Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 544
  • 776
  •   2
Отговори
# 150
  • Пловдив
Има нови талони в приложението.

# 151
Приложението е проблем, не картата. И на мен ми се е случвало, на следващия ден си я прие.

Актуализирано е, правих поръчка нормално миналия месец и след седмица вече не ми приема картата... А на следващият ден вече талона не важи, няма и да пробвам.

# 152
С ЕйпълПей/ГугълПей не става ли? Аз така плащам и нямам проблем. Може би е временен бъг. За това не бива да се чака последния ден на талоните. Минус е, че не може да пуснеш поръчка и да платиш на място при такива случаи.

# 153
  • София
Искам да благодаря на потребителките, които похвали протеина с вкус на кафе на ДМ. Наистина е много добър, разтваря се лесно, вкусен, аромата на кафе се усеща, държи те сит. На фона на доста по-скъпи и прехвалени протеини този е топ.
Йеее, радвам се, че до тук на всички ви хареса! Simple Smile Simple Smile И аз си го пия с кеф сутрин, даже мисля още един да си взема.

Доволна от това:
Скрит текст:
За мен е ужасен, толкова лъскава не съм и след "нормален" слънцезащитен. Ползвам го за тяло, за да го доизразходя.

Ако на някой му трябват талони за слънцезащитата на Нивеа да пише, мисля, че няма да ги ползвам (запасила съм се достатъчно вече).

# 154
С ЕйпълПей/ГугълПей не става ли? Аз така плащам и нямам проблем. Може би е временен бъг. За това не бива да се чака последния ден на талоните. Минус е, че не може да пуснеш поръчка и да платиш на място при такива случаи.

Напълно подкрепям мнението Ви!
Набързо опитах да си "направя" Гугъл пей, да добавя картата си...и пак нищо не стана.

# 155
Явно си имат някакъв бъг при плащанията. И други са се оплаквали

# 156
  • Пазарджик
Аз също имам проблем с плащанията с карта чрез приложението,но когато ползвам ерау.Ако си въведа данните от картата минава плащането.

# 157
Някой пробвал ли е този слънцезащитен спрей на Sundance? Наистина ли не е мазен и не цапа дрехите? И мога ли да разчитам да ме предпази в градски условия? Издирвам такова чудо под дърво и камък, но каквото и да купя, все ми цапа дрехите и стои мазно. А ми трябва нещо за града, не за плажа.

# 158
Нищо не мога да кажа за този спрей.  Пробвала съм от тази марка само крем за след плаж и не е лош. Иначе дори и за в градски условия или за плаж  препоръчвам Ейвалин. Попива бързо има приятен аромат и дрехите на са ми били нацапани.  От години я ползваме и почти не сменяме с нищо друго. Само миналата година ползвахме на Нивеа.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 13:40 от femmi2

# 159
Нямам идея защо съм си го купила, но скоро го открих забравено и го пробвах и много ми хареса как блести /добре ми понася и на кожата/. Има ли някакви други такива кремове/серуми за лице с такива дискретни отблясъци на други марки?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-pretsizira … 010355425355.html

# 160
От моята слънцезащита останаха жълти петна по бели бански и ризи. На ДМ е, ето тази. Иначе пази , не е мазна и съм доволна.

# 161
Аз от тази серия съм ползвала 50ти фактор, но беше голяма мъка. Плътен, бял гипс, който нямаше ни размазване, ни попиване.
Иначе не изгорях и не забелязах да цапа дрехите, но моят бански не е бял. На сайта също имаше отзиви, че оставя жълти следи по дрехите, които не се изпират.

# 162
Ааа, много лек и бързо попиващ е моят.
Мразя мазнини бели, та не бих си ги причинила.

# 163
  • Стара Загора
Някой пробвал ли е този слънцезащитен спрей на Sundance? Наистина ли не е мазен и не цапа дрехите? И мога ли да разчитам да ме предпази в градски условия? Издирвам такова чудо под дърво и камък, но каквото и да купя, все ми цапа дрехите и стои мазно. А ми трябва нещо за града, не за плажа.

Преди години си купувах от тези. Не помня да са били мазни или да са цапали дрехите, но все пак може да са променени вече. Нищо не губиш ако си вземеш и пробваш, в случай че не ти хареса, върни с касовата бележка и ще ти върнат парите.
Скрит текст:
Гаранция за връщане или замянa 
Ако не сте доволни от предлаганите от нас продукти, можете да ги замените или върнете в рамките на 45 дни от датата на покупката срещу предоставяне на касов бон. dm си запазва правото да не извърши замяна на стока и/или връщане на пари при съмнение за злоупотреба. Връщането или замяната на стоката е възможно само в магазина на първоначалната покупка.

# 164
На датата ли го зареждат? Явно съм се объркала, че е в седмицата на РД.
Това за седмицата беше преди да имат приложението, когато просто си показвахме на касата накакъв документ за самоличност и през въпросната седмица можеше да се възползваме многократно.
Сега е талон в приложението - появява ти се на датата на рождения ден и е за еднократно използване - само веднъж пазаруваш с него и изчезва.
Огледай на последните 1-2 страници коментарите за това че не се съчетават всички отстъпки, може и да решиш да не активираш всички талони наведнъж.

Общи условия

Активация на акаунт