Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 537
  • 776
  •   2
Отговори
# 135
Момичета, сигурно е коментирано, но не си спомням.
Има ли някой читав гел за пране на Denkmit, за цветни дрехи, който да ми препоръчате?

# 136
  • пустинята Гоби
Аз харесвам и ползвам тези двата от години. Изпират добре, нямат натрапчива миризма, която не понасям в препаратите за пране.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 16:44 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 137
Купих слънцезащитен спрей, но не ми отчете купона за намаление.
Сега чакам лайфа

# 138
Напомням за лайфа, току-що започна.
Талоните са два.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 20:58 от Дидичка

# 139
Аз харесвам лосиона за тяло с урея, както и кремчетата за ръце и крака от същата серия. Слънцезащитата за тяло също харесвам, не съм изгаряла. Балсамчетата за устни не са лоши, но на Нивеа са много по-хубави. Дезодорантите също не са лоши, но предпочитам на Дав. На лицето не бих си сложила нещо на Балеа, на същите цени си дебна корейска козметика в Barecare.

# 140
И аз с този гел от снимката пера цветното, нямам оплаквания. Наистина не е много парфюмиран, а на майка ми взех същия във вариант сензитив - съвсем без аромат - същата туба но с бяла капачка.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 18:20 от natka

# 141
Аз не мога да вляза в приложението. Изхвърлило ме е от телефона.
Опитвам да вляза, но не мога.

# 142
  • София
Здравейте, пропуснала съм новата тема. Дават ли все още купон за рожденник. Изпратиха ми на меил само това:

"Здравейте,
Вашият рожден ден наближава и е време да се подготвите за незабравимо празнуване! За Вас сме подготвили вдъхновяващи идеи за празника, полезни съвети за организация на перфектното парти и страхотни продукти, които ще добавят специален щрих към Вашия ден. От креативни декорации до вкусни рецепти, всичко, от което се нуждаете, е на едно място! Нека направим този рожден ден наистина специален!
Пожелаваме Ви много радост и незабравими моменти!

Екипът на dm "

И в приложението няма нищо..

# 143
Дадоха ми преди 2 седмици. Кога ти е РД? Талона ми беше зареден след 12 в полунощ.

# 144
  • София
На датата ли го зареждат? Явно съм се объркала, че е в седмицата на РД.

# 145
Има ли някой с проблеми при плащане с карта онлайн? Втори път опитвам да направя онлайн поръчка и ми отказва плащането...

# 146
И на мен ми отказа плащане, мисля, че беше в неделя. Пишеше да се обърна към банката.

# 147
На датата ли го зареждат? Явно съм се объркала, че е в седмицата на РД.

В самия ден го дават и важи 10 дни.

# 148
И на мен ми отказа плащане, мисля, че беше в неделя. Пишеше да се обърна към банката.

При мен не пише причина.

# 149
Приложението е проблем, не картата. И на мен ми се е случвало, на следващия ден си я прие.

Общи условия

Активация на акаунт