Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 513
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
На Алверде почти  нищо не съм ползвала.  Като им разглеждам козметиката и тестерите не ми харесват особено за да си купя и пробвам .

Нивеа си е класическа марка добра и някой неща редовно ползваме ,но сега с тези цени е по скъпо всичко.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 16:45 от femmi2

# 106
И на мен не ми позволи да комбинирам талони, с което ме губят като клиент.

# 107
На Алверде и аз не съм фен. Все на развалено ми миреше. Може би е, защото се водят натурална козметика, а тя би следвало да не е тъпкана с парфюми.
Иначе и на мен не ми допадат Лореал, Глисс, Гарние, Нивеа и другите подобни от този клас. Балеа ползвам единични продукти, които са станали по-скоро вайръл. Шампоани, маски, балсами, кремове предпочитам корейско или нещо от марките на Пиер Фабер.

Днес детето ми има РД и имам талон 20% на един продукт от цялата покупка. Един месец е срока му. Очаквах да имам талон за цялата сметка, както си е редно за рожденник. Все пак половината оборот, който трупам е заради нея 🤣

# 108
  • София
Бях останал с впечатлението, че всички талони могат да се комбинират един с друг и някои неща да излязат с по-голяма отстъпка (защото преди съм комбинирала два примерно), но за съжаление се оказа, че примерно талона за -15% на слънцезащита не мога да го комбинирам с -10% на цялата сума. За талона -10% на цялата сума пише, че не се комбинира с други талони, които важат за цялата покупка, и въпреки това не ми излиза.
След рестарта на лоялната им програма, са орязали някои комбинации... Най-дразнещо е, че талон за отстъпка 2-3-5лв не може да се комбинира с тези за -15% процента, примерно. Затова ѝ ги заливам в магазините с по 2-3 онлайн поръчки накуп, за да мога да си използвам талоните.

# 109
Прикачвам по- долу снимка на крема. Знам, че опъването и пощипването са търсен ефект, но аз нямам нужда от тях и се върнах на стария Yogurt of Bulgaria.
Не останах доволна и от сапуните им, някак не измиват добре и са много меки, аз предпочитам сапун пред душ гел като цяло.
От години за лице ползвам Нивеа с роза, много добре ми понася, за ръце също предпочитам техните кремове.
Бяха ми подарили за лице крем на Prestige с роза, също останах доволна. С мазна ложа съм и ми е важно да е лек и бързопопиващ.
Лятото съм само със слънцезащитата ДМ, предната опаковка много опъваше, тази е ОК. Едва издирих тонираната с фактор 30, ще пробвам и тази с 50.

# 110
Доволна от това:

# 111
  • Пловдив
Напомням:

# 112
  • София
Не, ужасен е. Няма нищо матиращо, а е мазен и лепкав. Моят отиде в кофата

# 113
Аз харесвам на Нивеа слънцезащитни кремове и ги ползвам постоянно.
Дразни ме, че някой купони не могат да се комбинират, може би трябва да им пишем.

# 114
Имам около 8 нови талона от бейбилов програмата. Много са коварни тия талони. Постоянно те карат да пазаруваш 🤣

# 115
  • Пловдив
Дразни ме, че някой купони не могат да се комбинират, може би трябва да им пишем.
С каква цел?
Написали са условията за ползване на талоните:

# 116
  • Стара Загора
Вчера касиерката в магазина ми каза "ама вие имате много активирани талони" Laughing Иначе използвахме реално само няколко талона и накрая се начисли -10% на цялата сметка. Взехме и одеялото Лама, въпреки че нямаме представа дали въобще ще го използваме, изкуственяк е голям наистина. Едното нещо си го взех после за да използвам талон от 3 лв., защото не може да се ползва с другите. Те пък после ми пуснаха талон за 8 лв остъпка в приложението.Нямам нови талони от Бейбибонус.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 09:35 от ❇Sisi_91❇

# 117
Аз си мислех, че всички купони се комбинират, за да мога да получа по-голяма отстъпка...

# 118
  • София
В момента подготвям поръчка, яд ме хвана. Имам за 8 лв активиран и този за 10% не се появява за ползване. Над 100лв е , за да ми го докарат безплатно, ама няма да ги пускам, ще взимам от магазина малко тогава.

# 119
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Искам да благодаря на потребителките, които похвали протеина с вкус на кафе на ДМ. Наистина е много добър, разтваря се лесно, вкусен, аромата на кафе се усеща, държи те сит. На фона на доста по-скъпи и прехвалени протеини този е топ.
Поръчах и аз от стиковете на old spice да видим как ще се спогодим, ако не го пробутам на половинката и ще си чопна жилета.

Общи условия

Активация на акаунт