Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 57 989
  • 776
  •   1
Отговори
# 660
А ако имаш талон за 10% на техни марки не се съчетава с този за 15% на ДМ марки, нали?

# 661
Техни марки и ДМ марки не е ли едно и също?

# 662
  • София
Да, може в една покупка и ще начисли талона с най-висока отстъпка.
Например имаш Алверде и Балеа. Слага си на Алверде 20%, а на Балеа 15%. Така се комбинира, да.
Да, в случая се ползва талона с по-висока отстъпка на дадения продукт.
Но не се застъпват. Имам предвид, че при други талони на dm имаш % за определени марки и после % на цялата сметка. Така съм си купувала с близо 30% отстъпка. Но, откакто рестартираха лоялната програма ограничиха комбинациите.
Например сега с талона на Алверде, ако имам и РД, ще ми го намали с 20% и после намалената цена с още 15%.

Имайте предвид, че при покупка в магазина касиерките понякога "вадят" намаление. При outlet продукти, ако пазарувам онлайн и имам талон, допълнително ми го намаля още. На касата ми махнаха намалението от талона.

# 663
Ако ми махне талон, няма да купя, ще си пусна поръчка с експресно и да види тя. Аман от многознайки. Системата дава, те не.

# 664
И аз демонстративно оставям всички покупки на касата.
Но вече не смеят да ми махат каквото и да е. Аз такъв скандал им отпрах, че са ме запомнили.

# 665
Техни марки и ДМ марки не е ли едно и също?

Същото е, аз съм го написала различно.
Питам, защото имам 20 лв. до следващото ниво. Ако активирам и двата талона ще ми намали ли два пъти? Според мен не? Thinking

# 666
В четвъртък отварят новия мол в Красна поляна, София.
Ще има ДМ - минус 15% над 30 лева и кутия за храна или чаша над 60 лв. Намалението не важи при активирани талони.

# 667
Не могат да се комбинират талони да една и съща група продукти. Например, талон за 20% на Алверде и талон за 15% собствени марки. Алверде е собствена марка, затова в случая за нея ще важи 20%, а за другите марки на ДМ - 15%.

Ако талоните са 20% на Алверде и 15% на цялата сметка, тогава ще се комбинират.

# 668
За Алверде е ясно.
Но 10 за ДМ марки от ниво и 15 за ДМ марки от талон не става. Ще намали само веднъж, с 15%.

# 669
  • Mostly in my mind
Добре ми дойде талона на техните марки. Взех прах за пране, капсули за съдомиялня (бях ви питала за тях. Това е втора опаковка. Мнаго са хубави!), назъбения нож (чудесно реже доматите), кърпички за почистване на обувки, крем за крака с уреа и ето това измивно за лице. Търсих травъл вариант до 100 мл и това ми привлече вниманието. Не съм го пробвала, но отзивите са добри. Simple Smile

# 670
За Алверде е ясно.
Но 10 за ДМ марки от ниво и 15 за ДМ марки от талон не става. Ще намали само веднъж, с 15%.

Не, така не става. Ще вземе само талона за 15%.

# 671
  • София
Добре ми дойде талона на техните марки. Взех прах за пране, капсули за съдомиялната... и ето това измивно за лице. Търсих травъл вариант до 100 мл и само това имаше. Не съм го пробвала, но отзивите са добри. Simple Smile

Може ли отзив като се пробва? Simple Smile От много време му се чудя, първо мислих, че е почистващо олио.

# 672
  • Mostly in my mind
Разбира се, ще дам отзив.
Не е олио. По-скоро е втора стъпка, но пише, че добре почиства грим и т.н.
Шишето е стъклено, което ме впечатли. Simple Smile

# 673
Някой ползвал ли е тези стелки за обувки? Тънки ли са?

# 674
Търсих травъл вариант до 100 мл и това ми привлече вниманието. Не съм го пробвала, но отзивите са добри. Simple Smile

Миналото лято взех този гел. Шишенцето с помпичката определено не са стандартната опаковка - тубичка, чието съдържание трудно се изчерпва. Хареса ми как мие лицето ми, усещах кожата си да скърца. В момента ползвам шишенцето с друг измивен продукт. Имам запас, който трябва да свърша, преди да си го купя отново.

Общи условия

Активация на акаунт