Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 793
  • 776
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря-живея на морето и знам как да се пазя.50 фактор-не искам-няма нужда първо за времето което съм на плаж ,а искам и тен да имам. Споделям за да се има едно наум за тяхната защита ,тъй като за пръв път ми се случва да изгоря.

# 316
Както искаш, но излиза, че хем ти умишлено избираш по-слаба защита, хем после се оплакваш, че си изгоряла.
В 11ч на морето юли месец можеш да изгориш за нула време, дори на сянка под чадъра с 50-ти фактор.
Аз лично ползвам  слънцезащитата на ДМ и не изгарям, но си нанасям обилно през два часа 50-ти фактор и си свиркам. Изгарям в ежедневието, когато не ми се занимава да мажа и тялото.

# 317
За последно-аз избирам това ,с което никога до сега не съм изгаряла  -30 фактор През годините с Каротен,Нивеа,Гарние, PIZ BUIN -поне за тези се сещам. При това и в обедни часове .Факт е ,че с 30-ти на ДМ изгорях. Споровете са излишни. То и 10 -ти фактор на 2 часа мазане и под чадър няма да изгориш-въпроса изобщо не е в това. И  в 11 часа не се изгаря така/аз поне/ -цял живот живея на море-нека знам по-добре . Който иска да се чувства передупреден.

# 318
С 10 фактор ще изгоря точно за 20 мин.
Все пак слънцето е различно вече, всеки си знае де, но не бих ползвала по-нисък фактор от 50. Прекарвам по два месеца на гръцко слънце, докрай се мажа с 50+, чувството да изгоря не съм го усещала от години. Доста сме бели всички, предпочитам такива да си останем Simple Smile
Да не спамя - Sun dance със синя капачка 50+ е топ, но жълтата капачка е яко със спирт, на второ място в състава е Алкохол денат, имайте предвид, ако ви пречи.

# 319
Момичета, препоръчайте ми автобронзант (говоря за това, което като намажеш кожата има цвят върху нея, а не тези които като се печеш ускоряват тена) . Изгорях на плажа шреди 2 дни и за солариум в момента няма как да помислям, а в петък има събитие на което ще бъда с къса рокля и ми се иска краката ми да не са бели като паста за зъби.....

# 320
Изгарянето зависи и от нивата на витамин Д. Откакто са ми в норма, не изгарям, а също се мажа с 30 фактор, не на ДМ. Лицето с 50, но не го пека директно.

# 321
Вярно си е за витамин Д, много. Аз откакто се погрижих за това, не мисля че и веднъж съм изгоряла. В ежедневието не се мажа със защита вече хич, което преди ми беше немислимо. Дори и за лице предимно е какъвто фактор има в дневния крем, т.е. най-много 30 в някои но не с подновяване през деня. Вярно че не прекарвам много време новън и не ходя и на плаж, но разликата с преди е драстична, аз тогава и повече се криех че бях като вампир.

# 322
  • на последния етаж
Не видях да сте коментирали продуктите на COCOSOLIS. Искам да се възползвам от талона и да поръчам озаряващото сухо масло, олиото за бърз тен и слънцезащитния лосион SPF 50. Допадат ли ви и оправдават ли цената си?

# 323
Аз съм доволна от детската за момента, мажа бебе на годинка, няма как да й скрия крачетата съвсем. Оставя жълти следи по дрешките, но поне не е изгоряла, а е много бяла. За лицето ползвам Биодерма, но много трудно попива и тя мърда доста, не бих я купила повече.

# 324
От 11 юли дали ще има нова брошура или талони за слънцезащита?

# 325
Момичета, препоръчайте ми автобронзант (говоря за това, което като намажеш кожата има цвят върху нея, а не тези които като се печеш ускоряват тена) . Изгорях на плажа шреди 2 дни и за солариум в момента няма как да помислям, а в петък има събитие на което ще бъда с къса рокля и ми се иска краката ми да не са бели като паста за зъби.....
Много харесвам автобронзанта на Palmers

# 326
  • София
Не видях да е коментирано, серумите за лице на Виктория са на малени по 5лв. Вярно по-малко мл са (20), но и 2та вида, които пробвах ми допаднаха, днес минах и взех още 1 да пробвам и 1 за приятелка. На детокс серума даже гледам, че се води с УВ (и за да не продължава пак дискусията за слънцезащитата Grinning - не разчитам само на серума за защита).

# 327
# 328
  • оттам, откъдето започва България
Аз Ариел за бяло си купих и изпира както винаги чудесно.
За цветно не съм купувала.

# 329
Ариел имаше миналата седмица в Кауфланд - 40 лева за 6,5 килограма, но не успях да го хвана. Не се наемам да кажа дали има разлика в качеството.

Серумите на Виктория ги загледах и аз, но съм прекалила със запасите и ще пропусна, въпреки че цената е много примамлива. Явно ще ги махат от асортимента, за да ги намалят толкова.

За слънцезащитата само да добавя, че предпазва не само от изгаряне, а и от UV лъчение, увреждане на кожата (включително пигментации) и значително намалява риска от неприятна болест с фатален край. Само кремът обаче не е 100% гаранция и не значи, че можем да се пържим с часове на плажа. Най-ефективно е да комбинираме слънцезащитата със сянка, шапка и слънчеви бани възможно най-рано сутрин, когато UV индексът все още не е толкова висок.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 22:25 от Дидичка

Общи условия

Активация на акаунт