Прахосмукачка робот - 25

• 24 276
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Тоест трябва да сменя предната броня?

# 241
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте, имам едно питане към притежателите на роботи със станция. Слагате ли някакви препарати в чистата вода, за да може като чисти и да мирише на хубаво и т.н.

# 242
  • София
Не. Не поставям, защото не е посочено като възможно - в моят случай X20 Pro Xiaomi.

# 243
  • София
Здравейте, имам едно питане към притежателите на роботи със станция. Слагате ли някакви препарати в чистата вода, за да може като чисти и да мирише на хубаво и т.н.
Да, аз поставям. С роборок Кю рево съм.

# 244
  • Pleven, Bulgaria

Каква марка поставяте. Моята е xiaomi robot 5, но то няма много значение от робота.

# 245
Единственото, което има значение е дали в упътването пише, че може да сложите препарат или не. И после препарата тряба да е предназначен за това.

# 246
Здравейте, кой сервиз извънгаранционно препоръчвате за irobot roomba /i7 ?
Благодаря предварително за отделеното време!

# 247
  • София

Каква марка поставяте. Моята е xiaomi robot 5, но то няма много значение от робота.
Поръчвам си от Али Експрес препарат на Шаоми. Не посмявам да сложа друг, защото знам, че трябва да е подходящ, да не се разпенва твърде много, защото в противен случай може да увреди робота.

# 248
Здравейте, тази прахосмукачка дали ще е практична за моите цели?
https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-roboti/Prahosmukach … F--BLACK/p/803777

В апартамента има най-различни настилки (плочки, паркет, мокет, и още един вид), но пък на 2 места височината в прага е повече от 2 сантиметра, и сигурно ще трябва ръчно да го местя робота.

Трупа се много прах бързо, та се надавям да помогне с това (не обичам много да чистя). Добър ли е в премахването на праха и от ъглите на стените?

Също така, има доста мебели, маси, столове, разклонители и кабели. Нядавам се да се ориентира добре.

Изисква ли и много грижа и поддръжка самият робот? Тихо ли работи?

# 249
  • София/Варна
По-тихи са от нормална прахосмукачка.
Не изискват много грижи.
Чистят условно добре, всичко зависи от критериите. За мен е супер, с куче и трима мъже си е екстра.
Това с праговете е кофти. Ако автоматично си мие мопа няма да функционита както трябва.

# 250
Това с праговете е кофти. Ако автоматично си мие мопа няма да функционита както трябва.
Защо е така?

Пише, че автоматично повдига мопа. За миенето ще проверя.

Проблем ли е ръчно да местя робота от едното помещение в другото, ако не може да мине прага?

# 251
  • София/Варна
Ами при мен над 2 см запецва прахосмукачката. А иначе на всеки 10 мин моя ходи да си мие парцаликите и според мен няма как ръчно да го местиш. Но дори и само за дневната си е голяма благодат.

# 252
Здравейте,
Взехме си прахосмукачка с опция и за мокро почистане на Roborock.
От къде купувате разтвор, който е подходящ за използване в този вид прахосмукачки?

# 253
  • София/Варна
Аз си купих от емаг

# 254
Аз от ozone поръчах препарат за робота.

Общи условия

Активация на акаунт