Февруарски бебчета 2026г

• 28 135
  • 800
  •   1
Отговори
# 495
Мен ме питаха имам ли скорошна цитонамазка и понеже имам от края на януари казаха, че няма да ми взимат наново, понеже можело да се появи кървене. Но микробиология ми взеха в 14-та седмица дори не моята АГ, а като ходех за болничен на дежурен кабинет.

# 496
И мен ме питаха кога последно съм правила, Викам миналата година април..е, нямало проблем.. може би заради предизвикването на кървене да, но помня, че е първата бременност ми вземаха. Знам че е опитен АГ и каквото е решила това.
Аз попринцип си бях взела направление началото на юни, за да си пусна цитонамазка , но не успях да го използвам за това, а за нещо по-хубаво Simple Smile

Мен ме питаха имам ли скорошна цитонамазка и понеже имам от края на януари казаха, че няма да ми взимат наново, понеже можело да се появи кървене. Но микробиология ми взеха в 14-та седмица дори не моята АГ, а като ходех за болничен на дежурен кабинет.

# 497
А издават ли ви фактура код за проверка или само чакате да ви се обадят и пратят резултата, мъжът ми го е страх да не ни измамят 😄

А къде ви взеха кръв на мен ми обясниха, че в лаборатория Лина ще ми вземат кръв, защото ползвали лабораторията им.

Момичета вие кой пренатален тест избрахте. На мен ми препоръчаха вижън+
Но имам съм много раздвоена като чета.

Пуснахме Вижън ние миналият понеделник, в петък бяха готови резултатите

При нас, в Пловдив процедират по същия начин - в лаборатория Лина.

# 498
Като пускахте изследвания, пуснахте ли за феритин? Миналият ден гледах едно обучение и казаха, че е важен, и разбира се забравих да питам АГ дали се поема от здравна каса и да ми го пусне. Чудя се има ли нужда сега да си го пусна платено или на следващите кръвни. Някой запознат ли е, има ли повече информация? Иначе си пръскам спрей Б12

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 08:16 от Sunshine..@

# 499
Момичета, сега се връщам от записване на ЖК. АГ вика ела да видя как се развива плода и да си ходиш. Викам цитонамазка, секрет? Цитонамазка по време на бременност не се правело... Секрет другият път да съм се упистила от утрогестана. Пусна ми кръвни, поисках и за токсоплазмоза (вика защо котка ли имаш, викам не ама ми пуснете). Кой измерва шийката на матката и кога? АГ или доктора на ФМ?

Да не си била про моя гинеколог 😂 аз също като му казах и ми каза че цитонамазка не се пуска при бременост, защото понякога прокървяваш от мястото от където взимат и повечето бремени се шашкат и не спират да звънят и да питат дали е нормално. А относно. Секрета от 4 ходения насам ми казваше все другия път даже последния път като ходих му казах нали, че ще си го платя просто много искам да го пусна и ми обясни че при бременост просто не може да изпише кой знае какви лекарства и каквото и да ми излезе в секрета ще ми изпише макмирор. Казах му че имам секрет каза да му го опиша и ми изписа макмирор да слагам. Слагах го 8 дни сякаш секрета наистина намаля, но смятам че трябваше да си ми го пусне изследването, не толкова настоятелно да казва следващия път следващия път

# 500
Това е несериозно от негова страна... Има глобили за бременни, толкова момичета си ги слагат, когато е необходимо, не е чак да няма какво да изпише. Още повече преди нормално раждане пак е хубаво да се сложат, за да се "изчисти" мястото...
Най -разпространена е кандидата, но може да има и нещо друго, което да навреди. Наистина много несериозно.

Момичета, сега се връщам от записване на ЖК. АГ вика ела да видя как се развива плода и да си ходиш. Викам цитонамазка, секрет? Цитонамазка по време на бременност не се правело... Секрет другият път да съм се упистила от утрогестана. Пусна ми кръвни, поисках и за токсоплазмоза (вика защо котка ли имаш, викам не ама ми пуснете). Кой измерва шийката на матката и кога? АГ или доктора на ФМ?

Да не си била про моя гинеколог 😂 аз също като му казах и ми каза че цитонамазка не се пуска при бременост, защото понякога прокървяваш от мястото от където взимат и повечето бремени се шашкат и не спират да звънят и да питат дали е нормално. А относно. Секрета от 4 ходения насам ми казваше все другия път даже последния път като ходих му казах нали, че ще си го платя просто много искам да го пусна и ми обясни че при бременост просто не може да изпише кой знае какви лекарства и каквото и да ми излезе в секрета ще ми изпише макмирор. Казах му че имам секрет каза да му го опиша и ми изписа макмирор да слагам. Слагах го 8 дни сякаш секрета наистина намаля, но смятам че трябваше да си ми го пусне изследването, не толкова настоятелно да казва следващия път следващия път

# 501
Попринцип сега се каня следващия месец да отида и на платен гинеколог  за да ми пусне секрет, понеже моя просто настоятелно си отказва. И като излезе нещо да си ми изпише платения каквото трябва

# 502
Здравейте, ходихте ли на фетална морфология вече и с каква точност ви казаха пола на бебето?

# 503
Аз в момента чакам за преглед при Йорданов в Пловдив, и се надявам да е точен, ако не е щу си покаже на пренаталният тест.
Здравейте, ходихте ли на фетална морфология вече и с каква точност ви казаха пола на бебето?

# 504
Аз ходих вчера в София и ми казаха на 90% момиче, понеже гледат ъгъла на разположение на костицата, но тайничко се надявам да се измести и да е момче.

# 505
  • София
В петък ми казаха с 95% сигурно, че е момиче, но чакам и резултатът от пренатеста.

# 506
Може ли да споделите като излезнат резултатите дали е така?
В петък ми казаха с 95% сигурно, че е момиче, но чакам и резултатът от пренатеста.

# 507
  • София
Nancy, стига да из.язат резултатите 😐 Профилът ми за проверка излиза като невалиден и уж IT-та оправят проблема, но леко се изнервих.

Иначе минах на женската консултация - кръв, урина, секрет, мерене на килограи (това беше ужасно за мен), мерене на кръвно - 150 на 80 - още по-зле и ме пратиха с препоръки да почивам, да пия мента, глог и валериан и ако не се оправят нещата да ходя пак на кардиолог.

# 508
Много съжалявам, надявам се скоро да оправят проблема!
Не се притеснявай с повече почивка и като избягваш стрес ще се оправи всичко!
Nancy, стига да из.язат резултатите 😐 Профилът ми за проверка излиза като невалиден и уж IT-та оправят проблема, но леко се изнервих.

Иначе минах на женската консултация - кръв, урина, секрет, мерене на килограи (това беше ужасно за мен), мерене на кръвно - 150 на 80 - още по-зле и ме пратиха с препоръки да почивам, да пия мента, глог и валериан и ако не се оправят нещата да ходя пак на кардиолог.

# 509
На всички ли при женската консултация ви мерят кръвно и килограми, защото на мен до сега само веднъж в началото ми мериха кръвното, а килограмите никога не са

Общи условия

Активация на акаунт