Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 760
  • 776
  •   1
Отговори
# 240
и в Сливен не дават на свободна.
На кой ДМ?
Защото мисля да отида до Ритейла ,че живея там.

# 241
Според мен става въпрос за некомпетентни служители. Щом има цена и се продава, значи отвсякъде може да си я купиш.

# 242
Според мен трябва те да си им обясняват условия на промоции и всякакви такива неща, които са извън стандартните продажби. А явно това не се случва, малко ли пъти се оплакват тук съфорумки покрай талони и промоции.

# 243
Вероятно е и да искат различните филиали да имат достатъчно бройки чанти  в наличност за тези, които ще направят сметка 100лв и ще си използват талон от приложението за лоялност. А не да продадат свободно чантите за 10лв и лоялните клиенти да останат без чанти.

# 244
Аз пък направих поръчка за над 100лв, купонът за чантата ми беше активиран, но чанта в кашона няма. Simple Smile Чудя се дали ми се занимава да търся форма за контакти и да пиша. Едва ли някой ще се занимава с такава глупост, а и как да докажа, че не съм я получила?

# 245
А присъства ли във фактурата? Аз си спомням, че ходих да цъкам върху чантата и да я добавям в кошницата, не знам защо бях решила, че автоматично ще се появи при активиран талон.

# 246
А то не е ли ти да си я добавиш като пазаруваш и при изпълнено условие за сумата да ти я намали с талона?
Поне аз така си го представях, а не че автоматично ти я добавя. Ти може и да не я искаш всъщност, те откъде да знаят...
А и това че е на стойност 1 стотинка а не 0 е точно за да може да присъства като артикул в касовия бон, да има там някаква стойност.

# 247
Да де, това казвам, че се бях забляла и щях да пусна поръчката без нея.

# 248
Към горното беше, ама така става като не цитирах... Уж да не правя излишно чаршафи че много досадно като се чете от телефон.

# 249
Чантата се добавя при поръчка. Струва 9.99, талона я намаля с 9.98 лв.
То мисля и го пишеше, че трябва да се добави.

# 250
  • Сливен
Mavina ,  в другия питах.

# 251
Когато написах, че талонът е бил активиран имах предвид, че беше добавен,  преди да финализирам поръчката проверих. Няма я във фактурата, няма я в кашона, Grinning талонът си стои при активираните заедно с един на Кокосолис, който не използвах.
За да не е спам да похваля тези тампони за сваляне на грим. Очите ми са много чувствителни, а от тях не ми залютя, свалиха и спиралата. По-принцип не използвам такива неща, но след няколко дни ще ми се наложи и реших да пробвам.

И един почистващ препарат за баня, който купих без никакви очаквания, а съм възхитена.

# 252
Е щом реално си я поръчала а не са ти я сложили, хич недей се чуди а им пиши да ги питаш.

# 253
И на мен ми се струва, че трябва да им пишеш. Все пак човекът може да се е запалил по идеята и да е направил покупки за 100 лв заради термо чантата. Много е непрофесионално от тяхна страна

# 254
Не разбрах, добави ли чантата при покупката? Талона ясно, че си е активиран.

Общи условия

Активация на акаунт