Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 21 796
  • 348
  •   6
Отговори
# 300
Здравейте, момичета! Ако покупката ми включва подаръчен ваучер, мляко за кърмачета и други дребни неща,  но надхвърли 100 лв., дали ще ми дадат чантата? Защото за някой купони изрично пише, че за ваучери и мляко, не важат. За чантата обаче не прочетох такова нещо.

# 301
Имам Вениш и не става с него. Не е показания. Освен да го пробвам.

# 302
Дали маха петна от червена манджа по бяла дреха?

С това съм махала петна от сладко от боровинки от светла дреха. Не оставам без този препарат.

# 303
Момичета много ви моля за помощ. Търся ежедневни превръзки с аромат и много добро лепило. Появи ми се някакво течение от някъде, генеколожкага ми е отпуска, а докато се върне и докато се изследвам и мина на лечение ще минат 2 седмици сигурно. Имам страшно важни срещи в офиса тази седмица, където съм приготвила да нося рокли и не мога и да си помисля да идва от мен неприятна миризма или да ми падне превръзка. Много ви моля за препоръка за нещо изпитано докато стигна до доктор. 🙏

# 304
Клион Д е за смесени инфекции. Но дали дават без рецепта, не знам.

# 305
Момичета много ви моля за помощ. Търся ежедневни превръзки с аромат и много добро лепило. Появи ми се някакво течение от някъде, генеколожкага ми е отпуска, а докато се върне и докато се изследвам и мина на лечение ще минат 2 седмици сигурно. Имам страшно важни срещи в офиса тази седмица, където съм приготвила да нося рокли и не мога и да си помисля да идва от мен неприятна миризма или да ми падне превръзка. Много ви моля за препоръка за нещо изпитано докато стигна до доктор. 🙏
Лаленце ,аз ползвам тези на Натурела.
Много са удобни и са подсилени ,мънички са.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/naturella-ezhednevni-damski-prev … teilen.laufend%29

# 306
Да споделя колко съм разочарована от слънцезащитата на ДМ. Вчера 2-ра баня от 9 до 11 с едно мокрене. Намазана по всички правила - преди да изляза, 30 SPF. Ами изгорях. Rage.Това не ми се е случвало поне от 10 години с други млека, хем съм стояла и след 12.Мъка ми е, че спряха Каротена без окрокрилен-безупречен. Сега ще видя лидълската без отокрилен. Никога повече тази.Опържила  съм се като курортистка Angry

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 09:12 от reninel

# 307
Аз пък съм доволна от слънцезащитата.  Ползвах 30 фактор миналата седмица в Гърция и изобщо не изгорях. Мазах се преди плаж и след всяко излизане от водата. Дори един от дните бяхме до 16 ч. следобед на плажа.

# 308
Е нали е водоустойчива-не би трябвало да се нанася поне 2 часа. Така съм ползвала и всички останали през годините и никога даже не съм се зачервявала, да не говоря за изгаряне. Както и да е,радвам се, че сте доволна, но искам да предупредя все пак и други, които може да се подредят така.

# 309
Мисля, че на 30 фактор му е по-кратка защитата. Примерно на 50-ти е два часа. Но не съм съвсем убедена в това. Такъв спомен имам, от това което съм чела.

# 310
  • София
Тази седмица в Лидл има хладилна чанта и хладилна раница, за тези, които не са успяли да вземат чантата от дм

# 311
Мисля, че на 30 фактор му е по-кратка защитата. Примерно на 50-ти е два часа. Но не съм съвсем убедена в това. Такъв спомен имам, от това което съм чела.
Най-грубо : SPF (Sun Protection Factor) показва колко по-дълго кожата ви е защитена от UVB лъчите в сравнение с времето, необходимо за изгаряне без защита. Например, ако кожата ви изгаря за 10 минути без защита, SPF 30 може да осигури приблизително 300 минути (5 часа) защита.
 и пак : Слънцезащитен крем с SPF 30 осигурява защита, която е 30 пъти по-дълга от времето, необходимо за изгаряне на кожата без защита. Времето на защита може да варира в зависимост от фактори като потене, плуване и триене. Препоръчително е да нанасяте слънцезащитен крем на всеки 2 часа, независимо от SPF фактора, за да сте сигурни, че кожата ви е максимално защитена.

Това го качвам заради други и пак подчертавам : винаги съм ползвала защита по този начин/даже съм плувала и къпала по 5-6 пъти-сега само веднъж се наплисках,че съм зиморничава и ми е студена водата още/ и винаги 30 фактор и не съм се подреждала така. Не знам дали от тази година пробват без отокрилен и само тя да не бива ... Може и това да е.

# 312
Ползваме цялото семейство без октокрилен от години, но само 50 фактор на Ла рош позе лосион, който се нанася и на мокра кожа  и нямаме изгаряния. Не е от тази съставка.

# 313
И аз от 5 години ползвах Каротен без отокрилен, и нямах проблем.За ДМ-ската се чудех да не би за 1-ва година да правят без нея и за това да не са им се получили нещата..знам ли...

# 314
За плаж ползвай 50 фактор и нанасяй на всеки два часа, обилно, както и след мокрене. При 35-40 градуса 30 фактор не е достатъчен.
Факторът не е безусловен и зависи също от това какво количество нанасяш. Защитата е постигната в лабораторни условия. Какво е на практика е друг въпрос. Тестовете се правят с 2мг крем на кв.см. кожа, което е около половин чаена лъжичка за лицето, например. Аз толкова не мога да си сложа на лицето.
Като добавим мокрене, потене, пипане на лицето, контакт с някоя дреха и защитата пада драстично.

Общи условия

Активация на акаунт