Пазаруване от Н&М - тема 71

• 34 557
  • 453
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Вчера получих факс и напоръчвах спортни дрехи. Не съм убедена за размерите, дано ми станат.
Дълъг клин в бордо, същия цвят яке, сутиен-бюстие, тенис пола с пришит клин отдолу в кафяво, бежова тениска, 2 комплекта от по 2 потника-т. кафяв, бордо, бежов, маслинено зелено. Ще пиша, като ги получа, как са...
Като дойдат и видя какво ще задържа, ще трябва да си прочистя спортните дрехи и да направя нещо като капсулен гардероб.

# 361
  • Пловдив
Онлайн оферта
До -50%
на избрани модели при поръчка над 90 лв. / 46,02 €. Ексклузивно за лоялни клиенти.

Жени  Мъже  Бебе  Деца 2‑8 г.  Деца 9‑14 г.  HOME

Валидна за лоялни клиенти в периода 11.08-12.08.2025 г. за избрани модели на редовна цена в H&M app или на hm.com при поръчка над 90 лв. / 46,02 €. Не се комбинира с други оферти, мебели, осветление и специални колекции. Прилага се автоматично.

# 362
  • София
Аз сега виждам, че офертата е за поръчки над 90лв. По-рано през деня пуснах успешно под тази сума. Плюс ниво съм, ако това има значение.

# 363
  • София
Чак сега ми пращат поръчката. До box now я бях поръчала, че имаме съвсем наблизо до работата. Получих известие сега, че е пратена до еконтски офис…а ние нямаме нито офис, нито куриерите идват и са в пренасочили до съседен квартал Unamused
Звъннах сега и ми се извиниха, казаха, че имат от известно време проблем с box now. Пренасочихме я до офис до работата, макар и той да не ми е много удобен, но е по-добре от предишния. Ще ми се извинят с ваучер за 10% Laughing
Да имате предвид, че може да не успеете да получите до кутиите поръчки от намалението сега.
Аз гледах, но почти нищо от селекцията не ми хареса.
Има хубави, но не ми трябват.
Бях в Пловдив уикенда и там мерих тенис полата в размер С и май сгреших, като поръчах размер М. Като ги взема ще премеря и ще върна, ако искам да купя пак ще го ползвам този ваучер за -10%

# 364
С Бокс Нау доставят ли НМ?

Вчера на главната имаше рокли с лимони, но само големи номера. По 30 лв.
Аз един червен топ за 8.50 взех, с талон от дрехи стана 7.64.
Имаше и бели кецове на платформа, но 37 номер, 15 лв.

# 365
  • София
Да, доставят.

# 366
  • Mostly in my mind
Аз нямам опция за бокснау в профила

# 367
Пробвала ли си услугата?
Аз днес бях решила да я пробвам, но изобщо не ми излезе такава опция и се чудя в моят телевизор ли е проблема или си е глобален🤔

# 368
И при мен я няма вече, а преди няколко дни ми излизаше най-отгоре в кошницата в оранжево поле.

# 369
В кошницата и на мен излизаше опцията за Box now, но когато я избрах, даде че няма наличен вариант (или нещо подобно изписа).
Роклето с лимоните е ок  като ширина в XS за дами с размер М, но идва къса- особено ако сте над 160 см.

# 370
Някоя има ли отзиви за тази рокля?
Доста свежа ми изглежда, но нещо не си я представям как би стояла.

# 371
  • София
Казаха, че имат проблем с box now и вероятно затова са го махнали сега. Казаха "надяваме се скоро да оправим проблема".
На мен отдавна ми мина любовта към дрехите с лимоните. Преди няколко години бяха модерни и от тогава имам ленена рокля, една полза...имах и шорти и още някакви неща, които подарих/продадох. Роклята си я пазя, харесвам я, но нещо нямам вдъхновение да я нося и това лято не съм я обличала нито веднъж.

# 372
Материята на лимонената рокля е приятна (50/50, памук/вискоза, съвсем лека и носи усещане за прохлада), а имам от миналата година една дълга, но не ми харесва особено.
Тази с 85% лиосел
Скрит текст:
също е с приятна материя, леко уголемена, за М размер S е добре на ширина, по-дълга спрямо лимонената форумна е (десетина см разлика, за двата споменати от мен размера, тази втората в S я меря 89 см от рамото), но заради кройката по-добре стои с коланче.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 10:26 от fenyx

# 373
Здравейте,
Харесала съм си една тениска в любими сложила и сега е с 50% намаление отразено. Лоялен клиент съм. Цъкам и си я слагам в кошницата, но няма промяна в реалната цена. Същото е и с други артикули. Защо така, къде бъркам?

# 374
  • Пазарджик
Здравейте,
Харесала съм си една тениска в любими сложила и сега е с 50% намаление отразено. Лоялен клиент съм. Цъкам и си я слагам в кошницата, но няма промяна в реалната цена. Същото е и с други артикули. Защо така, къде бъркам?
Намалението важи за поръчки над 90лв.

Общи условия

Активация на акаунт