Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 477
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
  • Mostly in my mind
Този прах не ме впечатли с абсолютно нищо.
Пере нормално (предполагам), но не ми даде никакво преживяване като аромат и като цяло.

И аз съм на същото мнение. Няма да повторя.

# 76
  • Пловдив
Вече имаше в темата добри отзиви за протеина на прах с кафе, присъединявам се и аз с положително мнение. Бях се зарекла повече да не купувам от ДМ протеини защото тези, които бях взела не се разтваряха добре и имаха неприятна консистенция. Обаче като любител на кафето, реших че вкусът ще е интересен, а и комбинирах талона за отстъпка от лайфа с този за РД и се получи доста изгодна цена на фона на други марки. Бих казала, че съм много приятно изненадана, вкусът много ми допадна, а консистенцията при разтваряне във вода е гладка, без онова прашесто усещане, което си спомням от предишния ми опит с протеина с вкус на ванилия. За овкусяване на кремчета също е топ. Жалко, че е лимитирана версия, бих го купувала постоянно.

# 77
Пратих за малка опаковка ДМ-ски прах за цветно, носи ми се голяма за 80 пранета.
Някой, ползвал и двете- има ли разлика в изпирането? Да  сменям, докато е време.
В темата се коментираше по- висок процент зеолити в малката.
Взех да тествам и един техен гел за цветно пране Сензитив, както и лимитираната серия.

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 17:20 от Mateah

# 78
Приличен си е гелът, на майка ми вземам такъв че те повече се дърпат от парфюмирани и от мен, доволна е.

# 79
Матеа, имам голямата кутия, но още не съм я започнала. Имаше добри отзиви в темата.

# 80
Ladies, моля препоръчайте изпитан setting/finishing спрей за грим.
Тези, които са с талона на bell cosmetics и др някой тества ли е?

# 81
Марката Балеа на ДМ е страхотна. Душ гелове , балсами за устни и тяло ,  шампоани, дезодоранти най вече мъжките за изпотяване. Кремовете за лице не съм ползвала, но предполагам и те са хубави.

# 82
  • пустинята Гоби
На мен не ми харесват. Изброеното от Вас без шампоаните, да. Лосиони за лице същи да. Но вероятно зависи от кожата, косата.

# 83
  • Deutschland
На мен шампоаните ми правят косата слама, а на втория ден изглежда така сякаш не съм я мила от година.
Маските за лице са хубави, с редки изключения. Някои са толкова воднисти, че се стичат по лицето.
Пачовете за под очите не са лоши.
Лосионите за тяло преди време бяха страхотни, ако помните коледните им серии. Имаше и един с аромат на захарен памук.
Дезодорантите им обаче ми харесват много. Обикновените, не тези парфюм дезодоранти.

# 84
  • пустинята Гоби
Мда, аз съм изпробвала всички шампоани, балсами и кремове за лице. За мен не стават, за някоя хубава, млада кожа и коса може да са супер. Като бях млада и косата ми беше страхотна, с каквото и да в измиех беше екстра, ама сега не е така. Да са живи и здрави корейците, идеално ми идват кремовете им за лице и продуктите им за коса.

Това ползвам в момента и въпреки, че е леко мазен, а аз съм с мазна кожа (но пък на 46 г) и е лято ми понася добре - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/skin1004-uspokoyavasht-krem-za-l … 809576261202.html

# 85
  • София
И аз не съм доволна от кремовете им за лице (на Балеа) и ще спра да купувам от тях! Или са ми мазни, или кир ефект, за капак и опаковките са кофти (последно купих за мъжа ми дневен, от скоро го ползва, гледам капачката спукана; имам бегъл спомен, че и преди ми се е случвало). Харесвам им серумите, околоочните кремове стават, обаче за дневни / нощни си минавам на азиатските изцяло. То и без това се ползват доста време, не е като балсама за коса на 2-3 измивания.

# 86
Така е зависи от кожата и косата на човек. Какъвто и шампоан да купя и най добрата марка, моята коса се мърси бързо особено в жегите я мия доста често. момента ползвам на Балеа шампоан с кокос и папая летен и свеж. Като цяло са на достъпни цени. Преди време ми бяха подарили пяна и лак за коса на Балея.  

Не съм се интересувала и гледала дали имат слънцезащитни продукти. Ние от години ползваме друга марка изпитана и рядко правим експерименти.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 12:33 от femmi2

# 87
Аз взех крем за около очи на Балеа и не останах очарована- нищо не хидратира, даже опъва и тубичката след трето нанасяне се счупи, та го хвърлих .
По- евтините шампоани и балсами не са кой знае какво, ползвах една серия за увредена коса и ми допадна.

# 88
  • София
Аз взех крем за около очи на Балеа и не останах очарована- нищо не хидратира, даже опъва и тубичката след трето нанасяне се счупи, та го хвърлих .
По- евтините шампоани и балсами не са кой знае какво, ползвах една серия за увредена коса и ми допадна.
Кой е околоочният, който опъва? Това е търсен ефект Simple Smile при подпухнали очи / паднал клепач.

Слънцезащитата им за деца е добра (мед серията), миналата година се престраших и тази не се налага да купувам от аптеката.

# 89
Относно Balea се чудя на доволните - харесват продуктите или харесват продуктите за цената им. Защото има разлика. Ако избирате между Balea и примерно Nivea, Garnier, Gliss и т.н. на същата цена, пак ли Balea щяхте да изберете? Често след похвала за даден продукт следват думите "за цената си е...". Примерно аз купих много хвален крем за ръце на Balea. Да оставим настрана това, че ароматът му не е моят, но хидратация никаква, а ръцете ми не са кой знае колко зле. Ами подарих го и пак си взех на Nivea. Все пак при употреба очаквам резултати, а не просто да се мажа с нещо.   И аз харесвам някой продукти, но ако бяха на цената на други марки, не знам дали бих ги предпочела.

Общи условия

Активация на акаунт