Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 26 298
  • 422
  •   2
Отговори
# 60
  • Варна
Тая рокля каква е сега, аз що не я виждам

# 61
Някой от маркетинга ще яде бой, а защо не четат бг мама е въпроса Joy

Щото не сме им таргет 😃

# 62
# 63
  • Варна
Аа да, нещо тотално съм я пропуснала.

Таз Мими вече наистина е станала... Думи нямам.
https://www.facebook.com/share/r/188iCJgY8U/

# 64
Аа да, нещо тотално съм я пропуснала.

Таз Мими вече наистина е станала... Думи нямам.
https://www.facebook.com/share/r/188iCJgY8U/

Изтърваха ...пантерата Joy По-скоро Мими. Мая пак е доста по-обрана ...

# 65
Най-тъпото е като започнат да дефилират и да качват лични снимки в професионалната страница. Тези дни се обясняваше как наели фотограф за езерото Комо .. 🙄

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 18:06 от krystall

# 66
Според мен те от инфлуенсърство продават ,искат да имат лични фенове като инфлуенсъри ,за да им купуват  продукта ..Иначе като марка само не е наложена като кой знае каква оригиналност или супер качество .Но лицата им продават .

# 67
Според мен те от инфлуенсърство продават ,искат да имат лични фенове като инфлуенсъри ,за да им купуват  продукта ..Иначе като марка само не е наложена като кой знае каква оригиналност или супер качество .Но лицата им продават .

Да, абсолютно. В началото лично на мен ми беше интересно, обаче сега подобни постове ми се струват доста елементарни и леко дразнещи, но е факт че в бг това продава...

# 68
Те на това разчитат. Иначе реално погледнато кой ще ги купи тези пижами на тези цени или ленените детски роклички .Няма новаторство и идея ,за какво дизайнерство въобще говорим къде е таланта . Като видиш роклите дето всяка fast fashion марка ги бълва ,няма нещо ново при тях .Има попадения от време на време ама по-добре по 2 колекции на година да се вадят ама да са хубави и различни ,отколкото 4 ама вътре само пълнеж и нищо различно.Ама като инфлуенсват със показност и пари  това им продава ,боли ги че ги хейтят ,те си гледат сметката .Иначе даже не изглеждат и по-различно от всички комерсиални индлуенсъри ,унифицирани са косите ,гърдите с кръглите импланти ,устните то даже във визията им няма нищо което да е различно ,просто много скучно е всичко и далеч от дизайнерски ,талант ,иновация и креативност .Ама няма лошо ,щом са си намерили нишата и са успешни в крайна сметка никой насила не е накаран да ги харесва следва или купува от тях .

# 69
  • Варна
Мен ме дразнят тия демонстрации. Какво ми показваш, че от нашите пари си станала милионерка и си даваш парите по мега скъпи коли, чанти, обувки, почивки и букети по 1000 рози? Кой бил казал, че не можеш да имаш всичко. И аз очаквам да видя примерно семейство, любов, любов към работата. А то - тя сама пак на скъпа дестинация, в скъпа кола, скъпа чанта. Дизайнер на чанти и обувки ми демонстрира чанти и обувки на чужди дизайнери за да ми покаже, че може да си ги позволи. Наистина не знам това по каква извратена логика трябва да ме привлича към нейния труд.

# 70
Според мен просто преди те работеха за името си, а сега името им работи за тях. И на парцал за под да сложат етикет Алеса, и той ще се продава масово и всички ще го хвалят колко бил прекрасен, уникален, как пода го чувствал като втора кожа, все едно голото тяло на Мерилин Монро се е търкало в него и прочие....
Темата е много по-дълбока и социална. Ние, децата на 90те израснахме с "какво ще кажат хората", а към момента младите биват все повече притискани от социалните медии, среди и т.н. да демонстрират висок стандарт на живот. Със своята политика и медийно съдържание Алесите насаждат чувството, че да си облечена в тяхната марка е някакъв лукс, че дрехите им не са за всеки и трябва да се чувстваш специална, че си дала висока сума за някаква си дрешка.
Малко останахме клиентките, които се водим от самата дреха, а не от марката ѝ.

# 71
  • Варна
Много повече би ме привлякло да видя малко скромност, малко да покаже, че подкрепя разни кампании и влага средства в нещо смислено. Ама да, сигурно повечето искат да гледат лукс и не се замислят, че те самите плащат тоя лукс щото си купуваме къси панталонки за 250лв, които до оня ден са били под 100лв.

# 72
Мда, времето стана ужасно ... И все пак, само техните дрехи в голямата си част са ми добре, на Луси всичко ми е голямо, на Авин 50% ми е голямо, а на Алеса почти всичко, което облека с малко изключения ми е добре (тук не коментирам качеството, цената и цвета). Може би кроячката е гениална Joy Кройките им са кукленски и специално на мен ми харесват. Особено на фона на продължаващата oversize пандемия. Ако Авин имаха хс, щях да поръчвам повече от тях...

# 73
Много повече би ме привлякло да видя малко скромност, малко да покаже, че подкрепя разни кампании и влага средства в нещо смислено. Ама да, сигурно повечето искат да гледат лукс и не се замислят, че те самите плащат тоя лукс щото си купуваме къси панталонки за 250лв, които до оня ден са били под 100лв.
Абсолютно ,да подкрепят кампании и да стоят зад каузи би ме привлякло да купувам .Те не са и никакви артисти ,не създават модни тенденции,те ги следват ,копират ,пействат с  малка промяна  и имфлуенсърството им продава.Емералд и Кристин са с хубави кройки и техните дрехи май са доста по -женствени и адекватни ,не като ленените им роклички и кроп -топовете тип сутиен 😂

# 74
При Мими от край време всичко е позьорщина, дори и семейните снимки. Мая има повече класа и тя си личи в нейните видеа и снимки.
Иначе кроячката на Алеса съм я признала за гений😃 Ако не беше тя, не знам какви дрехи щях да обличам..
Каквото и да имам на други марки, все са минали през шивачката за стесняване в някоя част.

Пс. Панталона с цветята не знам дали ще го дочакам, с всеки ден ми изглежда все по-неподходящ за ежедневие и твърде шарен.. емоционална поръчка като че ли беше, та дано има "сатенени" едноцветни къси панталонки в плажната колекция.

Общи условия

Активация на акаунт