Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 797
  • 776
  •   1
Отговори
# 255
  • пустинята Гоби
Не е добавена, какво да пише на съпорта, потребителката е мислела, че чантата се полага по подразбиране след активиран талон, но явно това не е така. Ясно се обясни, ама няма кой да чете. Не, че пречи да се дъвче още 2 листа чантата, ама пак няма да се чете, а само ще се пише.

# 256
Като се влезе в меню Моите покупки, поръчката трябва да изглежда така. Ако чантата я няма там, по подразбиране я няма във фактурата.

Препаратите на Denkmit за баня добри ли са?

# 257
Не е добавена, какво да пише на съпорта, потребителката е мислела, че чантата се полага по подразбиране след активиран талон, но явно това не е така. Ясно се обясни, ама няма кой да чете. Не, че пречи да се дъвче още 2 листа чантата, ама пак няма да се чете, а само ще се пише.

И аз разбрах, че изобщо не е добавена към поръчката. Тогава са безумни предложенията да им пише.
Добавянето става като НИЕ изберем чантата, както всеки артикул. Това не става автоматично. Автоматично е активиран талона, за да се намали 9.98 лв при добавена РЪЧНО от нас чанта.

# 258
  • Пловдив
Препаратите на Denkmit за баня добри ли са?
Да. Хоп-троп е писала на предната страница за един...

# 259
Ок, мерси. Аз на този се чудя, че също е голяма разфасовка. Ще чакам да пуснат талон, добри са му звездите, гледам Joy

# 260
Ох с тези цени в евро и лева е голяма обърквация  по магазините и за служители и за клиенти. Вчера в ДМ много се чудих дали да си купя отново душ гел на Балеа че стария е на привършване но реших да разнообразя и си купих на FA на промоция. Душ крем с аромат на боровинка. Досега не съм пробвала точно такъв, но мисля че ще ми хареса.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 12:51 от femmi2

# 261
  • Варна
Здравейте !
Търся  този препарат за черни дрехи ,дали сте го виждали?
Скрит текст:

# 262
Май в темата за перилните препарати някой беше хвалил такива кърпички за черно пране, но не помня същата марка ли бяха. Ако искаш  потърси в нея и евентуално питай и там, в ДМ не мисля че продават тази марка.

# 263
Показаният препарат за баня е добър. Доволна съм и от този за стъклокерамичен котлон, от почистващото мляко (в жълта опаковка е), много добре ми почисти стъклото на вратата на фурната, обезмаслител не се справи, не драска повърхността. Верото също им ползвам от години.
Тези кърпички на Хайтман в Германиясъм ги виждала. В Елитис съм виждала техен щанд, там може и да ги има.

# 264
Заредили са лятната серия на Langhaarmädchen. Взех спрея с UV защита, мирише страхотно.
https://www.dm.de/search?query=langhaarm%C3%A4dchen%20summer%20c … rType=dm-products

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 15:28 от Преслава ♋️

# 265
  • Deutschland
Ох с тези цени в евро и лева е голяма обърквация  по магазините и за служители и за клиенти. Вчера в ДМ много се чудих дали да си купя отново душ гел на Балеа че стария е на привършване но реших да разнообразя и си купих на FA на промоция. Душ крем с аромат на боровинка. Досега не съм пробвала точно такъв, но мисля че ще ми хареса.

Едно лято си купувах ФА с йогурт и боровинка. Разкошен беше. Принципно много ги харесвам ФА, имат хубави аромати и богата пяна.

# 266
  • София
Хоп-Троп!, тампоните за грим напоени ли са в лосион в кутийката? Не съм попадала на такива.

Това с чантата, както очаквах, са същите истории като миналата година с кърпата (които м/у другото още си ползвам и в къщи, и навън). В един магазини дават, в други - не. Щом са я обявили и на стандартна цена, би трябвало всеки да може да си я купи и да имат достатъчно бройки.
И, да, трябва ръчно да се добави в кошницата, излиза на цена 9,99лв и след това талонът я намаля с 9,98. (Това като в Лидл с купоните за 1ст., излиза на редовната цена и отдолу отстъпката.)

# 267
Странно е наистина, разбирам да нямаше такава цена а то като си има, какво ги спира да я продават тая чанта?
Аз в крайна сметка си поръчах по-малка, точно колкото за обяд че затова и ми трябва - за 1/3 от тая цена от китайците, видях някаква промоция и не се сдържах Grinning Та за мен тая драма приключи набързо, няма да се чудя повече дали искам да разхождам реклама на ДМ или не.

# 268
Хоп-Троп!, тампоните за грим напоени ли са в лосион в кутийката? Не съм попадала на такива.

Да, напоени са и то доста, но не текат, когато се използват.

Не знам колко по-ясно да го напиша, за да спрете със свободните съчинения. Прочела съм ясно условията, талонът е активиран, чантата Е! добавена към поръчката, даже съм проверила преди да я пусна дали излиза, само не се сетих да снимам.
Със съпорта няма да се занимавам, просто споделих.

П.П. Утре имам път към ДМ и ще проверя в нашия филиал дали ще ми я продадат. Стана ми интересно на какъв принцип дават или отказват.

# 269
Или в момента когато са събирали поръчката да е нямало налична, макар че едва ли чак да са ги разграбили но знае ли човек.
Във всеки нормален онлайн магазин са ми се обаждали ако нещо е изчерпано и да се разберем поръчката без него ли остава и остава ли изобщо, евентуално добавяве друго и т.н. Но от ДМ като нещо го няма, не се обясняват а просто изпълняват останалото.

Общи условия

Активация на акаунт