Прахосмукачка робот - 25

• 4 641
  • 73
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!
Имаме роборок s5max, вече 5 години ни служи вярно, но имаме нужда от нови четки и филтър. Може ли насока от къде си купувате резервни части?

# 46
  • Deutschland/HE
От Алиекспрес. Четки, филтри, кърпите за миене. Бях скрила от себе си приставката миене, че и такава си поръчах.

# 47
Имам същата и наскоро смених всичко от Алпите за около 25 лв.
Иначе филтри има в Кауфлонд. Два за 17 лв.

# 48
Здравейте!
Имаме роборок s5max, вече 5 години ни служи вярно, но имаме нужда от нови четки и филтър. Може ли насока от къде си купувате резервни части?
От алиекспрес - около 2лв и малко излиза един брой филтър, купувам по 5-10 броя наведнъж и сменям на около 3 месеца. На Кауфланд и Технополис също има, но там са по 19лв за два броя.
Наистина ли ползвате робот от 5 години и не сте му сменяли филтър нито веднъж досега? Flushed

# 49
Аз от 2 години ползвам моя робот и не съм сменяла нищо. В приложението имат още проценти живот и не подменям. Иначе от Алито съм си купила филтри и странични четки, да са налични. Защо сменяте на 3 месеца? По-добре ли работи? Трябва да пробвам, макар че съм доволна от работата на мойто роботче. Пу пу.

# 50
Защо сменяте на 3 месеца? По-добре ли работи? Трябва да пробвам, макар че съм доволна от работата на мойто роботче. Пу пу.
Ами в моето приложение си дава филтъра да се сменя на 150 часа работа. Броя, въртя, суча, 2 чистения на ден по 45 минути са час и половина на ден. Събота и неделя повече. С животни и малко дете сме. 150 часа ги прави за горе долу 3 месеца, а след тези 150 часа миенето и почистването на филтъра от всичкото количество набит фин прах клони към невъзможно. Играла съм си да чопля с пинсети и какво ли не "ребрата" и да ровичкам, то 9 дена 8 часа. По-добре нов филтър за 2 лева. Не че всяка неделя не го изтупвам като изпразвам контейнера, но опредерено се усеща разлика като го сменя.

# 51
Гледам по приложението какво е за смяна и се водя по него. Сменяхме някакви неща и ги купувахме от тему. Но купената от там въртяща се четка си спомням , че не се въртеше. Пластмасовата част дето се слага върху въртящата четка сменяхме... Нашият филтър е миещ се. Трябва  да се мие на всеки 150 часа. Сега ми показва 143 часа и реших направо да купя..

# 52
Здравейте, колко трябва да е всмукателната сила на робота, за да обира добре боклука? Понеже гледам, че модели с 5000 и 10000 Pa ги продават на една цена и си мисля доколко реална е тази мощност всъщност...
Някой да е ползвал робот Cecotec Conga?

# 53
  • София
Имам Xiaomi X20+. Получих известние за смяна на филтъра. От къде ги закупувате?

# 54
Имам Xiaomi X20+. Получих известние за смяна на филтъра. От къде ги закупувате?

Тему/Алиекспрес. От тези сайтове може да намерите всякакви аксесоари за робота на много ниски цени.

# 55
Здравейте момичета!
Имаме от много време Ксиоми (не помня точния модел) за сухо почистване. Доволни сме. Купуван е от техно магазин в града.
Вече имаме куче, което е дългокосместо и искам да купим нов робот за мокро почистване.
Бихте ли препоръчали марка и модел, от който сте доволни и се справя добре с животински косми?
Нямам опит с пазаруване от разни сайтове - Али и подобни, така че ще го търся за покупка от български физически техно магазин. За това само модел и марка ме интересуват.
Благодаря предварително!

# 56
Аз харесвам Роборок като марка, вече за модел има достатъчно според бюджета.

# 57
Здравейте момичета!
Имаме от много време Ксиоми (не помня точния модел) за сухо почистване. Доволни сме. Купуван е от техно магазин в града.
Вече имаме куче, което е дългокосместо и искам да купим нов робот за мокро почистване.
Бихте ли препоръчали марка и модел, от който сте доволни и се справя добре с животински косми?
Нямам опит с пазаруване от разни сайтове - Али и подобни, така че ще го търся за покупка от български физически техно магазин. За това само модел и марка ме интересуват.
Благодаря предварително!

Нямам куче вкъщи, но за Роборок S8 мога само хубави неща да казвам. Ползвам го от няколко месеца и върши добра работа. Имам само робота, без станция за самопочистване, и мисля,че е достатъчно.

# 58
Мнения за тази: ROWENTA S90+ RR8797WH
В момента е на промоция в Техномеркет.

# 59
Инкогнито четох из последните няколко теми и се спрях на https://mi-bulgaria.com/buy/xiaomi-robot-vacuum-x20-max/ - Xiaomi Robot Vacuum X20 Max.

Вече няколко дни минава по два пъти на ден с почистване и моп в жилище след основен ремонт и ми е огромна помощ. Тепърва ще опознавам подробно всички опции, но засега ми се струва добро попадение.

Общи условия

Активация на акаунт