Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 544
  • 776
  •   1
Отговори
# 120
В момента подготвям поръчка, яд ме хвана. Имам за 8 лв активиран и този за 10% не се появява за ползване. Над 100лв е , за да ми го докарат безплатно, ама няма да ги пускам, ще взимам от магазина малко тогава.

На мен този за 8 лв ми го комбинира с талоните от предния лайф. Те не са ли аналогични? Пак са % отстъпка. Не се комбинира талон от 2 и 3 лв.

# 121
  • София
От ниво 4 са ми 10%. Ще отида да изхарча в магазин този от 8лв и после ще пусна поръчка за слънцезащитни и 10% на всички онлайн Wink
А одеалото не ми го дава налично за поръчка.

# 122
При активиране на Бейби бонус, аз получих само един път талон.

# 123
И аз така бях, но едва днес получих повече талони. Някъде минаха 2-3 седмици от активирането. За да ги получа не съм правила скоро поръчка.

# 124
Взех си сух шампоан, но изобщо не се загледах и взе, че се оказа сух шампоан пяна. Дори не знаех, че са измислили такова нещо. В крайна сметка май съм доволна. В началото си помислих, че никаква работа няма да свърши, но оставя освежена косата без белите следи, които оставят спрейовете. На Балеа - Sensitive.

# 125
За продуктите на Белеа съм със смесени чувства. Не харесвам душ геловете, течни сапуни, кремовете за ръце и балсамите са устни. Поне тези,които съм пробвала. Душ геловете не са ми достатъчни свежи и са с беден аромат, кремовете за ръце бързо попиват и имат нищожен ефект. С балсамите за устни е същата работа-никакъв ефект и ми оставят чувство все едно съм се намазала с маз.  Но пък някои продукти за коса ми допадат страшно много за цената си - plex care, нощния серум с кератин и сух шампоан.

# 126
Балсамите за устни на Балеа и на мен не ми харесват изобщо. Не бих си купила втори път. Миналата година имаше талон за 1+1, тогава си бях взела.
Нощния серум и на мен ми е фаворит.

# 127
За нощния флуид за коса ли става въпрос? На мен, за съжаление, продуктите за коса не са ми таргет. Грива особена нямам, винаги съм на конска опашка. Тънка ми е косата и всичко пада бързо - букли, къдрици... прически не се задържат.

Аз трябва да спра трупането на бяла козметика, имам толкова серуми и кремове, че не идва ред да тествам всичко.

Чакам допълнителните талони след полунощ, да видя какво да допоръчам. Активен ми е талонът за 10% на DM марки, мисля още протеин да си взема. Миналия път ползвах 20% за него и трите лева за достигнато ниво, но ме притеснява, че е лимитка.

# 128
Да, нощния флуид за коса.

# 129
Нямам чак толкова много продукти на Balea, но от това, което имам, мога да кажа, че впечатленията ми са доста противоречиви. Нощният серум много ми харесва. Шампоанът за коса от серията Plex Care е 50/50 – харесва ми ефектът върху косата веднага след измиване, но тя се омазнява много бързо. Още на втория ден корените са супер мазни

# 130
Балсамите за устни на Балеа не са нещо особено , но аз ги купувам с цел да  ми омекотяват кожата, че е доста суха и сега лятото има с защита от слънцето.  И по скъпи марки съм ползвала и най добри са на Леокрема и Нивеа , тях с кеф съм си слагала  и на Лили не са лоши. Иначе в момента ползваме вкъщи течен сапун на Балеа  с аромат на череша и мек и хубав и измива добре.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 15:08 от femmi2

# 131
  • Deutschland
На мен нощния серум ми изсушава косата. След нанасяне е добре, на сутринта вече е слама.

# 132
  • Стара Загора
Аз си мислех, че всички купони се комбинират, за да мога да получа по-голяма отстъпка...
Пише, че при няколко активирани продуктови талона, се начислява само талонът с най-висока отстъпка. Примерно не може да се комбинират 15% за слънцезащитни и 10% на DM марки ако си взимаш слънцезащита на Sundance.

# 133
От Балеа само дезодорант и то този 5 в 1 и сухите шампоани уважавам. Не съм пробвала всички възможни продукти, но шампоаните например ми правят косата като слама, а балсамите нищо не ми дават като ефект. Претенциозна съм на тема кожа и не съм пробвала кремове и измивани гелове.

# 134
Имам си някои неща които харесвам от техните и купувам вече много пъти. Въпросът е да уцеля продукт който да ми пасне на мен, а това никоя марка не може да ми го гарантира. Дори и от една и съща серия неща да са, рядко да задържа повече от 1 от тях, 2 са почти невероятни, а цяла серия - никога. Та какво остава за цяла марка, независимо дали е дрогерийна или по-скъпа.
Пробване докато се харесаме с някой продукт и това е. А в случая с Балеа, случва и стискане на палци да не спрат каквото ползвам, че имат навика да изчезват от техните марки и да трябва пак да търся...

Дезодорантите им 5в1 и на мен са ми любими - и спрей, и рол-он. И део кристала, той си е като всеки друг такъв но на по-добра цена и в удобна гилза.
Дълбокопочистващият шампоан не е лош и обикновено ми се намира един за от време на време. От другите им шампоани някакъв за обем бях харесала - нищо особено, но нямам и какво лошо да кажа за него. Не ми е суха косата и не е и третирана.
Балсам и спрей за къдрици от професионалната им серия също от години ги купувам.
Мицеларните им води не са лоши, вършат ми хубава работа.
Лосиона за тяло с 15 процента уреа също винаги го имам - екстра ми е за участъци с пресушена кожа като ръце,лакти, стъпала - за наколко вечери мазане преди лягане виждам разлика.
Околоочен крем техен като че ли нямам такъв който да към купила повторно. Освен самите кремове че не са ме впечатлили, тубичките им са калпави - от завиването на капачката, частта която влиза в нея буквално се откъсва, а кремът е почти пълен още. Поне 2-3 съм пробвала и все така ставаха да не мога да ги затворя. Предполагам че и на Алверде няма да са по-различни. Не си струва ядовете, дори и по-добри да бяха кремовете в тях.
Сухи шампоани съм вземала техни, допаднаха ми. От тук разбрах че имат и без аромат и като свърша каквото имам налично ще го пробвам и него.
Някакъв крем за тяло помня че съм вземала, в кръгла кутия буше, нищо особено но също не беше лош и той.
Преди време си имах любим измиващ гел за лице на Балеа но е спрян отдавна. Дневният им крем с ниацинамид също беше много добър но и него го спряха. През годините и други любимци от тази марка се е налагало да заменям така, това им е главен недостатък за мен.
Със сигурност е имало и други продукти които не съм повторила, просто не са били моите, на откровено гадни за мен май не се сещам да съм попадала. Може и късмет да е.

Общи условия

Активация на акаунт