Пазаруване от Н&М - тема 71

• 38 094
  • 504
  •   1
Отговори
# 495
В мол София имаше намаления днес. Ама за пръв път абсолютно нищо да не взема. Стори ми се ужасно скъпо дори с намалението.

# 496
И аз в два магазина скоро ходих. Такава скъпотия не е било. И нищо намалено да не ми хване окото. Толкова обрано.

# 497
Наистина са вдигнали цените, отдавна не бях пазарувала. Исках да взема комплект стъклени играчки за коледна украса - за подаръци, но спрямо миналата година са с 5лв отгоре и се отказах. Все пак се отчетох с 3 пижамки за детето.

# 498

Мисля, че това е добър знак за лудост от моя страна, че отново се навивам да поръчвам... иначе нямам видимост за никакви мои онлайн поръчки до сега, а имам доооста доста направени, само покупките ми в магазина са видими и всеки път след като изляза от приложението ме разлогва и не ми приема данните и само сменям ли сменям пароли, преди няколко дни питах има ли други с този проблем, но отговор не видях...

# 499

Мисля, че това е добър знак за лудост от моя страна, че отново се навивам да поръчвам... иначе нямам видимост за никакви мои онлайн поръчки до сега, а имам доооста доста направени, само покупките ми в магазина са видими и всеки път след като изляза от приложението ме разлогва и не ми приема данните и само сменям ли сменям пароли, преди няколко дни питах има ли други с този проблем, но отговор не видях...
Здравейте, аз преди доста време писах за този проблем.Имах два профила от които поръчвам от години.В момента са по същия начин като вас-неизползваеми.И на двата имах ваучери от върнати дрехи и бях плюс ниво.Звънях,писах им-отговориха ми че било глобален проблем.Накрая просто си направих трети и се надявам да не стане пак така....

# 500
Аз успявам да си вляза в профила, след като съм си сменила паролата, но изляза ли от приложението, отново се почва, с неправилната парола или мейл и пак след като сменя парола успявам да вляза да разгледам и после пак съм разлогната и пак сменям пароли до откат... ще им пиша мейл, дано е нещо временно и наистина глобално, че не искам нова регистрация, защото искам да си проследявам стари покупки. Трих и инсталирах приложението, но промяна нямаше...

# 501
Някой знае ли защо в H&M в The Mall София не приемат дрехи за рециклиране? Вчера ходих, казаха ми: "Не приемаме" без обяснение без нищо. Така се изненадах, че си тръгнах без да попитам това временно ли е, за постоянно ли, що ли?
Освен това на касата беше един доста неприятен младеж, бях с щерката и като си тръгнахме даже  и тя вика: "Тоя как ме издразни" Grinning
Първо пита искам ли торбичка, аз казвам "да", той сгъва дрехите и ми ги бутва под носа да си ги взема. Викам му "А торбичка?", той "Е да де" и си ги дърпа и ги слага в торбичката... а я беше забравил Laughing Както и да е, излизам навън, отварям сайта на H&M да видя има ли информация защо са спрели приема на текстил за рециклиране и какво виждам - в момента тече акция 20 % намаление при покупка над 50 лв. А аз съм пазарувала за 75 лв., демек отговарям на условията за отстъпката... ама младежа не си даде тоя труд да ме информира за акцията - който видял - видял, него какво му пука...Ми мерси, скоро в H&M няма да стъпя...

# 502
  • Сливен

Днес го получих

# 503
Не се приемат вече дрехи. Съфорумка писа на предните страници. От днес има и имейл. Получих същия като на oesi.

# 504
Аз сложих в кошницата едни безшевни сутиени, които бяхте похвалили и после съм заспала. Не за първи път ми се случва.

Общи условия

Активация на акаунт