Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 745
  • 776
  •   1
Отговори
# 390
Картата за подарък еднократно ли се ползва?

# 391
  • оттам, откъдето започва България
Не.

# 392
  • Пловдив
Картата за подарък еднократно ли се ползва?
Може и да се презарежда.
Срокът ѝ е дълъг. 10 години ми се върти...

# 393
Момичета, идея за нощен крем, който е с вит. С (или поне поне да може да се ползва в комбинация със серум с вит. С)? И нещо, което да попива, а не стои като ужасна кир...
И аз още го мъча този същия на Балеа Head Band

Иначе избелващи съм натрупала няколко, в момента съм с това (витамин С + ниацинамид + азелаинова):

Имат и дневен и нощен, но не съм им гледала състава в подробности:

Това съм ползвала, мисля, че не правеше кир ефект, ама и като цяло - ефект йок:

И това имам, нооо борбата е пигментните петна по челото е безмилостно жестока. Аз обаче мажа с настървен ентусиазъм Joy

# 394
От къде го намерихте последния крем? Ползвах го зимата като нощен и ми правеше разкошна кожата

# 395
  • София
Момичета, идея за нощен крем, който е с вит. С (или поне поне да може да се ползва в комбинация със серум с вит. С)? И нещо, което да попива, а не стои като ужасна кир...
И аз още го мъча този същия на Балеа Head Band

Иначе избелващи съм натрупала няколко, в момента съм с това (витамин С + ниацинамид + азелаинова):
Скрит текст:
Това не е ли много хард за лятото? Аз сякаш не смея, даже се чудих дали е ок сега лятото да слагам вит. С, макар и само вечер (мажа здраво сутрин слънцезащита). Като цяло целя освежаване на тена и да ми се махнат няколко пигметни петна. Ама не искам цялостно избелване на лицето! Което май е сложно, това, дето го искам...

Миналата есен, точно след лятото, ползвах на Виши серума и нощния (май беше) крем с/у пигметни петна. Ами, да, ефективен е, определено, за цялостно избелване, ама тенът, дето си го бях направила лятото изчезна. Sad А пък аз съм доста беличка и искам и тен.

# 396
Kokona&Mother го има в аптеките, обикновено го поръчвам онлайн. Сега погледнах, че имам и това:

Специално за пигментни петна не мога да кажа кое при кого ще работи, но нещата на Балеа не работят при мен.

Аня, и аз го ползвам само вечер; сутрин и през деня - само слънцезащита 50 фактор. Не слагам нищо друго, понеже се и гримирам и не искам да рискувам кир ефект. Лятото не ползвам ретинол само. А иначе и да искам цялостно избелване - трудно. Не съм намерила още такъв уау продукт Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 17:35 от Adalind

# 397
# 398
Миналата година за първи път използвах този спрей с фактор 30

И този лосион за тен.

Тази година отново съм с тях.
 Много съм доволна, не съм изгоряла и тенът стана много приятен-тъмен, шоколадов. Уточнявам, защото от едни мазила на Каротен и Нивея бях станала оранжева като морков. Grinning
Признавам си, че за лицето не посмях да рискувам, пазя го много, защото съм склона към пигментация и там заложих на Авен 50 фактор.

# 399
Имате ли представа защо последната покупка не ми е отразена в профила?
В касовия бон талоните и отстъпките ги има, в профила талоните вече ги няма, но покупката също я няма? За пръв път ми се случва. Thinking

# 400
На каса не ми излезе нито един талон, покупката също не ми е отразена. И аз се чудя.

# 401
  • Deutschland
При мен приложението изобщо не работи, не ми излизат купони, както и касовите бележки. Взех си дезодорант, по интензитет изобщо не може да се мери с Лотоса. Хубав е иначе.

# 402
Аз имам сивия от тази серия. Мирише много трайно и силно

# 403
  • на последния етаж
Гелът за спортни дрехи и ски облекло в нова опаковка ли е? Беше във висока прозрачна туба без дръжка, тъмносиня течност.

# 404
Открих серумите на ВБ за 4.99. Взех си с лифтинг ефект, но много лепне това нещо. 😅 При вас така ли е или аз нещо не правя както трябва?

Общи условия

Активация на акаунт