Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 26 592
  • 422
  •   2
Отговори
# 75
Азпък съм много щастлива с техните пижами лятото😃Само с тях преживявам 40+ градусовите температури.Много им се радвам и навсякъде ходя с тях.

# 76
  • Стара Загора
И мен това тяхно поведение ми идва прекалено, но аудиторията им е такава и все пак не може само с цел Маркетинг да го правят. Мая доста по-обрано и класно се държи , Мими за мен( като псохолог) има доста психологични проблеми  не е само реклама това.  Но те си знаят, това се търси и афишира в България.
Купувам им дрехите само, защото ми пасват в повечето случаи. Но все по-рядко взех да поръчвам.

# 77
Бялата рокля поскъпна.

# 78
Извън темата за дрехите, нo Мими май си е сменила имплантите след второто раждане. Определено изглеждат по-големи.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 15:44 от kalina_pehlivanova

# 79
Шият дрехите за техните тела и за това на някои от нас им пасват чудесно ..
Мими обаче е доста слаба и някои модели й стоят смешно широко ..
Забелязахте ли как поглежда настрани Мими, когато говори в клипчето в "качеството си на дизайнер"? Все едно се притеснява да гледа постоянно в камерата и една такава все да позира .. особено в клиповете с Крисковата Цвети и други такива гости .. голямо маниерничене..

# 80
Да много маниерчене ,много позиране някакси не е естествено ,има хора които позират които го правят супер естествено и отвътре им идва .То не за това  от всеки става модел .А за пижамите може да супер за жегите ,сигурно дори се и намират хора които да харесват детските ленени роклички ,няма лошо ,но това не е иноваторство или дизайнерска работа ,просто конфекция нищо особено .А те  го  изкарват като дизайнерски модели и цените им съответно са такива ,а модела и продукта не са .

# 81
На Авин С-ките в 90% от случаите отговарят на ХС на Алесса, доста са малки, останалите 10% може да дойдат малко по-големи.

Аз също повече бих оценила, например, да спрат употребата на естествени пера и пух и да се обявят като защитаващ животните и природата бранд, например. Нечие Порше нито ме впечатлява, нито ме интересува, нито на мен ми трябва, че да изпадна във възхитя и да ми е нещо, към което се стремя.
За мен, все пак, най-отвратителното от всичко беше как се хвалят, че е с техни “дрехи” един противен клип, в чийто текст ставаше дума за пляскане по д…то и лирическият герой предлагаше на лирическата героиня да клати по-добре това дупе, та той да й купи готини дрешки. Егати посланието и то от жени, дето уж имат бизнес, възпитават дъщери…

# 82
Преди години още бях им направила запитване няма ли да спрат с естествения косъм или поне да има избор за еко косъм, ако го предпочиташ. Отговорът беше, че са правили анкета на клиентките си и 90% искали естествен косъм....

# 83
инкс, Да клипа беше уникално тъп, и аз съм потресена как са се съгласили да участват. Не го афишираха много много май... Иначе на Авин имам клин и панталон хс, (които пускат много рядко), с-ките са ми широки. От общо 6 топа + плетени блузи, които си взех последните 5-6 месеца, само 1 ми е окей, защото е с регулиращи се презрамки, и една тениска, останалите са ми широки, имам и рокля, която ми е малко широчка, за ризи и разни там oversize модели не смея да пробвам въобще. Аз съм доста мини, обичам всичко да ми е тясно и мразя нещо да ми е широко.

Ужасно е това с проучването Frowning Вие природосъобразни инициативи чакате..., масата  няма да се трогне въобще ...

# 84
Това си е чист пиар-ски отговор според мен.
Ние тук сме клиентки не от вчера, ако е имало анкета или проучване, да сме разбрали. Ако все пак някоя дама от тук е участвала в такова проучване, да каже за него, ама много дълбоко се съмнявам.

Преди години още бях им направила запитване няма ли да спрат с естествения косъм или поне да има избор за еко косъм, ако го предпочиташ. Отговорът беше, че са правили анкета на клиентките си и 90% искали естествен косъм....

# 85
Те всички български марки с тия естествени лисички по качулките като започнат да ги слагат и мислят ,че са много луксозни,толкова са ми демоде .И сега пак изкарали нов модел кроп топ и пола модел от 99г. В различен цвят и тениска с различна бродерия 🤦♀.Голям дизайнер ,поне да можеше да рисува да направи нещо интересно ,щампа на тези тениски да се различава  .Навремето Вероника Вапирова беше изкарала тениски от една колекция където други  такива не може да видиш

# 86
А полата с каква цена е .. напълно са откачили.

# 87
И аз съм на същото мнение както последните няколко страници тук. Със съжаление ги гледам вече и с носталгия си спомням каква общност бяха създали едно време, каква сега от клиенти.
Защо решиха да се целят в чалгата, като поведение ми напомнят мутринските години на 90-те.
Как не измислиха някаква кауза  някаква благотворителна инициатива.
Спомням си лреди много години, моето малко дете имаше конфликт с друго и ние с майката се разбрахме по телефона да се видим на живо да се изясним. Виждам аз една жена цялата облечена в Алеса ,аз също. Забравихме веднага за какво сме се събрали и започнахме да обсъждаме колекциите и дрехите.
Това беше Алеса едно време.

# 88
А полата с каква цена е .. напълно са откачили.
Леле ,сега видях цената на полата 🤦♀😂.Полиестерно трико 😂

# 89
Кауза или благотворителност не може да видите от хора, които позират с коли. На тях това им е най-голямата цел в живота. Може и да имат някакви каузи, за които не споменават публично де, но едва ли. Но пък това продава явно.

Относно естествения косъм, аз също съм твърдо против още от преди Алеса да съществуват. Но лично съм чувала жени да казват, че изкуствения пух бил като “в подлезите”. Това “в подлезите” не знам какво точно значи, но предполагам, че е нарицателно, че нямаш пари или че седи евтино. Тоест в България още е жива идеята, че естествения пух е символ на заможност. Не знам защо, аз имам няколко якета струващи между 500-1000 лева и са с изкуствен пух, който не отстъпва по мекота пред естествения…

Относно бг брандовете (а и не само те) включително Алеса, на мен най-големия ми проблем с тях е че не използват хубави материии. Полиестера ми е най-гадната дреха независимо колко е хубав принта или колко е “мекичко”. Още по-голям проблем е, че полиестера (и не само той, но тук говорим за дрехи) отделя микропластика с всяко пране, която отива във водата, обратно в природата, обратно в почвата и накрая в нас с храната, която е растяла в тази почва. Дори да е скъпа дрехата, просто отделя микропластика по-бавно, но пак отделя. Масово на хората не им пука докато не стане голям проблем за жалост.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 11:49 от rihanna1212

Общи условия

Активация на акаунт