Пазаруване от Н&М - тема 71

• 64 780
  • 838
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Уф, обърках темите..

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 20:01 от mystic woman

# 676
Да, обаче още не са дошли . А НМ ските са тези :

# 677
  • Бургас
Този панталон е много хубав. Панталон от сатен с леко клоширани крачоли https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1315584001.html?utm_campai … rchased_item_link, отговаря си, изненадаха ме цепките отпред.
Плетен пуловер https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0983240058.html?utm_campai … rchased_item_link тази блуза не ми хареса, тънка и неприятна материя и идва къса и широка.
Пуловер с декорации https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1300746003.html?utm_campai … rchased_item_link тази блуза е по добра като материя.

# 678
Брей, изпуснала съм някое намаление ли? Кой толкова поръчва, че едвам насмогват!😃

Аз поръчах от зор, понеже от нещо, което дебна от доста време се появи бройка и я грабнах и сега гриза нокти и се надявам до вторник да дойде!🫣

# 679
  • Варна
Брей, изпуснала съм някое намаление ли? Кой толкова поръчва, че едвам насмогват!😃

Аз поръчах от зор, понеже от нещо, което дебна от доста време се появи бройка и я грабнах и сега гриза нокти и се надявам до вторник да дойде!🫣

ха ха, и аз така. тази сутрин си видях подобен мейл. И аз едни боти дебнах, хеле се появиха - предпоследен брой, без намаления (само с един "нещастен" ваучер за 5 лв) поръчах. Ще дойдат ли се чудя, че вече ги и платих.

# 680
Всичко ще дойде, щом е обявено.

Бях писала как в края на лятото една нощ се появи бройка от рокля - английска бродерия, точно моя номер отдавна изчерпана. Още нямаше такива рестрикции и приложих персонален талон за 15% +ваучер.
Всичко получих и ми пасна, а като я премерих три пъти за седмица пред огледалото взеха, че и ръкавите им намерих правилната поза 🙂

За капак отварям в best secret и що да видя - рязана бродерия на scotch soda, която преди две години беше на редовна цена 432лв,  изведнъж само една бройка точно моя номер за 80лв. Чудех се какво ще получа, всичко беше перфектно и ми стана.

Сега имам две почти идентични кройки и дължина рокли, различни цветово, дори тази на H&M я намирам за по - пипната

# 681
Май тая година ще развържат кесията мъничко😁

# 682
Луничка, в другата тема видях друго 🤔

# 683
Здравейте, мога ли да върна онлайн поръчка във физически магазин?

# 684
Здравейте, мога ли да върна онлайн поръчка във физически магазин?
На каса, и да си вземете парите, не може!
Само, ако има кутия за връщане в съответния магазин, да. Но аз такива кутии не съм забелязала, все още е новост по магазините.

# 685
Хм, то като се замисля нито 24 ни 29 се падат петъци😃 истината е някъде там... вече набелязах това онова и ги чакам.

# 686
Някой има ли представа дали намалението ще бъде за всички артикули или частично на избрани продукти?

# 687
Обикновено е на всички от даден  раздел. Но са възможни и нови условия.

# 688
Май тая година ще развържат кесията мъничко😁

HM стана най- скъпото от бюджетните марки, с най- скромни намаления. Laughing

Вчера взех страхотна риза за детето от Зара (на редовна цена) - 35 лева.
Същия размер в ХМ - цялата в конци и криви шевове - 40 лева.

# 689
Дааа, кошмарни стават вече, дано намаленията не ги съсипят и тях, че само те ме крепят😃

Общи условия

Активация на акаунт