Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 41 982
  • 638
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Без" зимни" тениски   и къси гащи няма как 😆
Да, аз на заглавната снимка зимна колекция не виждам.

# 301
Заглавната страница и яз не виждам зимна колекция .И тези поли панталони не са ли стари и това сако ? И пак едно хвалене  в коментари.Аз нищо няма да взема ,спрях да съпортвам брандове ,които използват животински косъм ,ама ми е интересно да разгледам “новите “ им стари артикули 😃

# 302
От заглавната снимка на новата колекция виждам пак стари дрехи с нови цветове. По-къси дължини не можаха ли да сложат ? Лятото вече не е модерно подбазикнато късо, какво да кажа за зимата ? Изчерпани до дупка е работата.

# 303
Абсолютно не е модерно ,ама хич този тренд вече е толкова остарял ,да си разголен с кроп топове и яки от истински лисички ,потрес.Масово в българските брандове това е гордост “естествен косъм “ ,това е жестокост ,варварство ,отврат .Незнам защо в България е някакъв аналог на луксозно нещо

# 304
  • Варна
А каква гъзолизка игра пуснали. Двадесетте най-мазни коментара ще спечелят 100лв, с които нищо не можеш да купиш вече.

# 305
Като видях снимката някак ми дойде да цитирам Божинката - "новата колекция изглежда също като старата, само че е нова". Дано да има нещо по-нормално и ново и да не струва 362лв, пък ако няма - няма да харчим - win-win Simple Smile
Според мен якетата ще са 600+ лв , а пуловерите ще гонят вече 170лв (без морано).

# 306
Оправихте ми деня направо, посмях се от сърце с коментарите… за божинката особено 😆 Аз спрях и да чета и да пиша, поради простата причина, че и на мен са ми накъртили вече, даже подаръка за рд не знам дали ще ползвам тази година. Нямам и нужда от нищо, честно казано. Единственото, което може да ме изкуши и някоя по-интересна блуза, но с нормална дължина, не до пъпа, с дълъг ръкав. Но не мисля, че ще има такива. Нито я чакам таз’ колекция, нито ми дреме 😆😒

# 307
Чакаме да видим ще има ли нещо ново.Имам за харчене,но   като гледам цените дали ще стигнат за 1 яке ,1 блуза и 1 панталон или само за 2,3 "зимни" тениски не знам 🤣😂
Иначе цветовете са хубави на снимката им .За играта нямам думи.Пише
"Коментари под АЛБУМА", а те пишат под публикацията за нова колекция. Не знам наистина ли има толкова заблудени жени,които не могат едно четене с разбиране.  🥺

# 308
Абсолютно не е модерно ,ама хич този тренд вече е толкова остарял ,да си разголен с кроп топове и яки от истински лисички ,потрес.Масово в българските брандове това е гордост “естествен косъм “ ,това е жестокост ,варварство ,отврат .Незнам защо в България е някакъв аналог на луксозно нещо
Даже току що видях, че Vogue повече няма да снима изобщо ценни кожи във всичките си издания.
Аз им го бях написала при миналата “игра”, че бих оценила да видя стойностни послания, ето - например - отказ от кожите (не спечелих 😂).

# 309
  • София
Нямам никакви очаквания за “новата колекция” особено, след като видях снимката в публикацията. Старите модели в нови цветове.
Коментарите обаче са топ 😁 Няма такова “слагане”. Ода на глупостта и подмазването.

# 310
Абе  защо  толкова се мазнят  наистина ,направо са им като слугинаж .Явно чрез това мазнене си мислят ,че ще се докоснат до техния свят ли какво незнам …ама е много жалко.Тя Мима дори не е дизайнерка  според мен ,нито има такова образование ,нито има идея ,иновация ,да направи нещо ново и авторско

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 19:51 от Наталия 83

# 311
Качили са,  аз засега съм пас, повечето неща са наистина еднотипни и същите като старите, но искам специално да ги похваля - отворих една жилетка, която е с вълна и пишеше, че вълната е сертифицирана
 като хуманно добита, браво за тази стъпка Simple Smile
Засега не а поръчах заради цената.
( Ако я поръчам ще е, за да поощря, че работят със сертифицирана вълна и са взели да проявяват загриженост за такива неща)

/Обаче памучната блузка тип “в НМ има такива по 20лв.”  кърти с цена от 100 лв с намалението😂/

# 312
Сега я разгледах. Пас съм. Ама HARD PASS. Стари модели, тук там някакъв нов плат (принт). Поли-панталони, палта, кроп топчета, рокли… 2 блузи с дълъг ръкав, погледнах тази в цвят милитъри, нищо особено, пак алеса надписи, срок за доставка края на ноември 😆. Тия сами явно мъчат да се закопаят. Толкова писане се изписа, няма как да не са чели, пускат колекция вече в сезон зима (“есенно-зимна колекция”) , а срока за доставка края на ноември???

# 313
И аз съм пас ,хареса ми парката им и това че са спрели с естествения косъм

# 314
Аз загледах да видя, не знам коя от връхните, пишеше, че е хуманно добит косъма. Май някое от палтата.

Общи условия

Активация на акаунт