Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 561
  • 776
  •   1
Отговори
# 180
С какво се разреждаше обикновен лак? Не лакочистител, нещо друго беше.

# 181
Ацетон?

# 182
# 183
Подарявам талоните от лайфа, които изтичат днес.

# 184
  • София
Да споделя, ако някой се чуди на талона за термо чантата, напазарувах каквото си бях наумила с талоните (комбинирах 10% на dm марките и 15% на цялата покупка), та се възползвах от термо чантата, ми супер е! Стандартна правоъгълна, но много идейно с 1 горно отделение по-плитко. Ние пътуваме често и си носим домашна храна, та са ни от полза (имаме и хладилна на ток, но е обемиста, та реално само на къмпинга я носим вече).

# 185
И аз я заглеждам, но реално от почти нищо нямам нужда в момента и не мисля че мога или искам да напазарувам за такава сума.
Иначе добре звучи, както я описваш.

# 186
  • оттам, откъдето започва България
При нас термо чантата е поставена на входа/изхода на магазина. Лично на мен ми прилича повече на несесер, а не на термо чанта (която свързвам с по-голям обем).

# 187
Е, ти си представяш по-скоро от големите хладилни чанти дето са цял сандък.
Тези малките са колкото да си сложиш обяда и са компактни, а не за пикник за цялата фамилия, с все бирите Grinning Доста хора ги използват ежедневно, аз също за обяда я заглеждах.
Ще се почудя още, защото винаги мога да се заредя с препарати и прочие дето все ще им дойде редът. На става малко... На туй копче един балтон да му сложа Joy

# 188
  • оттам, откъдето започва България
Рекламата им е такава:
"Лятото вече е тук, а слънчевите дни на плажа са най-жадуваното удоволствие за малки и големи! 
Можете да ги направите още по-приятни с практична термочанта, в която удобно да съхранявате освежаващи напитки, пресни плодове или леко похапване за всички морски приключенци! 

Вземете я с Вас на излет в планината и подгответе релаксиращ пикник, на който имате всичко необходимо за един приятен ден със семейството и приятелите си сред природата!" Smirk

# 189
Аз рекламата я видях, но видях и снимка на чантичката, съответно ми стана ясно каква е. Затова и не се учудих като я описа съфорумката, точно това си представях.

# 190
  • София
По принцип, през приложението термо чантата може да се купи за 10лв, без да се прави голяма сметка.

# 191
Аз сигурно ще я взема. Имам два талона - за дм марки и за цялата покупка. Ще ми дойде идеална за кухнята на детето и за пътуване. Ако сложите чантата в хладилника, ще задържи храната по-дълго хладна. Например сте си направили сандвичи за разходка в планината и в тая жега бързо биха се стоплили. Та и чантата в хладилника преди да я извадите и да тръгнете.

# 192
  • София
Днес си взех хладилната чанта и според мен- никак не е малка. Спокойно ще събере две бутилки по 1,5 л. и няколко сандвича.

# 193
По принцип, през приложението термо чантата може да се купи за 10лв, без да се прави голяма сметка.
А, това не го бях забелязала, благодаря Simple Smile 10 си е прилична цена, не си струва това да се заривам с неща дето ще отлежават по доста време.

# 194
Аз я искам тази термо чанта, но абсурд да събера продукти за 100 лв. От доста време събирам за одеялото, което е с покупки за 70 лв и не успявам...
Действително не е много домислено, след като цената и е 10 лв. По-добре да и платя редовната цена.
В този ред на мисли, ако някой я иска, ще си отстъпя кода.

Общи условия

Активация на акаунт