Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 720
  • 776
  •   1
Отговори
# 210
Пише си в талона, че е многократен.

# 211
Да, то пише само 1 брой с 1 касов бон. Ако имаш желание да похарчиш още 100лв хри тях, няма да ти откажат още една Grinning

# 212
Одеялото е за котето.
И да, когато сте голямо домакинство с деца, 100 лв се харчат с мигване. Но ние сме малко домакинство и няма кой знае какво да купуваме от ДМ. Преко сили съм сложила някакви неща в кошницата за бъдещи резерви и пак не успявам дори да докосна сумата.

Одеялото е за 80 лв, но много тук казаха, че изглежда зле.
На мен не ми е трудно да направя 100 лв. Много неща хапваме от дм био, както и взимам бебешки храни. И те си вървят. От към козметика съм затрупана и гледам там да се контролирам. Само най-нужното.

# 213
Излизам от DM и ми казаха, че не предлагат термо чантата без направена сметка от 100лв. И така не можах да си я купя. Или служителката нещо не знае, или само онлайн се продава. Абе ще го поръчам директно

# 214
Няма как някой да Ви даде талона си за чантата. Пак трябва да направите покупки за 100 лв, но ако ползвате неговия кюар код, ще му се начисли на него оборота. Би трябвало всички да имаме зареден талон за чантата. Вече, ако някой иска да направи още една поръчка и да има две чанти, тогава е друго. Защото пише, че е за еднократна покупка от 100 лв.
Вероятно изобщо не ползват приложението и затова е молбата, иначе няма логика. Дори и с чужда карта, за да се ползва талона за 1ст., пак трябва оборот от 100лв, само че на място.

М/у другото, талонът не е еднократен. Simple Smile Вчера я купих, талонът още ми стои активиран в приложението.

За одеялото пише на място, а за чантата може и онлайн.

# 215
# 216
Задължително ,ще се гледа и ще се възползвам от талона на Пантен.

# 217
  • пустинята Гоби
Аз вчера бая неща напазарувах от ДМ, че имах талони за вместване, едвам замъкнах покупките в нас, че имаше препарати и 100 лева не направих. Хем купувах ДМ био и корейски продукти за косата, които не са много евтини. Така, че с мигване не се правят 100 лева, освен ако не се зарежда човек и не е с кола.

Става Пантен, ама не може да се мери за моята коса с Доори. Ако се доредя до талон, ще си купя сигурно нещо, да не става зян отстъпката, ама можеха повече неща да включат.

# 218
Някой за е ползвал този прах. Може ли мнение
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-universalen-prah-za-byal … 067796180169.html

# 219
Вчера си го купих, но още не съм го тествала. От миналогодишния им прах, който беше някаква лятна лимита, съм много доволна, затова си купих и този.

# 220
По етикет лимитирания има по-малко избелители от този в постоянен асортимент.
Аз виждам разлика в изпирането в полза на зелената опаковка. Тези сравнявам
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-universalen-prah-za-byal … 067796180169.html
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-prah-za-byalo-prane-p4058172453403.html

# 221
  • София
Аз преди няколко дни си купих термо чантата. През лятото съм през повечето време на морето и мисля,че ще е супер подходяща предвид размера и. Другата седмица ще я тествам и ще споделя мнение. Купих я от физически магазин за 10 лв.

# 222
На мен чантата отказаха да ми я продадат във физически магазин, за Варна става въпрос.

# 223
  • Сливен
и в Сливен не дават на свободна.

# 224
Аз поръчах онлайн и още чакам доставката. Иначе видях чантата в магазина, не изглежда твърде малка

Общи условия

Активация на акаунт