Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 605
  • 776
  •   1
Отговори
# 195
Одеялото е за 80 лв, но много тук казаха, че изглежда зле.
На мен не ми е трудно да направя 100 лв. Много неща хапваме от дм био, както и взимам бебешки храни. И те си вървят. От към козметика съм затрупана и гледам там да се контролирам. Само най-нужното.

# 196
Аз я искам тази термо чанта, но абсурд да събера продукти за 100 лв. От доста време събирам за одеялото, което е с покупки за 70 лв и не успявам...
Действително не е много домислено, след като цената и е 10 лв. По-добре да и платя редовната цена.
В този ред на мисли, ако някой я иска, ще си отстъпя кода.
А, просто в момента съм заредена с кажи-речи всичко което купувам от ДМ по принцип и нямам нужда. Иначе 100лв не са вече и толкова много на днешно време. Нали като купиш няколко препарата за вкъщи - за пране и за почистване, вземеш разни други консумативи, метнеш и няколко козметични продукта или хранителни добавки и ще си ги наближила, ако не и подминала. Особено ако сте повече хора в домакинството и пазарувате повече неща от там. Аз съм сама и съответно не изразходвам големи количества от нищо вкъщи, заради това писах че бих се заринала ако нахвърлям за 100лв продукти. Не че няма да ги използвам, но ще стоят и чакат по доста време ако реша.
Ще ида да я видя на място тая чанта и ще го мисля тогава. Че както някой писа за бутилки по 1,5 литра, може и да е по-голяма отколкото на мен ми трябва.

# 197
Аз да питам - колко е голяма тази термо чанта?

# 198
  • Пловдив
Аз да питам - колко е голяма тази термо чанта?
Ето я с размери и описание:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/bez-marka-reklamna-termochanta-p … 090000390377.html

# 199
  • Под Слънцето
Нямам възможност за излишни покупки, но много ми трябва  това чанте да разнасям през 2-3 дни от града до село разни хр продукти. Ако някой има желание и не иска чантата, ще се радвам да ми прати  кю ар кода си.
Благодаря предварително!

# 200
  • София
Нямам възможност за излишни покупки, но много ми трябва  това чанте да разнасям през 2-3 дни от града до село разни хр продукти. Ако някой има желание и не иска чантата, ще се радвам да ми прати  кю ар кода си.
Благодаря предварително!
През приложението може да се купи за 10лв. Само чантата.
Дори и да пратя QR кода на картата, за да се купи за 1ст, трябва да е над 100лв покупката.

"Рекламната термочанта не е част от постоянния асортимент на dm. Тя ще се предлага само в периода на кампанията. Рекламната термочанта не е предвидена за масова продажба и всеки клиент може да поръча максимум 1 бр. рекламна термочанта в 1 поръчка. Редовната ѝ цена е 9,99 лв. с ДДС. За да получи рекламната термочанта за 0,01 лв. с ДДС, всеки клиент трябва да има активна регистрация в Моят dm акаунт или Моят dm-App, както и да е направил покупка, онлайн на dm-drogeriemarkt.bg или през Моят dm-App на стойност минимум 100 лв. с ДДС и да е добавил сам рекламната термочанта в кошницата си с покупките. "

# 201
Топси, с удоволствие ще ти дам талона ми, пиши на лично, за да се разберем.

# 202
Момичета и аз ще си я купя за 10 лв, че лекарства трябва да разнасям на хладно от София другата седмица. Само малко глупав въпрос , но като си сложиш охладител вътре, това си е малка хладилна чантичка нали? Притеснявам се дали ще държи 3-4 часа студено с два охладителя...

# 203
Супер, гледам че го има и по магазините. Ще се поразходя малко, ще си купя една чантичка. И на мен ми трябва основно заради лекарствата

# 204
  • Deutschland
И на мен, но не знам дали има при нас или са само за България.

# 205
  • София
Момичета и аз ще си я купя за 10 лв, че лекарства трябва да разнасям на хладно от София другата седмица. Само малко глупав въпрос , но като си сложиш охладител вътре, това си е малка хладилна чантичка нали? Притеснявам се дали ще държи 3-4 часа студено с два охладителя...
Ами държи хладно, но все пак не е хладилна чанта на ток. То и тези на ток не могат да заместят хладилника (за пренасяне става, но като сме на къмпинг не смея да държа нетрайни продукти в тази на ток, хем стои нон-стоп включена, че и охладители слагаме). Но за няколко часа в кола (т.е. на сянка) мисля, че ще свърши работа.
Като размер е по-голяма от детските чантички за обяд и доооста по-малка от тези големите хладилни чанти (ако това ще ориентира някой). За кисели млека, сандвичи, ще е идеална за мен.

# 206
Няма как някой да Ви даде талона си за чантата. Пак трябва да направите покупки за 100 лв, но ако ползвате неговия кюар код, ще му се начисли на него оборота. Би трябвало всички да имаме зареден талон за чантата. Вече, ако някой иска да направи още една поръчка и да има две чанти, тогава е друго. Защото пише, че е за еднократна покупка от 100 лв.

# 207
  • софия
Имаме подобна термо чанта. Много ми е удобна. Стои в багажника. Като купя сладолед или нещо, което искам да запази Т си, слагам вътре. Охладители не ползвам. Замразявам 2 бутилки 750 мл вода и хем имаме студена вода, хем е хладно. На плажа я ползвам пак за вода, плод.

# 208
Хей, заразихте ме. Ще си купя една чанта и аз, за плаж ще ми върши хубава работа.

# 209
  • София
Няма как някой да Ви даде талона си за чантата. Пак трябва да направите покупки за 100 лв, но ако ползвате неговия кюар код, ще му се начисли на него оборота. Би трябвало всички да имаме зареден талон за чантата. Вече, ако някой иска да направи още една поръчка и да има две чанти, тогава е друго. Защото пише, че е за еднократна покупка от 100 лв.
Вероятно изобщо не ползват приложението и затова е молбата, иначе няма логика. Дори и с чужда карта, за да се ползва талона за 1ст., пак трябва оборот от 100лв, само че на място.

М/у другото, талонът не е еднократен. Simple Smile Вчера я купих, талонът още ми стои активиран в приложението.

Общи условия

Активация на акаунт