Докато всичко навън разцъфтява, нов живот в мен се появява. ~бебеправене 621~

• 33 927
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
  • Замък сред облаците
Е, сега, и такива има. И такива дето смятат че мъжът е ок да те поплясква и ругае, за да те държи в ред, съответно и децата. Такива дето смятат че е ок да затриеш цял народ, за да си вземеш земята.
Различни ценности системи. Не се идентифицирайте с плявата….

# 556
  • Be realistic - plan for a miracle.
Опитвам се, но на фона на чернилката, която ми е в душата тия дни, просто това ми дойде крайно в повече.

Сирарпи е дала интервю днес за Нова.

# 557
Я гледай ти, в епикризата пише хоризонтален разрез за секцио - това е лесно да се провери. Ако е вертикален и са си фалшифицирали епикризите, което абсолютно мога да си представя - както казах моя приятелка лекарка ми е разказвала за такива случаи - ще стане голям проблем.

# 558
  • София
вертикален разрез не се прави от хиляда години, освен в някакви супер специални случаи....
много са ми тежки тези теми на мен и не искам да се случват на никой!
не се включвам нарочно, искам да си остана с доброто мнение за болницата, за мен са направили необходимото и двата пъти, когато се е налагало!
уточнявам, че на мен два пъти ми се е налагало да лежа там - когато детето тръгна изненадващо да се ражда в 35г.с. и с ИМБ

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 17:44 от shan^tall

# 559
Не посмях да пиша вчера на фона на коментираната тема, но просто минавам да се похваля след съветите ви и медикамента, който приемах, до къде я докарах с ИР:
Глюкоза серумна (Glu S)      4.80   mmol/L   2.78 - 6.11
Гликиран хемоглобин (HbA1c)      4.5   %   До 6.4
Insulin ( Серумен Инсулин )      8.41   µU/ml   2.60 - 24.90

Да припомня, че бях с глюкоза 6.04 и инсулин 31.83. Нещата ми изглеждат доста подобрени за тези два месеца та чак ходих да ми вземат проба за контролен Фемофлор и ако е удобно нали вече да се връщам и аз в играта, че толкова много се бях подтиснала с този застой, че дори не съм писала почти тук.

# 560
  • На изток от Ада
Браво Soul тъкмо си мислех за теб и щях да ти пиша!

# 561
Не съм се изгубила съвсем. Надявам се, че се връщам в редиците ви с пълна сила Hands Pray

# 562
Soulshock, браво! Изключително добри резултати и то за толкова кратко време, истинско вдъхновение си! Пожелавам ти и новостартиралите ви опити да се увенчаят с такъв бърз успех! Trophy

# 563
Благодаря ти, Фей! Благодаря и на всички момичета, които се включиха тогава след като писах в пълен шок от резултатите. Факт е, че освен Мунджарото си оправих драстично менюто и си стегнах яко дупарата и тренирам 5 пъти седмично + 15 хиляди крачки минимум + мнооого много стълби направо съм забравила какво е асансьор. Влязох директно в авариен режим 😁

# 564
Позволявам си да измрънкам, че изглежда единствената ни възможност за море ще е когато ще съм в цикъл, понеже нали цяло лято таймераме разни процедури. По принцип е някаква дреболия, но ме е яд предимно защото ме натоварва планирането и нямам много надежда, че ще излезе нещо от цялата работа.

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 16:03 от Firebird26

# 565
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не е дреболия... особено като ти е единствената възможност за море.  Почивката зарежда душата и помага да ни върне към нас си, да се центрираме, заземим, ощастливим... та е нормално да се фрустрираш, че ще се занимаваш с цикли точно тогава.

# 566
  • На изток от Ада
Тирамису мина ли преглегда?

# 567
  • София
Firebird26, не веднъж съм споменавала, че откакто открих менструалната чашка нищо не е в състояние да развали почивката ми.

# 568
Не съм ги пробвала тея чашки, да съм честна идеята никак не ми допада. Има и менструално бельо, и менструални бански, ама аз явно съм много ненапредничава, тъй де, направо назадничава. Мислех си да си сложа горнището, а иначе надолу да се облека с къси панталонки и да стоя на брега. Но то пък и на 40 градуса да не влезеш да се разхладиш не си е работа. Може от отчаяние да ги пробвам тея чашки...

# 569
  • На изток от Ада
Не са за всеки тези чашки. Има тема тук.
Ами има различни чашки . Не всеки свиква от раз и т н
Аз ит години съм с такива.   Удобство е .

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 16:30 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт