Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 765
  • 776
  •   1
Отговори
# 285
Правилно. За лошо отношение и аз съм правила оплакване. 15% извинение ми дадоха.

# 286
Аз постовете ги подминавам за чантата.
 Тези 2-3 страници бяха напълно излишни в темата.
Като се отвори чантата в приложението всичко си пише. Пише че не е за масова продажба, че за онлайн поръчки трябва ръчно да се добави.
Във физически магазин количествата са ограничени, няма я в редовен асортимент, може да е изчерпана преди 9.07. Талонът е многократен също така, т.е. не изчезва след покупка.
Всичко си е написано.

Факт е обаче, че обслужването е потресаващо.
В The Mall са разни ученички, махат купони, разпитват защо съм активирала, защо съм го купувала, защо не знам си какво. Направо да им удариш два шамара.
Ще купувам каквото съм си решила и не може някаква пикла на 18 години да ми чупи стойки на касата.

# 287
Аз първо тръгнах с презумпцията че тяхната се очаква да е по-добре изработена... Но и това беше опровергано на предната страница. И си поръчах от китайчетата, че там имаше и да си избирам, а не като тази само един модел.

# 288
  • Пловдив
Не се комбинира талон за хладилна чанта и талон за 10% от лоялната програма. Сумата ми беше 100 + лв.
Подобна чанта имам, избрах си отстъпката.

# 289
Кой ти го каза това. На касата ли? Защото аз поръчах през приложеното и ми начисли 15% на дм марки, после 10% на цялата сума и в поръчката имах и чантата за 1 ст.

# 290
  • Пловдив
Направих поръчка. Ако добавя чантата ми маха 10% отстъпка.

# 291
Много странно.
Ето тук слагам две части от поръчката, за да не поствам целия бон.
Тук се вижда чантата, че е в бона:

А, тук са ми начислени 15% на дм марки (както и на другите в бона) и накрая се вижда, че имам и 10% на цялата сметка (не знам защо го разделят на два реда). И реално сметката ми е 98 лв, защото нямаха наличен един продукт за 3 лв, но въпреки това ми дават и чантата.

# 292
  • Пловдив
Както и да е, не ми беше важна.
На вълна почистващи препарати съм, че правя ремонт. Има нови продукти. Поръчах това и универсален почистващ препарат със спрей на същата марка, беше хвалено в другата тема:

# 293
Пастата е топ.

# 294
Супер! Аз си ги харесвам The pink stuff, тази паста я ползвам всеки ден и си я имам в резерв.

# 295
Дали маха петна от червена манджа по бяла дреха?

# 296
+1 за пастата на Пинк.

# 297
Тази паста не е ли за повърхности?
За петното от манджа - избелващите прахчета на Денк мит.

# 298
Ще ги пробвам, Дева.
Мерси Simple Smile

# 299
Ваня, ей това пробвах за петна преди малко, купено и забравено:
Скрит текст:

Едни панталони ми бяха оцветили една текстилна розова бананка 😃 та този спрей успя да се справи. Ама е много силен, съсипа ми маникюра.

Общи условия

Активация на акаунт