Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 15 758
  • 245
  •   1
Отговори
# 45
И на мен ми излезе кодът и познайте .. пробвах и не хвана .. 🙄

# 46
И на мен ми излеза този код вчера. Не работи.

# 47
И на мен ми излезе кодът и познайте .. пробвах и не хвана .. 🙄

Хаха ужас... За колко процента е изобщо. Може би за мораното не хваща...

# 48
  • Варна
Ми EL30 ми звучи като 30%, обаче нали на следваща поръчка. Наистина не знам какво да поръчам, че да пробвам, нищо не ми харесва особено.

# 49
Нямам представа за колко процента е. Аз не съм поръчвала, че да е за следващата поръчка.
Даже не съм поръчвала от доста време от тях ..

# 50
Ми EL30 ми звучи като 30%, обаче нали на следваща поръчка. Наистина не знам какво да поръчам, че да пробвам, нищо не ми харесва особено.
Добави нещо и просто пробвай.
На мен никога не са пращали код.
Веднъж в чужбина получих.Викам ще го ползвам,но се оказаха цените други и нямаше сметка.Беше странно..

# 51
  • Варна
Аз се досещам що е невалиден. То ми го даде като реклама от фейсбук, вероятно за нерегистриран потребител. Нас с картите кучета ни яли.

# 52
Май просто не работи, нямам карта и го пробвах, излязох от профила също после и пак не става. Simple Smile

# 53
Те губят. Ако имах код щях да се подлъжа да поръчам 4-5 неща, но щом са толкова стиснати, да си ги държат  😂

# 54
И без пари да ми дават тази колекция не искам ,толкова нищо да не ми харесва .Пролетната май беше много по-добре .

# 55
На мен ми се отвори един повод тип "следобеден чай" и си викам дали пък да не я поръчам онази рокля с точките - ами то доставката я дава за 14-15 юли, на мен ми трябва за предишната седмица.
Направо септември да ги доставят, егати.
Оставам и аз без поръчка значи и да видим дали на намаленията ще има нещо свястно.

# 56
Аз ще ви светна за кода .. вдигна ми една стросната мадама .. едва ме изчака да се изкажа и я чувам как зяпва да говори, какъв код ми бил излязъл ..
След като й казах "ние нямаме такъв код", предложих й скрийншот, "добре, пратете на емайл и аз й казвам, че мога и на фб за по-бързо, но тя " ами не, предпочитаме на емайл ама нагла, нагла" ..
Пиша аз емайла и ми звъни тя " дали изпратихте емайла, понеже нищо не сме получили" вече с нормален, любезен тон, викам не, в момента го изпращам.
После вече се обади след около половин един час, колегите им казали, че бил гръцки код, ако съм била на територията на Гърция, затова излизал не важал тук, вече не би трябвало да излиза и аз й казах съвсем не съм в Гърция, и да, вече не излиза, но ми излезе и то не само на мен ..
Отговорът й " ами ... ТОВА Е, това ми казаха колегите". 🙄 Така че момичета, явно сте в Гърция и затова виждате кода. 🤣🤣🤣

# 57
  • Варна
Хахаха да, направо в Гърция бях. Варна ми е Гърция.

# 58
Пробвайте с ВПН ,изберете държава и вижте какво ще излезе😃😃

# 59
Някой от маркетинга ще яде бой, а защо не четат бг мама е въпроса Joy

Общи условия

Активация на акаунт