Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 552
  • 776
  •   1
Отговори
# 165
Аз с моя талон за РД съчетах с 15% на бейбилов, останалите дм марки ми бяха с 10% и на цялата сума ми начисли 15% за рожденник.

Сега имам два талона от нивата и ще видя другата седмица какво ще ми съчетае. Смятам и да взема термо чантата за 1 ст. Тя е за 100 лв поръчка. Пак имам да зареждам някои любими неща за нас и детето.

Ако някои иска талон за одеялото. Няма да го ползвам, защото трябва да направя поръчката на касата, а не ми се обикаля да си събирам нещата аз 😂

# 166
Аз на моя рожден ден също съчетах и ми се получи доста добре... но това беше през януари. Откакто нулираха и започнаха наново с натрупването на сумите, има промени в това отношение и не е всичко както преди това.

# 167
От моята слънцезащита останаха жълти петна по бели бански и ризи. На ДМ е, ето тази. Иначе пази , не е мазна и съм доволна.
Такава, само че 50 фактор купих и оставя ужасни жълти петна по дрехите.

# 168
  • София
Който ползва гел-лак, в момента са на 3.79 тези на Голдън роуз (то друг гел-лак няма в dm). Не са нещо особено цветовете, но аз ги харесвам като трайност и плътност. В магазина (Сф, Ботевградско шосе) имаше малко повечко цветове, отколкото са онлайн.

# 169
Аз отдавна бях взела един на ГР и докато лакирам всички пръсти, първите са се събрали в краищата. И не съм взимала повече. Иначе цената е топ.

# 170
Днес изпробвах праха им за цветно отблимитираната серия Sense of summer и гела за фино пране Color&Care.
Много доволна останах, добре изпрани дрехи и ухаещи прекрасно, без натрапчив силен аромат .
Прахът не се пени толкова като другия за цветно малка опаковка, предполагам, че това се дължи на наполовина по- малкото количество зеолити. Четох, че ги добавят , за да омекотят водата и съответно това повишава пенливостта.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 20:44 от Mateah

# 171
Аз от седмица съм с любим гел лак на ГР и много му се кефя! Ще ида да погледна непременно какви цветове има, ако изобщо има намалени в нашия ДМ. 😁
Скрит текст:
Взех си коректор за под очите на Алверде, не е лош. Беше на 1 и нещо намален.
Бях си сложила в кошницата в приложението доста неща, които да потърся в магазина като ида. Отидох и като отворих, кошницата ми празна! 😅
Имаше серуми някакви, хвалени тук, които исках да пробвам. На Балеа и на Виктория Бюти мисля. Някой сеща ли се кои хвалеха?

# 172
  • София
Аз последно съм доволна от серума на Балеа с колаген (кефи ме и, че е с помпочка, а не пипета!) и този на Биотен с Б5 и хиалурон мисля беше (но е мини 15мл).

# 173
Подарявам талоните от Лайфа.

# 174
Аз от седмица съм с любим гел лак на ГР и много му се кефя! Ще ида да погледна непременно какви цветове има, ако изобщо има намалени в нашия ДМ. 😁
Скрит текст:
Взех си коректор за под очите на Алверде, не е лош. Беше на 1 и нещо намален.
Бях си сложила в кошницата в приложението доста неща, които да потърся в магазина като ида. Отидох и като отворих, кошницата ми празна! 😅
Имаше серуми някакви, хвалени тук, които исках да пробвам. На Балеа и на Виктория Бюти мисля. Някой сеща ли се кои хвалеха?
Може ли снимка на лака? Това че е гел на лампа ли го печете?

# 175
  • София
Да, с лампа.
Ето линк, този цвят ми е любим: https://dm-drogeriemarkt.bg/golden-rose-gel-lak-za-nokti-uv-nr-1 … pdsteilen.laufend

# 176
А после с лакочистител ли се маха или трябва пилене?

# 177
Пилене или киснене в специален разтвор с фолио. С лакочистител се сваля само обикновен лак.

# 178
  • София
А после с лакочистител ли се маха или трябва пилене?
Пиля само топ лака и после кисна с лакочистител с фолио. Но си е гел лак, само с памучен да се мине не става. И т.к. е доста издръжлив и плътен, свалянето е по-тегаво.

# 179
Някой пробвал ли е този слънцезащитен спрей на Sundance? Наистина ли не е мазен и не цапа дрехите? И мога ли да разчитам да ме предпази в градски условия? Издирвам такова чудо под дърво и камък, но каквото и да купя, все ми цапа дрехите и стои мазно. А ми трябва нещо за града, не за плажа.

Преди години си купувах от тези. Не помня да са били мазни или да са цапали дрехите, но все пак може да са променени вече. Нищо не губиш ако си вземеш и пробваш, в случай че не ти хареса, върни с касовата бележка и ще ти върнат парите.
Скрит текст:
Гаранция за връщане или замянa 
Ако не сте доволни от предлаганите от нас продукти, можете да ги замените или върнете в рамките на 45 дни от датата на покупката срещу предоставяне на касов бон. dm си запазва правото да не извърши замяна на стока и/или връщане на пари при съмнение за злоупотреба. Връщането или замяната на стоката е възможно само в магазина на първоначалната покупка.
И моята информация е от преди години - не цапаше дрехите, но лъщеше на кожата и на всичкото отгоре не ме пазеше добре (с уговорката, че съм много бяла и бързо изгарям).

Общи условия

Активация на акаунт