вие правихте ли пренатест? И какъв? Аз се чудя за този в Света Марина

# 485
На мен моят лекар ми препоръча лабораториите Cell Genetics  или Дженомикс. Държеше да е една от двете. Аз пуснах Niptify при Cells Genetics

# 486

Пуснахме Вижън ние миналият понеделник, в петък бяха готови резултатите

# 487
Аз правих там, излязоха резултатите за седмица.
Момичета от Варна, а вие правихте ли пренатест? И какъв? Аз се чудя за този в Света Марина

# 488
Аз правих там, излязоха резултатите за седмица.

Благодаря, Силви! Отивам смело там тогава. С първата бременност правих другаде, но сега цените са космически. Направо е нечестно това...Единствено ме притесняват годините ми (почти 40) и затова бих си направила теста. А и да знам по-рано пола, че се вълнувам : )
Едит: мазала съм се с Палмърс, нямах нито една стрия и даже позаличи и стари. Предпочитах крема, не мазните масла

# 489
А къде ви взеха кръв на мен ми обясниха, че в лаборатория Лина ще ми вземат кръв, защото ползвали лабораторията им.

# 490
Аз не съм от Варна, но скоро имам път натам и мислех да си пускам в Св.Марина, но било само понеделник и вторник, с не ме устройват тези дни. Така че го пропускам.
Явно доста доктори работят със cellgenetics и си препоръчат там.

# 491
А къде ви взеха кръв на мен ми обясниха, че в лаборатория Лина ще ми вземат кръв, защото ползвали лабораторията им.

При нас, в Пловдив процедират по същия начин - в лаборатория Лина.

# 492
Момичета, сега се връщам от записване на ЖК. АГ вика ела да видя как се развива плода и да си ходиш. Викам цитонамазка, секрет? Цитонамазка по време на бременност не се правело... Секрет другият път да съм се упистила от утрогестана. Пусна ми кръвни, поисках и за токсоплазмоза (вика защо котка ли имаш, викам не ама ми пуснете). Кой измерва шийката на матката и кога? АГ или доктора на ФМ?

# 493
  • 🌊
Това е много странно. Когато аз се записвах за ЖК ме попитаха дали искам и се съгласих на цитонамазка, микробиологията си беше задължителна. Шийката са ми я мерили и на АГ, и на фетална

# 494
С първата бременност (която беше преди доста години) ми пускаха цитонамазка. И до колкото помня на миналия преглед АГ ми каза: другия път ще пуснем изследвания и цитонамазка със секрет... Ноо както и да е. Питах я поне.
Това е много странно. Когато аз се записвах за ЖК ме попитаха дали искам и се съгласих на цитонамазка, микробиологията си беше задължителна. Шийката са ми я мерили и на АГ, и на фетална

Общи условия

Активация на акаунт