Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 56 438
  • 776
  •   1
Отговори
# 690
  • Mostly in my mind
Хоп троп, ползвала съм таблетки за почистване на съдомиялна на Финиш. Също се слагат на пълна.
Тази сода за какво я ползвате? Вчера и аз я гледах.

# 691
  • Пловдив
За абразивно почистване и отпушване на канали. В съчетание с оцет прави чудеса!

# 692
Може ли да кажеш как точно се действа за почистване на канали?

# 693
Някой ползвал ли е тези стелки за обувки? Тънки ли са?

Да, много са тънки. Все едно за еднократна употреба, но пише, че може да се носят до 7 дни, което е възможно, ако не се набръчкат в обувките.

Споделям същото мнение - много са тънки стелките и се набръчкват в обувката бързо при ходене. Уж имат някакво лепящо, но не помага. Изразходвахме ги бързо и не повторих покупката.
За прапарата с оцет съм писала - имам жълти плочки и фуги на пода на банята и се цапат бързо. Почиства ги идеално и без търкане - оставям за 20 минути да поседи и изплаквам. Ползвам го без да разреждам.

# 694
  • Пловдив
Може ли да кажеш как точно се действа за почистване на канали?
Насипвам сода в сифона, като си помагам с шишче за печене, колкото поеме. Изливам половин бутилка евтин оцет и започва да бълбука. Като спре, отмивам със силна струя вода.
Екологична алтернатива на всякакви препарати.

# 695
  • пустинята Гоби
При мен този екологичен метод не даде никакъв резултат, само си изхабих содата. Но ей тази джаджа за 1.50 от Тему върши чудесна работа:

# 696
  • София
При мен този екологичен метод не даде никакъв резултат, само си изхабих содата. Но ей тази джаджа за 1.50 от Тему върши чудесна работа:

Подкрепям, ние също го ползваме и няма грешка.
Исках също да попитам за таблетките за съдомиялна на Денкмит, които по-горе са публикувани (65 бр), при търсене на сайта им излизат, но при даване на наличност гледам, че в цяла София ги няма. Вероятно са спряни, защото гледах, че са пуснали нови на същата фирма и като цена са същата, но са 40 бр.

# 697
Да, и аз днес това установих в магазина, май са ги обновили. Дано не са ги развалили, както често става.

# 698
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-gel-za-fino-prane-color- … 066447791198.html
Много доволна съм от този гел, запазва цветовете и има ненатрапчив аромат, не е много пенлив, изпира добре.
В последно врвме почнах да пера тъмното на 30 градуса, на 40 много бързо избелява.
Става въпрос за едно лудо тийн преобличане, на ден по 3-4 ката, носене по 3-4 часа макс.

# 699
Аз пък често си взимам от стелките. Да, много са тънки, но понеже са слепени, може да се сложат и две(в този случай се хлъзгат естествено), при мен няма проблем с набръчкване.

# 700
Вчера ги загледах стелките но ми се видяха като хартиени🙄 и се отказах. Иначе взех доста неща и направо минах 2 нива😄 та пак имам талон за 15% на дм марки + 8лв на цялата сметка. Взех от назъбения нож и мъничкия керамичен (сгъваем за из път). Назъбения много добре реже сигурно ще взема още ако има когато отида до магазина, че бяха останали 3 при нас и все розови а искам сив. Благодаря на дамата която го беше похвалила!

# 701
  • София
Мнение за нова почистващо олио?

Искам да си купя някакво,но да не ви дразни очите.☺
И да похваля това веро

За моите ръце е супер щадящо,а мие страхотно.

# 702
  • Mostly in my mind
Мнение за нова почистващо олио?

Чудесно е. Купувайте смело. Simple Smile

# 703
От този нож ли сте доволни ?

# 704

Общи условия

Активация на акаунт