Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 15 749
  • 245
  •   3
Отговори
# 30
Август ..

# 31
  • Варна
Мале, аз не ги бях видяла тез ленените. Потрес.
Дано пуснат нещо свястно намалението, че 5 години едни и същи модели търкалят и не могат да ги продадат.

# 32
На мен ми харесват роклите , но не бих си взела, скъпи са.

# 33
Аз още не мога  да повярвам как са пуснали този ленения модел , това наистина прилича на дрешка като за 10 годишно момиченце с тази къдричка отдолу ,толкова е абсурдно….🤦♀

# 34
С тази кройка и този прав шев и аз мога да си го ушия Satisfied

# 35
Пак спестих едни пари. Нямам поръчка от новата колекция и от намалението август май пак нищо няма да харесам.

# 36
  • Варна
И аз в крайна сметка нищо не поръчах. Втора колекция подред нищо.

# 37
Аз пък се заглеждам по тази рокличка, струва ми се свежичка за пролет / есен..., но се чудя с какви други по-ежедневни обувки / сандали или кецове и маратонки може да се носи изобщо, освен с подобни от на снимката, каквито нямам...

# 38
С кецове ще стои много добре. С тези от снимката не е много окей.

# 39
  • Варна
Опаа я гледай ти. Май никой не купува.

# 40
Опаа я гледай ти. Май никой не купува.

Поръчай на нас  с кода .🤣🤣🤣

# 41
  • Варна
Знам ги тез номера. До следващата поръчка ще се направят на забравили, неразбрали ,нечули...

# 42
Знам ги тез номера. До следващата поръчка ще се направят на забравили, неразбрали ,нечули...

Ти пробвай, само после им звънни да им я откажеш. А ако наистина не бачка кода… не им прави чест. А проблема е, че няма и какво да се купи от новите колекцийки. Онзи ден ми излезе видеото на Мими, която пак обяснява как са счупили рекорди и бла-бла. Там с 20те победителки 😆

# 43
Офф това видео е покъртително ... Но явно тийнките се хващат на тези глупости... Относно кодове и плащания, при мен абсолютно винаги всичко е било точно, въпреки че постоянно нещо или чакам, или връщам ...  имам и някои много добри попадения за тази пролет / лято от последните си поръчки...  Ноо това за вдъхновението и дългите обяснения за бюстовете ми дойде малко в повече.

# 44
някоя да е поръчвала панталона Sunset Sensation Ruffles Къс Панталон и дали и е пристигнал ? Simple Smile също искам да попитам как перете дрехите с перата и падат ли самите пера

Общи условия

Активация на акаунт