Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 769
  • 776
  •   1
Отговори
# 270
Ако са забравили да я сложат, трябва да я има във фактурата на стойност 1 ст. Тогава е редно да си я потърси.
Ако е била липса при поръчката в последствие (защото ти дава уж налично, но при обработката вече не е). Излиза така:

Като цъкнеш “виж продуктите” ще ти покаже липсващият продукт. Тогава вече не е честно, защото правиш 100 лв, а в момента на поръчката - няма чанта.

# 271
Щом талона си стои активен, значи не е била добавена чантата.
В поръчката нали се вижда какво е включено?

# 272
  • Варна, Пловдив
Днес ми пристигна онлайн поръчката, чантата си беше в кашона, талонът за нея ми е активен, той се води многократен.
Така беше и миналата година с кърпата, която много ми допада, между другото. Много удобна за път, голяма по размер и в същото време заема малко място.

# 273

Не е това. Получих чантата, но ми стои талона за нея. Явно е многократен.

# 274
За чантата да споделя продължението- от сайта ми отговориха, че не мога да я купя от физически магазин и съвсем правилно ми били отказали. Аз обаче звъннах в друг магазин, който ми е близо и попитах дали мога да я купя на редовната цена, отговориха ми, че по принцип е обвързана с промоцията,  но като толкова искам, ще ми я продадат, трябва само да имам приложението на телефона. Отидох до магазина, момичето на касата първо каза, че няма как да я маркира, после звънна да попита и й казаха, че като ми сканира баркода от приложението ще може да ми я маркира. И така, най накрая се сдобих с въпросната чанта, прибирам се вкъщи, отварям да я видя и се оказва с дефектен цип- на едно място вътрешната подплата така е зашита,  че ципът не може да се движи.
Утре ще отида пак до могазина, дано се съгласят да ми я заменят .

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 09:24 от enigm@

# 275
  • Deutschland
Тази чанта не я открих в немския сайт, но пък намерих една на Профисимо. Необходима ми е за да транспортирам две кутии сладолед до едно училище във вторник сутринта и да се моля да издържат до обяд, без да се разтопи всичко. После ще си я ползвам за уикендите, когато обикалям по паркове.

# 276
Според мен сложи и охладители ако има място, щом ще е сладолед. Половин ден ми звучи много оптимистично обаче. Дано не стане съвсем на чорба но ще омекне със сигурност.

# 277

Не е това. Получих чантата, но ми стои талона за нея. Явно е многократен.

А, ясно. Но в поръчката трябва да се вижда дали е включена чанта.

# 278
Да. Трябва. Или я има във фактурата, или излиза като липсващ продукт.

# 279
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Може ли да помоля някой с вече купена чанта да я снима реално, за да се види как изглежда. Благодаря предварително.

# 280
# 281
oesi ,от кой магазин се сдоби с чантичката и на свободно ли я взе?

# 282
  • Сливен
От Сити центъра,но направих 100лв,там са до касите хванати са с тиксо.Трябва да си я поискаш.Питаха ме дали имам приложението и сума над 100лв за да ми я дадат.

# 283
От Сити центъра,но направих 100лв,там са до касите хванати са с тиксо.Трябва да си я поискаш.Питаха ме дали имам приложението и сума над 100лв за да ми я дадат.
Благодаря ти! За съжаление съм заредена с доста неща и няма как да направя 100 лв.

# 284
Заради тази чанта днес бях меко казано наругана от една служителка. Пуснах оплакване, но не защото отказаха да ми я продадат, а заради арогантно отношение.

Общи условия

Активация на акаунт