Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 041
  • 776
  •   1
Отговори
# 555
Интересно, за мен са много добри, сравнени с другите.
Това, че са по- тънки , за мен е предимство.
Има разни по- евтини, български, вътре са с едни нишки, които по някое време се показват и са неприятни.

# 556
Аз така или иначе често ги подменям, не ми пречи. Доста добре попиват, ползвам ги често.

# 557
  • Mostly in my mind
И аз не ги харесвам изобщо.Предпочитам тези на Лидл или К.

# 558
То това за честата смяна е ясно, но за мен е голям плюс, че не миришат на нищо нито като нови, нито в процес на използване .
Ще пробвам и тези на Лидл и К, благодаря.
Пяната за тоалетна  ми е продукт, който не харесвам.  Не върши никаква работа за мен.

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 16:42 от Mateah

# 559
Някой има ли впечатление от тези детски дъждобрани?

# 560
И аз не харесах пяната за тоалетна. Пръска във всички посоки, не почиства толкова добре, колкото Доместоса, а ароматът ми е много натрапчив и неприятен и почти винаги се закашлям, докато изтъркам тоалетната.

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 15:34 от Дидичка

# 561
Попивателните кърпи на Профисимо аз много ги харесвам. Попиват, забърсват добре, не оставят мокри следи. Много по-хубави са от Magic и подобни. При мен са доста издръжливи, а се ползват много.
Пяната за тоалетна ползвах веднъж и на първо четене ми хареса. Но ние сме с мека вода, което вероятно я "улеснява". Бях взела пяната на Лидъл преди - по-гадно нещо не съм ползвала. Може да се натровиш от едно почистване, а резултатът е никакъв.
Препаратът за тоалетна Denkmit Ocean нещо също не върши никаква работа.
Но Доместос си е Доместос, без конкуренция.

# 562
И аз взех от хвалената пяна, но не съм впечатлена. Доместоса за сега си ми е фаворит.

# 563
В коментарите за пяната потребител пишеше, че не е доволен и си чистел фугите на плочките много успешно.
Аз за замърсен фаянс съм признала Медикс за тоалетни- никой препарат не се справя по- добре от него. Само с ръкавици, естествено.
Има резон- все пак това са силни препарати, които не се очаква да имат допир с кожата .
Та ще пробвам пяната и аз за фугите.

# 564
  • оттам, откъдето започва България
Аз също единия път не бях доволна от тези попивателни кърпи - бяха тънки.
Дадох им шанс, купих втори път и вторите много издържаха и наистина не се вмирисваха.
Фаворит са ми едни кауфландски - тяхна марка, но последния път бяха някакви дефектни в опаковката и им бяха излезли конците.

# 565
Явно си е от партида. По едно време се бях побъркала с тия кърпи. Буквално на 2 дни се вмирисваха, а у нас е сух въздуха и бързо изсъхват по принцип. Т.е. не стоят много време влажни, че да се вмиришат. Пробвах какви ли не марки. Сега съм с едни от Тему, които изглеждат доста тънки, но съм доволна и попиват добре. Разбира се, че се сменят често, но все пак да изкарат поне малко повече от 2-3 дни.

# 566
За баня, фуги, мивки съм признала Пулирапида. Незаменим!

# 567
+ 1!
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО обаче ползвайте ръкавици, защото си докарах страхотен дерматит от него!

# 568
  • София
Да напомня за лайфа

# 569
Получих талон, който включва 9 продукта Thinking

Общи условия

Активация на акаунт