Пазаруване от Н&М - тема 71

• 64 756
  • 838
  •   1
Отговори
# 720
  • Mostly in my mind
Има ли някой спално бельо от памучен перкал? Доволни ли сте? Меко ли е?

# 721
Здравейте! Някой поръчвал ли е пердета от НМ? Доволни ли сте, цената оправдана ли е?

# 722
Дева, Hug благодаря за успокоението, но са били. Докато чакам едни девойки да решат и те какво искат, и изпуснах панталоните Confused
Ще ги взимам на 20% или на Cyber monday, ако е по-висока отстъпката и има размери.

# 723
От кои чорапи сте доволни - дамски и мъжки дълги ме интересуват?
Благодаря!

# 724
От онези от 2 лв. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама вече няма.

# 725
От онези от 2 лв. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама вече няма.
тия чорапи още си ги имаме 😆😆😆 а кога бешее, ехеее 🤣

# 726
И аз имам, доста. Kissing Heart Добре, че съм купувала, когато имаше хубави и евтини неща.

# 727
Онзи ден гледам онези пухкавите 2 чифта в комплект по 31 лв.😀😀😀
Не знам добре ли са… и то да е вълна, алпака, а то- изкуственяк.
Майка ми много ги харесва и сега си ги носи редовно, взех няколко чифта.
Иначе последно детето купува по 7, но къси за маратонка.

# 728
  • sofia
Момичета, моля за отзив за обувките на COS - номерацията ме интересува, че съм между два номера. 🙏🏻

# 729
Днес извадих коледните дрехи, които купих миналата година при големите намаления и познайте какво.. половината с дупки. Много се ядосах. Вече ще преглеждам стриктно.

# 730
Ее, доста неприятно, иначе ако имаш нещо надупчено за момиче 98 или за момче 116 имам интерес😄 Аз миналата година нищо не успях да взема, освен една рокля на дребната, а фотосесията ни наближава и не знам с какво ще ги пременям!😬
А иначе намаленията през ден ли са? Днес нищо няма на -25%, преди 2 дни пак ми се видя така...🤔

# 731
Ее, доста неприятно, иначе ако имаш нещо надупчено за момиче 98 или за момче 116 имам интерес😄 Аз миналата година нищо не успях да взема, освен една рокля на дребната, а фотосесията ни наближава и не знам с какво ще ги пременям!😬
А иначе намаленията през ден ли са? Днес нищо няма на -25%, преди 2 дни пак ми се видя така...🤔
Днес има за клиентите, които са Плюс ниво -20% над 50лв. и -25% над 140лв.

# 732
Мога ли да върна пратка в офис на Спиди, винаги са ми доставяли с Еконт?

# 733
  • Бургас
Не може, етикета за връщане е на еконт.

# 734
Днес има за клиентите, които са Плюс ниво -20% над 50лв. и -25% над 140лв.
Да, вече има, предиобяд нямаше никакви банери.

Общи условия

Активация на акаунт