Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 751
  • 776
  •   1
Отговори
# 225
Не е малка, видях размерите в сайта. 30см х 20см х 20см - понеже вероятно няма да искам да слагам и охладители в нея, даже си мисля че е голяма за мен, за това за което ми трябва. Май ще си търся като за децата дето си носят обяда в училище, съвсем компактна, че и не се придвижвам с кола.

# 226
Виж в Джъмбо, имат няколко вида термо чанти. Не са и скъпи, най-малките бяха по 6-7 лева.

# 227
Няма Джъмбо в града в който съм. Ще си намеря все нещо, аз и сравнително скоро взех да търся и тепърва оглеждам. Този от ДМ заради това ми привлече погледа, просто съм на такава тема в момента. Пък и за 10лв колко му е да си я взема и да си имам и една по-голяма, а пък пак да си търся и по-компактна - тяхната очаквам да е добре изработена а не претупана.

# 228
  • София
Как ще откажат да я продадат при положение,че е изложена с цена и я има в продажба и онлайн? Това е абсурдно! Аз купих ,преди мъничко още 2 чанти за приятели.

# 229
Вчера на касата пред мен също една дама си купи.

# 230
За кои градове пишете, че сте купили?
На мен ми казаха, че не могат да я маркират и няма как да я купя от магазина. От сайта ми дава да я поръчам, начислява доставка 5лв.

# 231
  • Пловдив
За кои градове пишете, че сте купили?
Провери дали е налична в твоя филиал, чрез приложението или сайта.

# 232
Провери дали е налична в твоя филиал, чрез приложението или сайта.

Не зависи от това. Аз питах в магазините в Русе и в Разград, навсякъде ми отказаха. При положение че ги имаше във всичките филиали - видях ги лично

# 233
  • Пазарджик
Другата седмица в Лидл ще има подобни термо чанти. Можете да проверите там.

# 234
  • Пловдив
Хммм, това е странно. Пишете запитване на info@dm-drogeriemarkt.bg защо ви отказват.
Аз имам с подобен размер, но ще направя и поръчка за чантата. Никога не е излишна. Ползвам с охладители и издържа много време, стига да е на сянка.

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 16:30 от sunflower

# 235
Писах на имейла, чакам отговор.
А иначе си беше налична в магазина, аз даже с нея отидох на касата.

# 236
Значи ако реша че я искам, да я поръчам и направо само да си я взема, вместо да се чудя на какъв служител ще попадна, поне аз така я разбирам ситуацията.

# 237
Ситуацията е такава. Искат да имат намнайсе (100) лева оборот + чанта, за това отказват.
От известно време обмислям важно ли ми е ДМ да ми бъде основен доставчик на дрогерийни продукти.

# 238
След като е факт, че в някои магазини е купена въпросната чанта/ без оборот за 100лв/, значи, че при отказана продажба служителите пак не са били в час.

# 239
А, на мен ми е удобен и ми е и най-близо, освен че ползвам и някои неща от техните марки. Така че пак ще си ми е основен, няма с тия глупости да ме откажат. Нещо служителите не са разбрали явно че се продава и отделно, макар че не си представям как, щом си има цена. Вярно че е рекламна тая чанта ама все пак...
Така си ми беше и преди изобщо да имат приложение, талони и незнамсикакво - на предишното място където живеех пак ми беше на 2 крачки и пак доста неща ми бяха от там.
Няма търговец дето всичко да му е идеално за нас, тъй че каквото - такова.

Общи условия

Активация на акаунт